5.Boyuttan Salaqlık Sınırlarını Zorlayan Bir Bölüm :)
-
Whühe bu gerçekten komik "bıyıklı" ve "jölesiz" bi satanist amca (büyük ihtimale cemeaatten adam bulamadıkları için nuri alçomsu bi tip tercih ettiler :) :D kızı tam kurban etçekken şu dizideki baş gereksiz herif gelir ve bıçağı "bakışlarıyl ve iman gücüyle" etkisiz hale getirir. Sonunda amcamız akıl hastanesine girer çıktıında da dizinin kaçınılmaz sonucu olan imana gelme aşamasına girer ehü izleyin yorumları aliim :)
http://youtube.com/watch?v=5WjwGvGr8K0
(Verildiyse daha önce konuyu silin ben pek araştırmadım)
-
dikkat ederseniz başında ilk videonun başında genel izleyici işareti var hehehhee böle saçmalık olur mu ? olur tabii burası Türkiye ;) Bırakalım böle saçma şeyleri bizlere yakışmıyo gerçekten kendilerini aşmışlar
-
izledim bunu işte adam zengin bi salak köylü kız buna aşık olmak için sulanıyor...sonrasında adamın hırstşyan olduğunu anlıyolar.... cuma namazına abdestsiz giriyor o anda yaşlı adam uyarıyor ama bunlara takılırsam kafayı sıyırırım heralde...
bilmiyorum değişik... aklım almıyor....bu şeyleri
-
bu kadar boş bi program olamaz ya milletin beynini sulandırıyolar
-
fetocanin dinden sogutma politikasının bir parcasi oldugunu dusundugum filmden bir kesit izlediniz :)
-
...
-
ben şahsen beğenerek izliyom benim görüşümde olan izleyici kitleside epey cok.
Tabi herkes sevecek diye bişi de yok saygı duyarım.
-
nikinden dolayı seni mazur göryoruz "dengesiz" :D
-
Bu saçma olmus ama güzel programlarıda var.
Hakikatende bayağı bi abartmışlar :)
-
bu kadar dangalaklikda fazla.
ne varsa bilimde var fen de var bos isler bunlar cok osurukdan olmus.
-
Z-CHAN bunu yazdı:
-----------------------------
nikinden dolayı seni mazur göryoruz "dengesiz" :D
-----------------------------bende sizleri mazur gorüyom dediiim gibi beğenmek yada izlemek zorunda diilsiniz.onlarca kanalo var izleyecek birini bulursunuz ben çoğunlukla stv den yana kullanıyorum tercihimi beğeniyorumda yayınlarını.