50 Bin Tl İle İş Önerisi
-
işlek bi caddede internet cafe acmayı düşündünmü hocam veya ps cafe iyi getirisi olan işdir tabiki sabır lazım .s
-
Bico bunu yazdı
işlek bi caddede internet cafe acmayı düşündünmü hocam veya ps cafe iyi getirisi olan işdir tabiki sabır lazım .s
ınt cafe artık olmaz ps içinde para yetmez
-
okul , devlet dairesi özellikle ssk vergi dairesi , cevresinde fax fotokopi dilek çe işi yeterde artar insana
-
opusdei bunu yazdı
Üzerine 250 bin tl daha koyarak bir otel kirala. Sen çalıştır.
adamın teki yolda bi nal bulmuş eve gidip karısına demişki hanım atımız oldu, 3 nal bi at kaldı.
-
Bosluk bunu yazdıBico bunu yazdı
ınt cafe artık olmaz ps içinde para yetmez
İnternet cafe olmaz demişsin hocam ama olur neden olmasın Okul yakınlarında çok güzel iş yapabilir . okuldan kaçıp int cafeye giden a damlar çok hele bide cafeyi erken açtın mı tamamdır. Ps cafe için nasıl para yetmez anlamıyorum ps3 840 lira + 700 liraya bile lcd tv alınabiliyor + armut koltuk 60 65 lira civarı oyunlarda taş patlasa 300 lira olsun orjinalden bahsediyorum gidip cdcden 4-5 lirayada alırsın daha ucuza gelir dükkan kirası 500-600 olsa ne yazar. sen nasıl hesap yaptın anlamış değilim.
-
Bildiğin işi yap.
-
morf1n bunu yazdıphoneix bunu yazdı
Arsa al ve sat.
bunu krediyle yapmak ne kadar mantıklı olurki, hem günlük akarı olan bir iş lazım
Hoca bak şimdi 3 ay önce Erzurum Kayak yolundan 98.000 Tl ye aldığımız arsaya 160 000 çektiler vermedik.
Arsanın imar durumu kat mülkiyeti ulaşım olanakları okul hastane market cami unsurları arsayı alacağınız şahısın durum farkındalığı gibi unsurları göz önünde bulundurarak bu işi özümseyebilirseniz sadece aklınızla para kazanabilirsiniz.Tabi alternatifleri arkadaşlar yazıyorlar.Ben yoruldum dediğinize hitaben bunu söyledim.Krediyle yapmak konusu 3 ay içindeki kar 62.000 tl başka söze hacet yok.
-
güzel bi dükkan bul
ağzına kadar çanta , cüzdan , kemer
bay bayan karışık
çeşit bol olsun okul çantası dahil
örn: 10 tl ye aldığın cüzdana 80 tl diyebilirsin güle oynaya satarsın
hele bide bayan ları kandırabilirsen (ikna etmek bakımından) off diyorum
-
hocam bir büfe tarzı bişey aç cadde ağzı iddaa bayiliği vs alabiliyorsan al hem içki satarsın,hem iddaa oynatırsın karlı olur bence
-
çağrı merkezi aç. iyi geliri var.