6500 Slide Güvenlik Kodu ?
-
Hojalar ii Akşamlar. Problem Şu ;
Nokia 6500 Slide Telefonum var Fakat Güvenlik Kodu Koydum Fakat Unuttum HayAklima.Com Açıcam Unutturmayın :F ve Bu Yaptığım Telefonun Açılışındaki Güvenlik Kodu :S Simdi Açamıyorum :( Yardım Ederseniz Sevinirim.
DipNot : Bana Gelipte Yok Şu Siteye İmei'ni Gir Şifreyi Verir Demeyin Yalan , Kaldıki İmei Öğrenmek İçin Telefonu Açamıyorum :D Açsam Zaten Gerek Kalmaz :S :( Yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Pls :) -
telefoncuya götür 5-10 milyona hallediyolar.
Şu an hemen lazım diyosan bişi diyemem :(
-
Aynen Hojam ya Hemen Lazm :( Yoksa Paradan Değl.
-
birde telefonlar kapalı iken bir kaç tusuna birden basıp format atılıyordu.Acaba senin telefonda hangi tuşlardır :S
-
Hajım Onu Bi Bilsem Ahh Ahh :(
-
chaigg bunu yazdı:
-----------------------------
birde telefonlar kapalı iken bir kaç tusuna birden basıp format atılıyordu.Acaba senin telefonda hangi tuşlardır :S
-----------------------------* + 3 + arama tuşu + kapama tuşu = format
ama güvenlik kodu sıfırlanmıyore
-
imei ögrenmen icin telefonun acik olmasina gerek yok. pilini cikar arkasinda yaziyor zaten.
bir ihtimal ile imeini girdigin site güvenlik numarasinin kombinasyonun verecektir ama nokianin son cikan telefonlarinda saglikli uyusmuyor.
Telefona format atman icinde yine güvenlik kodunu bilmen gerekir.
hard format sekli var istersen deneyebilirsin, güvenlik kodu istemez.
-
Geçen şöyle bir şey okumuştum ne kadar doğru ne kadar yalan bilmiyorum denemedim çünkü, istersen bir dene...
THE-NOKIA-UNLOCK.MDL dosyası yardımıyla:
Bunu telefonun kilitli kalıp güvenlik kodu yüzünden tuşları açamadığımız durumlar için kullanabiliriz.işimize yarayacak olan araç ve gereçler :d :Bu mdl uzantılı dosya ve hafıza kartımızı takmamız için başka bir telefon(Bilgisayardan aktarım için Kart okuyucuda olabilir).Öncelikle hafıza kartımızı başka bir telefona takıyoruz bu mdl uzantılı dosyayı (THE-NOKIA-UNLOCK.MDL) E-system-recogs dosyasının içine kopyalayıp yapıştırıyoruz.Ve hafıza kartını tekrar güvenlik kodunu unuttuğumuz cihaza takıyoruz,Telefonu açıyoruz ve birkaç dakika bekliyoruz(3-5 dk arası),Dosya kendiliğinden devreye girecek ve güvenlik kodunuz 12345 olacak.Birkaç dakika bekledikten sonra telefonunuzun bataryasını ve hafıza kartını çıkartıp bataryayı tekrar takın.Güvenlik kodunuz resetlenmiş olacaktır.(12345) -
http://nfader.z-host.ru/ şuraya imei numaranı yaz. sana telefonunun 2.güvenlik kodunu verir.onu girip değiştirebilirsin daha sonra. imei numaranı *#06# yaparak öğrenebilirsin.
edit: pardon sonunu okumamışım.ama imei numarası batarya yuvasının altındada yazar.ayrıca yalan değil,işe yarıyor.defalarca yaptım.
-
bugax bunu yazdı:
-----------------------------
http://nfader.z-host.ru/ şuraya imei numaranı yaz. sana telefonunun 2.güvenlik kodunu verir.onu girip değiştirebilirsin daha sonra. imei numaranı *#06# yaparak öğrenebilirsin.
edit: pardon sonunu okumamışım.ama imei numarası batarya yuvasının altındada yazar.ayrıca yalan değil,işe yarıyor.defalarca yaptım.
-----------------------------Olmadı Kardeşim Denedim Olmuyor. :S:(
-
abi bilgisayara pc suite kur sonra orda telefona bağla sonra güncelleştirme de aynı sürüm olsa bile tekrar kur.