folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder 5000M Usb Wireless Adatör Mümkün Müdür?

5000M Usb Wireless Adatör Mümkün Müdür?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

http://www.usbwifi.orconhosting.net.nz/

Şaka gibi  hiçolmassa normalbir wirelles alp bunlardan birini deneyeceğim

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek

5 km yakın çekim ve gönderim yapar yalnız aynı sitede bulunan bi anten daha var almanız lazım tv antene benzeyeni dışarı korsanuz 800mv çıkış gücü var bu 2.4 ghz çok kuvvetli bir alan demektir elektronikten anlarım eski tamirciyim bu söylediği ğibiyse çeker arkadaşlar bende getittirmek istiyom siparişi nasıl veriyonuz banada yazarmısınız

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    normal bir usb wirelle usb ucu diyelimantene yada başka bir metatale nasıl bağlanacak değmeyi yeterlimibaşka aparat mı gerekli anten görevigörmesi için hiç olmassa bu aygıt alınıp bu aygıtın anteni kuvvetlendirilirse çok kuvvetli verim alınabilir belki adam uydu dan 8 km gibi birrakamdan bahsediyor 2 3 ay gibi boşvaktim var rahatlıkla uğraşırım bunlarla ama eketronik ve elektrik bilgim yok

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    abdullahozcan bunu yazdı:
    -----------------------------

5 km yakın çekim ve gönderim yapar yalnız aynı sitede bulunan bi anten daha var almanız lazım tv antene benzeyeni dışarı korsanuz 800mv çıkış gücü var bu 2.4 ghz çok kuvvetli bir alan demektir elektronikten anlarım eski tamirciyim bu söylediği ğibiyse çeker arkadaşlar bende getittirmek istiyom siparişi nasıl veriyonuz banada yazarmısınız

-----------------------------
    o antenin linkini veririmisin ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek
    http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.25292 burdaki antenle olur çünkü benzeri ile iyi sonuç aldılar

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek
    normal usb wireless adaptörle anten taksan çok az bir fark alırsın yalnız bu sitedeki cihaz cok kuvvetli oldıgını yazıyor şöyle söyleyim normal wireless ler 50mv çıkış gücü var 1 watt olsa 10 km yapar oda düz arazide 800mv 1 wattan az ada şehir içi gibi bütün cep telefonlarının bulunduğu yerlerde 3 km kesin çeker tabiki tv ve diger düzensiz yayınlardan dolayı düşer başka türlü olmaz ama gösterdiğin sitedeki cihaz bende almak istiyorum çünkü çıkışı orjinal gz anten çıkışlı çıkışı yüksek olduğunu kanıtlıyor. selamar

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    paypal hesabın varsa siparişi verirsin o aletle bu anten toplam maliyet 45 $ ediyor 70 tl değermi amaca boşa gitmesinden korkuyorum iyice bilgi edinmek gereko anten bu alete uyar değil mi ? giriş çıkışları

amaç bu anteni aleti balkona çıkardığında net 1000 m çekim olsa yeter de artar bile

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek
    korkma çeker rahat ol alet gerçekse çok rahat alır paypalı nasıl aldın çünkü işyerleri için türkselin telefon santralı var büyüklüğü o kadar ben onu açtım senin gösterdiğin alet kadar kaç km uzaktaki baz istasyona baglanıyor küçücük antenle  sen iki tane getittirirsen ben ödemeli bir anten bir cihaz senden alalabilirim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    belli miktardan sonra gümrükte takılma olayı var paypalı www.paypal.com dan kredi kartınla yada bir sanal kartınla açabilirsin ben sanal karttan açtım garanti bankasında hesabım vardı 15 gün sonra eline geçiyor sipraiş verdiğin daha önce bir kaç şey sipariş vermiştim ayın 4 ün de bugün sabah geldi 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By-alper
    By-alper's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    800 miliamper lik anten çıkış gücü ile 5000 metre biraz imkansız onun mesafesi daş çatlasa kıçını yırtsa 1500-2000 metredir,bu bile çok fazla hatta.

Hiç Hata yapmamış bir insan, Yeni bir şey denememiş demektir.
Toplam Hit: 5160 Toplam Mesaj: 36