5D Sinema Nasıl İzlenir Öndekine Dikkat
-
-
sonunda iyi ayar vermiş ama :D
-
İyi güldüm , en son küfür etti galiba herif :D. Ulan böyle 5 d mi olur gözlük kafaya sabitlenmiyo gözlüğü mü tutcan filmi mi izleyecen belli değil .
-
Matchup bunu yazdı:
-----------------------------
İyi güldüm , en son küfür etti galiba herif :D. Ulan böyle 5 d mi olur gözlük kafaya sabitlenmiyo gözlüğü mü tutcan filmi mi izleyecen belli değil .
-----------------------------Ben bursa`da gittiğimde iyiki böyle çekip nete biri yaymamış, acayip komik hallere bürünmüştüm. Dışardan verildiğini hatırlamıyordum :)
Zaten kısa sürüyor yaklaşık 5 6 dk.
-
ahahahha cok fenaymıs d:Asd: 5d sinema nerde var ??
-
solstice bunu yazdı:
-----------------------------
ahahahha cok fenaymıs d:Asd: 5d sinema nerde var ??
-----------------------------Bursa`da kent meydanı en alt katında. Diğer illerdekini bilmiyorum. Bu video izmir`e ait. Bilen arkadaşlar varsa söylerler.
Bu aletin ücreti 750 bin $ cık :) bursa`da giriş ücret 7.5 TL
-
ben böle bi adamla sinemaya gitsem heralde hastaneye kaldırırlar:Das:Das hay amk gül gül bayıldım :Das:D
-
İstanbulda da Bakırköy Capacity de mevcut. Gayet eğlenceli bişi. 7-8 tl gibi bişiydi burdada.
Sonunda kalaylıyo ya eleman ona koptum gerçi verilmişti daha önce ama yinede güldüm :D
-
Panik atak ve kapalı alan korkusu olanlara kesinlikle tavsiye etmem.
Ben ilk dk da bu tür korkum olmamasına rağmen az daha elimi kaldırıp çıkacaktım. Eleman birşey olursa elinizi kaldırın demişti.
-
benle derdınız ne amk gece gece gulme krızıne sokuosuuz adamı .d
-
LA FACE te izledim bittim ya en son ii veriştiriyor :D