7. Geleneksel İzmir Buluşması
-
tbt bulusmasimi yapacaniz , kafalarimi cekeceniz ne ayak bu ...iso 3ytl ile 3bira + yol parasi alir , parasi olmayanlar iso ile takilsin :D
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
canım arkadaşlarım konunun ilk mesajında saat tarih ve konum bilgileri yazıyor zaten..bi okuyun da ondan post atın..
-----------------------------hocam 20sinde tatildeyim :)
diyorum ya bir hafta erteleyelim
haftaya c.tesi olsun
rahat rahat..
edit : tişörtler de gelmiş olur hem..
edit2 : ağaca vurma alt yaş sınırı ne :B
-
bizde yok öyle çocuk gibi ağaca vurmalar fln
biz kadehleri vururuz birbirne :))
buluşma tarih-saatinde herhangi bir değişiklik söz konusu değil.
gerekirse haftaya tekrar buluşulur :)
-
ben gelemicem bu hafta. malum universitede kurtarma sinavim cikti. pazar sabahtan yolcuyum. haftaya olan bulusmaya gelirim. hem yas ortalamasi yuksek olur o bulusmada :) rahat rahat icebilecegimiz bi yerlerde takiliriz. tabi haftaya olursa. emirreis gelsene la haftaya ?
-
Cuma bitti sayılır cumartesiyide atlattıkmı toplaşıyoz bakalm neler olacak :F
-
listede adı yazılıların hepsi gelirse bi yere oturmamız imkansız zaten :D sahilde dolaşırız anca
-
ecstatic_60 bunu yazdı:
listede adı yazılıların hepsi gelirse bi yere oturmamız imkansız zaten :D sahilde dolaşırız anca
-----------------------------gelecek kişi sayısı 15 i geçmez
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------ecstatic_60 bunu yazdı:
-----------------------------gelecek kişi sayısı 15 i geçmez
-----------------------------Bak işte tecrübeli insan belli oluyo :D yanlız şöyle bi ihtimal var; deAdeye nickli şahıs bnm ark gelebilitesi yüksek ve büyük ihtimal onla gelicem ondan beni 2 kişi sayın :D ayriyeten anti büyük ihtimal gelmicem diyo.Bakalm kaç kişi olacaaz :D
NOT:Yaw öss dolayısıyla adsl kesilcekmiş sanırım ne zaman kesilcek ne zaman şeolcak belli deil.İi oldu bu buluşma son bi tbt havası :P
-
gelecek kişiler belli zaten bi önceki buluşmada yeni yüzler gördük :)
inş. bu buluşmada da yeniyüzler görürürz
-
kalan sağlar bizimdir..