5800 Wifi Bağlantı Sorunu
-
Müridler bozuldu servise gitti geldi wifi bağlanmıyor
bi ağa bağlanmaya çalışınca bağlanmaya çalışıp öyle kalıyor
tekrar bağlanmaya çalışınca 'zaten kullanılıyor' diyor.
teknik servisede götüremiyorum salaklar 15 günden önce vermiyor telefonu
varmı telefoncu aramızda bundan anlayan
(güncelleştirmeyi fln tekrar yükledim yine olmuyor)
-
hocam hard format atmayı denedin mi?
-
Hocam git götür servisten geldi yeni aldım wifi bağlanmıyor kaç gündür mağdur ediyorsunuz şikayet dilekçeisni yaz filan telefonun değişmesini iste
-
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam git götür servisten geldi yeni aldım wifi bağlanmıyor kaç gündür mağdur ediyorsunuz şikayet dilekçeisni yaz filan telefonun değişmesini iste
-----------------------------hiç bişe farketmez hocam seve seve değil mecbur bekletırler. servisler bıkmış aratık bu 30 iş günü olsun cihaz yenileme prosedürleri olsun tekrar elden geçmeli bnce.
-
benim de şifreli ağlara giriyor. şifresizlerede giriyor ama hiçbir sayfa açılmıyor. biraz girmeye çalışınca bu sunucuyla güvenli bağlantı kurulamıyor diyor. büyük ihtimalle ayarlardan birşey var ama çözemedim.
-
g2k bunu yazdı:
-----------------------------benim de şifreli ağlara giriyor. şifresizlerede giriyor ama hiçbir sayfa açılmıyor. biraz girmeye çalışınca bu sunucuyla güvenli bağlantı kurulamıyor diyor. büyük ihtimalle ayarlardan birşey var ama çözemedim.
girdigin modemde mac filtrelemesi vardır. -
x3uqm4 bunu yazdı:
g2k bunu yazdı:
benim de şifreli ağlara giriyor. şifresizlerede giriyor ama hiçbir sayfa açılmıyor. biraz girmeye çalışınca bu sunucuyla güvenli bağlantı kurulamıyor diyor. büyük ihtimalle ayarlardan birşey var ama çözemedim.
girdigin modemde mac filtrelemesi vardır.
-----------------------------yok hocam ttnet-wifi herkese açık.
-
g2k bunu yazdı:
-----------------------------x3uqm4 bunu yazdı:
g2k bunu yazdı:
girdigin modemde mac filtrelemesi vardır.
-----------------------------yok hocam ttnet-wifi herkese açık.
hocam sende kablosuz modem varsa onun şifresini kaldır girmeyi dene bence. sorunu kolayca saptayabiliriz. -
x3uqm4 bunu yazdı:
hocam sende kablosuz modem varsa onun şifresini kaldır girmeyi dene bence. sorunu kolayca saptayabiliriz.
-----------------------------tamam hocam onu bi deneyeyim.
-
Hard format türevi bir şey servis yaptı ve güncelleştirmeyi yükledi zaten ondan sonra oldu ne olduysa
ağlarla ilgili değil tonla cafeden fln denedim nuh diyo peygamber demiyo
servise götürücez gibi görün
yo başka yolu yok galiba - yada bi hard formatı kendim denesem mi?
-
normal wifi mi ttnet wifimi?