5800 Express Music Hakkında
-
arkadaşlar 5800 almayı planlıyorum
en hesaplı burası geldi. sizinde önerebilceğiniz siteler varmı ?
bide bunu aldıktan sonra istedigim symbian programı kurabilirmiyim yoksa bi kırılması falan gerekiomu ?
yorumları okudugum kadarıyla ilk çıkan versiyonlarda kasa açıklığı varmış sonradan düzeltildimi ?
önerdiginiz navigasyon programı varmı kullanırken kontoru gitmicek tarzda
bide bu telefonu önerirmisiniz
fikirlerinizi bekliorum
-
hocam 10 yıldır telefon kullanıyom abartısız ilk telefon çıktığımda abim kullanıyodu ben oyun oynuodum. :D bu fiyata görebileceğin en iyi telefon wifi si sistemi dokunmatik ekranın sistemi herşeyiyle dört dörtlük telefon zaten ucuzlamış birazda hepsi burada da geçen indirmişti geri yüksetmiş hiç kaçırma al..
bide sorunlar var demişsin hocam nokianın her telefonunda başta sorun oluyor tutarsa düzeltiyor tutmazsa öyle kalıyor genelde bu da tutuldu üstüne bayaa yükseltme sürümü + telefonda olan fiziksel sorunları giderdiler.. (:
symbian kırma demişsin sen al sonra bana gel hepsini ben senin yerine halledecem çünkü abimde şu an var hepsini yaparız kafana takma (:
-
hepsiburadadan alcaktım iletişime geçtim nokia telefonların şarj makinelerini toplattığı için elimizi 10 aralıkta falan ulascak dediler bende okadar beklemeyi düşünmüodum zaten ertesi gün mü ne 800 kusura cıkardılar tekrardan
-
Bence iyi Güzelmiş wifi felan da var samsung star wifi alıcaktım 450 liraydı bu da iyiymiş .. Orda 3G ile ilgili bişey yok sanırım ama önce kamera var
-
CureShooT bunu yazdı:
-----------------------------
Bence iyi Güzelmiş wifi felan da var samsung star wifi alıcaktım 450 liraydı bu da iyiymiş .. Orda 3G ile ilgili bişey yok sanırım ama önce kamera var
-----------------------------3g si var 5800ın ahanda özellikleri
http://www.nokia.com.tr/cep-telefonlari/tum-modeller/nokia-5800-xpressmusic/teknik-ozellikler
-
5800 da yok yok :D trcih etmemin 1. sebebi digerlerinde 3g oluo wifi olmuo wifi oluo 3g olmuo 2 si oluo dokunmatik ekran falan olmuo :D
E71 de aklım var aslında ama 5800 daha baskın gelio müzik dinleme süresi dokunmatik ekranı falan :D
-
7-19 bunu yazdı:
calinti aldim bende birtane 200 ytlye falan geliyor turk lirasi
-----------------------------5tlye satılan dandik bi bozuk telefon al hocam onun imei sini 5800'a kopyalat tamamdır (:
-
Samsung star wifi da wifi vardı 3G yoktu bu iyiymiş al :D
-
The_FCN bunu yazdı:
5800 da yok yok :D trcih etmemin 1. sebebi digerlerinde 3g oluo wifi olmuo wifi oluo 3g olmuo 2 si oluo do < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> kunmatik ekran falan olmuo :D
E71 de aklım var aslında ama 5800 daha baskın gelio müzik dinleme süresi dokunmatik ekranı falan :D
-----------------------------hocam hocam gerçekten ses kalitesi çok iyi emin ol şarj süresi de bayaa iyi gidiyor ona karşılık düşünmeden önerebilirim (:
-
7-19 bunu yazdı:
HuznunHikayesi bunu yazdı:
7-19 bunu yazdı:
calinti aldim bende birtane 200 ytlye falan geliyor turk lirasi
-----------------------------5tlye satılan dandik bi bozuk telefon al hocam onun imei sini 5800'a kopyalat tamamdır (:
-----------------------------debloke edilmesi gerekiyormus ispanyadan gelme birsey, nasil yapabiliriz
-----------------------------işte hocam bildiğim kadarıyla böyle hani çarşıların karanlık yerleri olur ya ya da böyle telefoncuların topşlandığı bi yer orda en kıllı dükkana gir adama göster büyük ihtimal değiştirir imei yi ama garanti olsun diye eski telefon var olur mu onunkini kopyalasak de mantıklı görür ona göre o imei de yurtiçi kayıtlı olduğu için bi sorun çıkarmaz hayırlı olur (:
-
al al al.