5.1 Logitech X540 Ses Sistemi Hakkında
-
Arkdaşlar bnde bu sistem var laptopa taktığımda arka hopörlerden sesi iyi alamıorum çok kötü berbat geliyor hatta. Bunu laptopta güzel kullanmk istiyorum ne yapmam lazım .. Laptopum çok eski ses kartı sanırım 5.1 desteklemioo ses siteminden 3 tane kablo geliyor bn sadece birini takıorum yeşili diğer turuncu ve siyah boşta
-
benimde başıma aynısı geldi x530 da laptopa bağlayamamıştım, babam yanında gelen bir aletide kullanarak kabloları kesip biçip tek kablo haline getirmişti
sana o aletin hazırından lazım galiba hocam
-
logitechi arayın ücretsiz yardım isteyin göndersinler o aparatı
Logitech'i aradığınız için teşekkür ederiz
Çalışma Saatlerimiz:
Haftaiçi 10:00-19:0000800 44 882 5862
Ücretsiz Müşteri Destek Hattı
-
arıorum hocam bklım ne olckk
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
Çalışma Saatlerimiz:
-----------------------------hocam aradım ne aparatı dio kadın yha
-
hocam 2.1 olarak kullanıyosun şuanda 5.1 ses kartı gerekiyo haliyle.. ayrıca başka bi şekilde yapsan bile tam verim alamazsın.. heba etme güzel sistem..
-
fatX bunu yazdı:
hocam 2.1 olarak kullanıyosun şuanda 5.1 ses kartı gerekiyo haliyle.. ayrıca başka bi şekilde yapsan bile tam verim alamazsın.. heba etme güzel sistem..
-----------------------------hocam öylede denedim 5.1 kartlada takdım ankart üzerinde arka 2 hopörler boğuk verio sesi
-
archair23 bunu yazdı:
fatX bunu yazdı:
-----------------------------hocam öylede denedim 5.1 kartlada takdım ankart üzerinde arka 2 hopörler boğuk verio sesi
-----------------------------problem olmasın o zaman kabloda falan? sağ sol ve ortadan düzgün geliyosa sadece arkadakilerdeyse problem olabilir jakında vs.. çünkü 1 kablo orta, 1 kablo sağ sol ve 1 kabloda arka sağ sol oluyor.. matrix butonuda bi işe yaramıyomu ? yanlış bilmiyosam sanal 5.1 e çeviriyodu o sesi..
-
5.1 ses kartın var mı ?
-
Fikret bunu yazdı:
5.1 ses kartın var mı ?
-----------------------------kartım yok anakart üzernden yaptım ama anakartımda 7.1 desteklio yeni aldım anakartı bide
-
archair23 bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
Çalışma Saatlerimiz:
-----------------------------hocam aradım ne aparatı dio kadın yha
-----------------------------anlat olum sende biraz türkçede problem oluyor onlar gurbetçi türkler :) anlatacaksın tek tek