6300 Acil Yardım
-
Nokia 6300 Kullanıyorum
2-3 Gün Önce Vodafona Geçtim Bugün İçinde Açılıcaktı Hattım
Uyandıgımda Telefon Kapanmış İçinde Eski Hattım Vardı,
Yeni Hattı Taktım Açmaya Çalıştım Hani Kenarlarında Mavi Işıklar Varya Onlar Yanıyor Açılmıyor Telefon.
Şarza Taktım Yandaki ışıkları Sürekli Yanıyor Şuan Açılmıyor
Yardım Edeni Övgüye Boğarım
-
farklı bataryada dene
telefonun yazılımı resetle
-
hocam şuku=inci= TBT Ban
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------
hocam şuku=inci= TBT Ban
-----------------------------yok şuku falan :D
-
telefonun üstünemi yattın bordunu felan yamultmuş olmayasın birde makineyi sim kartsız çalıştır şarja tak şarj alıyormu ekrana görüntü gelirse basit bir arızadır eğer şarjda almazsa yapılması zor bir arızadır ve garanti varsa seni o kurtarır.
-
metalati bunu yazdı:
telefonun üstünemi yattın bordunu felan yamultmuş olmayasın birde makineyi sim kartsız çalıştır şarja tak şarj alıyormu ekrana görüntü gelirse basit bir arızadır eğer şarjda almazsa yapılması zor bir arızadır ve garanti varsa seni o kurtarır.
-----------------------------Garanti Var Üstüne Yattım Doğrudur Çok Haklısın Orda
Deniyim Sim kartsız
Şarz Olma Şeyini Göstermiyor Ekranda
edit sim kartsızda durum aynı
-
Hocam değiştirdiğin hatla ilgili olduğunu zannetmiyorum.
Filmi kopmuş olabilir, Batarya şişmiş olabilir, Şarj Entegresi bozulmuş olabilir.Bataryayı takarken o uçları varya metel renkte sanırım orayı sivri bişeyle kazı, Dahada kötüsü çökmüş olabilir.
Ekrana bastırarak açmayı dene.
gene açılmassa bana pm at yarın geldiğim zmana yazarım.
-
jizz_jix
6300 telefonda film olmaz biliyordum.
telefon ile hiç vakit kaybetme götür ver garantiye üstüne yattığından bahsetme yere kesinlikle düşmedi dersen zaten telefonda darbe felan yok ise yaparlar
büyük ihtimalle.
-
Gatantiye götürse bile anlarlar hocam bunu ver geri verirleri telefonu sanırım ekran patlak veya ekran soketinde arıza var garantiye götürsen kullanıcı hatası der telefonu geri iyade ederler. ( gene garantisine götür ama ) An sağlamı git bi telefoncuya e fazla 20 tl gider ekran soketini değiştirmeye.
-
hoca şarj aletiyle oynamış olabilirmisin
içinden şarjla ilgili bi parça yanmıştır
aynısını bende yaptım telefonu attım
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
hocam şuku=inci= TBT Ban
-----------------------------sana ban geliyor gibi
telefon türcell in yapdıgı kampanyadan felan alındıysa temayı bile dğeiştiremion değiştiriyorsun kapatıp açıon tekrar turkcell olmuş yazılımını değiştiriyorsun phonix mi bi program var