600 Tl'ye Telefon Önerisi!
-
Arkadaşlar, kardeşime telefon almak istiyorum 600 tl lik bir maddi durum söz konusu, bunun için tahribata danışmak istedim.Acaba 600 tl ye android işletim sahibi, dokunmatik, samsung lg veya htc telefon önerisi olan ve bu fiyata en iyi performansı veren telefon önerisi verirmisiniz.
-
LG OPTİMUS BLACK P970
-
Kreyzi bunu yazdı
LG OPTİMUS BLACK P970
600 tl miki bu ?
-
bence htc wildfire s al güzel telefon istanbul bilişimde 528 lirayms
-
bende wildfire s kullanıyorum hocam tavsiye ederim ama ilerde yaşıyacağın sorunlarıda söyleyim sana :D
birincisi ekranı küçük gelicek artık daha geniş bir telefon almak isteyeceksin,
ikincisi flash destekli diyor ama internetteki her videoyu açmıyor,
üçüncü ve son olarakta telefon hafızası çok küçük hocam durmadan doluyor zaten uygulama az bile yüklesen bi süre sonra onlar şişiyor fazla yer kaplıyor. yani durmadan temizliceksinn hafızanı.
bunları göz önüne alıyorsan tavsiye ederim hocam kamerası sesi görüntüsü dokunmatiği ile mükemmel bir telefon
-
Esconda bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
LG OPTİMUS BLACK P970
600 tl miki bu ?
2.eller o fiyata bende var 1 yıl garantisi devam ediyor filan ama satma konusunda kararsızım :W
-
2.El düşünürsen Arc felan bulabilirsin hatta arc s ama biraz daha düşük dersen hocam Huawei ideos x5 gayet iyi yorumlar var veya 2.el sony xperia u veya xperia sola veya galaxy w bulabilirsin
-
ideos x5 iyidir. o fiyatın dahada aşağısına alırsın ve bu fiyat aralığında alabileceğin en iyi fiyat performans telefonudur. kendim 1 seneye yaklaşık bir süredir kullanıyorum gayette memnunum. ne vıdeolarda ne programlarda bugune kadar hıc bır sekılde bır sorun cıkarmadı bana. kasmanın k'sı yok.
bıde mıuı romu caktınmıydı tamamdır
-
Bence androide çok takılıyor insanlar tamam mükemmel de niyeyse ben nokia symbiandan kopamadım. telefonla çok teknolojik işim olmadığından muhtemelen. Kardeşin de benim gibi normal bir kullanıcıysa Noki c6 yı tavsiye edebilirim sadece dokunmatik kızakla açılmayan modelini. Kullanıyorum çok da hoşuma gidiyor.
-
Ephesus bunu yazdı
Bence androide çok takılıyor insanlar tamam mükemmel de niyeyse ben nokia symbiandan kopamadım. telefonla çok teknolojik işim olmadığından muhtemelen. Kardeşin de benim gibi normal bir kullanıcıysa Noki c6 yı tavsiye edebilirim sadece dokunmatik kızakla açılmayan modelini. Kullanıyorum çok da hoşuma gidiyor.
ben de c6-01 almayı düşünüyordum, baya da hoşuma gitmişti. Sonra kanıma girdi bu andoidciler. Anam babam bile "Şimdi android yükseliyormuş" diye çıkışması da ayrı bi konu :/ Sonra Galaxy Wonder a döndüm. Galaxy w diye de geçiyor. bi kampanya felan denk getirebilsem 600 küsüre alacağım ama şu sıralar 700 hatta 800 lerde dolaşıyor.. (1. el)
-
sony xperia neo hacı alabileceğinin en iyisi 660 a bulabilirsin