563 Çekiliş Hakkım Var Bir Tane Tutmaz Mı Arkadaş
-
HolyOne bunu yazdı
Ben de şeyi merak ediyorum
yemeksepetinden toplamda 1000 tane fln siparişim var daha 1 kere bile o çekilişlerden bir çöp çıkmadı. Sistemde bir sorunmu var diye sordum yok tamamen şans dediler.
Fakat oradaki % oranlara bakınca bana matematiksel olarak imkansıza yakın geliyor, yemek sepetinden bişey kazanan varmı?
2 yılda 5000 siparişim var ama tık yok .... sonlara dogru işaretlemedim bile
-
zengin olmak nasıl bir duygu hocam ?
-
csr288 bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
yemeksepetinden toplamda 1000 tane fln siparişim var daha 1 kere bile o çekilişlerden bir çöp çıkmadı. Sistemde bir sorunmu var diye sordum yok tamamen şans dediler.
Fakat oradaki % oranlara bakınca bana matematiksel olarak imkansıza yakın geliyor, yemek sepetinden bişey kazanan varmı?
2 yılda 5000 siparişim var ama tık yok .... sonlara dogru işaretlemedim bile
Ben de olasılıkları yüksek şeyleri seçerim genelde. Hep abuk subuk şeyler kazandım. Yok çizgi romanlarda % kaç indirim. Yok bilmem ne oyununda bilmem kaç liralık hediye kuponu.. Kullanmadım bile. Öyle boş yere gitti.
-
HolyOne bunu yazdı
şeyh senin hakkın bizim arkadaşa geliyor olabilir .. sürekli ona çıkıyor :D
-
o çekilişte verilenleri zaten alabilecek biriymişsin, çıkmasa da olurmuş. ben banka olsam vermem
-
Tamam çok zenginsin, bütün kızlar sana veriyor egon tatmin oldu mu şimdi
-
Mylitta bunu yazdı
14.000 lira mı harcadın bir ayda be insafsız.. :((
sanırım 1500 e yakını sigorta :)
-
Çok dar gelirli düşünüyosunuz beyler adam 7 tane telefon almış. Beleşten araba kazanacak belli ki.
-
:-),
-
Bırakın takılsın kafasına göre,gelmiş 98 yaşına hala ergen adam