6 Haneli ICQ Numarası Olan Fazladan ?
-
Arkadaşlar biliyorum garip gelicek kimin ne işi olur bundan sonra ICQ la filan diyebilirsinizde ben arkadaşlarla konuşuyorum acaba elinizde fazladan 6 haneli ICQ numaranız varsa bana verebilmeniz mümkünmü ? :)
-
biz hala icq kullaniyoruz.
-
Eğer satın almak istersen bir kaç dolara satan var: "http://www.google.com/search?hl=en&source=hp&ie=ISO-8859-1&q=6+digits+icq+uin+for+sale&btnG=Google+Search"
-
satın almak istersen zulada bir adet 5 haneli duruyor..
-
valla 6 haneli bulmak zor, eskiden icq hack cok kolaydi simdi birazdaha ugrastiriyor. benim bildigilm holyde vardi 5 haneli bir icq numarasi, benim icq'ya girip bakmak lazim neymis diye veya burda bir bilen cikar mutlaka.
neyse senin konuya gelince, ara bak birisinden cikar bir numara:)
Edit:
merak edip baktim millet 6 haneliyi satmaya calisiyor ebayde:)
http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1313&_nkw=icq+number&_sacat=See-All-Categories
-
var iki tane ikiside satilik avea 250 kontore veririm :)
-
decameron bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ilk altı haneli icqmude senden almıştım ondan sonrada olmadı zaten
-
decameron bunu yazdı:
-----------------------------lan ne kirli cıkı herifsin anlamadım ki:|
-
altı hane olunca ne oluyor 5 hane olunca ne oluyor ? birisi anlatıversin :)
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------decameron bunu yazdı:
-----------------------------lan ne kirli cıkı herifsin anlamadım ki:|
-----------------------------:|
1-2 de değil 5 tane.
Korkulur decadan. -
Avira bunu yazdı:
Arkadaşlar biliyorum garip gelicek kimin ne işi olur bundan sonra ICQ la filan diyebilirsinizde ben arkadaşlarla konuşuyorum acaba elinizde fazladan 6 haneli ICQ numaranız varsa bana verebilmeniz mümkünmü ? :)
-----------------------------Benim anlamadıgım nıye 6 hanelı istiyorsun :S normal icq al bitane kullan onunla işini göremiyormusun?? 6 la hava mı atcan..