502 Sene Sonra Bugün
-
arkadaşlar telefonda "ajan" yazarken "2526"ya denk geliyor. hazır bugün 11 kasım yani= "11.11" eninde sonunda "11 kasım 2526" olacak yani= "11.11.2526" olacak okunurken tersten olacak ama "ajan1111" olacak :D google baba o zamanlarda daha yaşar heralde bugünü google baba'ya bana özel bişey yaptırabilir miyiz? (: bugünde seneler önce bir "ajan1111" vardı nick'iyle bugünün tarihi uyumlu, bugünün tarihini ona ayırıyoruz, benim şanlı avatarımı da paylaşabilir hep bu avatarı kullanırdı, emojiler öncesi gülücüğü tersten kullanırdı "(:" bunun gibi falan. böyle birşey oluyorsa nick'imin çıkış hikayesini de paylaşabilirler (: daha bişeyler de bulurum (;
google'de var mı çalışan? yada bi bağlantısı olan? böyle birşeyi rica etsek ne derler? (:
benim nickim ve günüm= ajan1111 = 25261111
hatta tahribat.com olarakta o zamanlarda yaşarsa bana özel birşey beklerim yani (((:
çooooo.......oooook mu uçtum :DDD
-
Hocam ne güzel dertlerin var ya :) Yemin ederim ülkedeki A Haber TV kanalı gibisin :) Sağlıklı huzurlu çok yaşa emi :)
-
Bi s#kkkkim anlamadım awg
Ya sen yesene okunmuş şekerini
Halal sertifikalı muadil snickers ını
Bir ara PM den durmaksızın a101 de ki onun bunun calisan mecburi emekci kizlarina karılarına silkinin kalktigini da anlatir dururdun, cuma namazi sonrasi kizlara silk kaldirmaya gidion a101 lere?
Canga Manga Pampa Snickers hikaye
-
BaD_BoYs bunu yazdı
Hocam ne güzel dertlerin var ya :) Yemin ederim ülkedeki A Haber TV kanalı gibisin :) Sağlıklı huzurlu çok yaşa emi :)
(: sağolasın hocam (; benim artık bu dünyalık bir beklentim olmadığı için böyle oluyor. babamın yüzü suyu hürmetine yaş=37 oldu hala bekarım öyle de kalacak gibi duruyor. nedenini sormayın yazmaya kalksam neler çıkar neler. en iyisi sizler boşverin.
@lancelot
nesini anlamadın ki?
benim dıııt kalkabiliyo çok şükür. emin değilim ama ilk 5-6 sene sadece idrara yarıyordu. o da idrar sıkıntısı çekmemde cabası mı derler öyle bişey.
-
Vay amk derdini s2yim... bende diyordum benimkide dertmi
-
Dostum 2500 yılında muhtemelen ya cennette ya da cehennemde olacağız.
-
Varg bunu yazdı
ben muhtemelen cennette olurumda (: cennette de internetimiz olur heralde çünkü orda ne istiyorsak olacak (; ordan bakarım 11.11.2526 tarihinde kim ne yapıyor :D
@Enquinx35
bende seniiin :D
emin ol bu dünyalık ise o kadar takmaya gerek yokmuş (;
-
sen Google translate kullandigini belirterek google a kendini tanitan bir eposta gonder ve eposta iceriginde bu talebini anlat belki yaparlar
-
blackhammer bunu yazdı
sen Google translate kullandigini belirterek google a kendini tanitan bir eposta gonder ve eposta iceriginde bu talebini anlat belki yaparlar
tamam google'ye gönderecem ama tam adresi bilen var mı? yani atıyorum; "destek@google.com" var mı? yada benzer ulaşabileceğim mail adresi?
-
olur sen yaz.
-
Varg bunu yazdı
2000 değil miydi o ?