folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder 6 Tutuklu Cezaevinden Firar Etti

6 Tutuklu Cezaevinden Firar Etti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    yakalanırlar %90

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

yakında bunun sinema filmini veya dizisini yaparlar :)

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Adalet sanki kusursuz işliyormuş gibi daha adamların neden içeri girdiğini bilmeden insallah yakalanırlar demek bence derinlemesine düşünülmeden söylenen bişey. Kanun adaletine inanmadığım için insallah yakalanmazlar diyorum ama harbiden suçluysalar da insallah tez zamanda yakalanırlar,siviller,polisler,askerler ve kendileri herhangi bir zarar görmeden..

Troubles'll come & they'll pass
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    acaba kaçarken hangi yöntemi kullandılar buda var ? gardiyanı sorguya cekmek falan gerekli. inşallah kısa zamanda yakalanırlar

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    vay be nasıl kaçmışlar caba

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xmenac
    xmenac's avatar
    Erkek
    amına koyım şansıma tekirdağdalarmış :)

yakalanırlar tez zamanda göt kadar şehir zaten
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    Saat 24.00'te, infaz koruma memurlarından birisinin hükümlüler Hakan A, Ceyhan K, Yusuf A, Yıldıray Y, Mustafa Ç. ve Hüseyin D'nin bulunduğu koğuşa yemek getirdiğini belirten Doğan, bu sırada hükümlülerin, ellerine geçirdiklerini kırık bardağı infaz koruma memurunun boğazına dayayarak rehin aldıklarını kaydetti.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordWarrior
    LordWarrior's avatar
    Erkek
    abi kimse şaşırmasın :D bu ülkede interpolle aranan bi adam gelip cezaevinden sevgilisine de alıp elini kolunu sallayarak dışarı çıkıyosa , 6 adam cezaevinden hayli hayli kaçar :D

and olsun sana çocuk hesabını soracağız.and olsun gün gün direnecek, tırnaklarımızla kazıyacağız adını.senin o küçük bedeninle binler olacağız.o gün geldiğinde o katil sürüleri ezilecektir sosyalizmin kızıl bayrağının altında.ve sosyalizmi kurduğumuz gün seni haykıracağız. adın devrimdir! adın sosyalizmdir! (bu çocuğu görmek için bkz.profil resmim...)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek
    parası olan cezaevlerinde öyle bi yaşıyorki, türkiye nüfusunun ortalamasından daha fazla lüxe sahipler, daha iyi yemek yiyorlar, teknoloji ellerinde, vakit daha çabuk geçsin diye uyuşturucu gırla gidiyor, otomatik silahları bile var :)  cezaevi bir sektör bundan sebeplenenlerse müdürler, savcılar, ve adına infaz koruma memurları denen kaltaklar (bunlar genellikle içeri silah, esrar ve tel sokan basit ayakçılardır)  cezası yeni bitmiş bazı suçluların haberlerini okumuşsunuzdur muhakkak ''daha ceza evinden çıkalı 3 gün oldu gasp a çıktı filan gibi''  cezaevindeki olup biten döngüyü sizlere anlatmaya yeterlidir bu haberler..........  bu cezaevinden firar eden artizler :) parasız kalmış yada uzuna baglamış kişiler olmalı diye tahmin ediyorum

:) mutluyum, huzurluyum
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AgiL3
    AgiL3's avatar
    Erkek
    süper

"bir gün öldürmediğim her bir yahudi için bana sitem edeceksiniz." GosteResim.Net kullanın hocalar.
Toplam Hit: 5680 Toplam Mesaj: 23