70 Milyonun Kimlik Bilgilerini Devletten Başkalarıda Biliyor !
-
Vay be isimden sorgulama ha.. Harbiden düşmüş mü internete ?
-
başlık çok komik olmuş.haber başlıkları da komik.
bu bilgiler zaten sıradan vatandaşların az bir zahmetle elde edebileceği bilgiler.facebookta ne var ne yok yükleyip rahat rahat uyuyabilenler için bu haber hiçbir değer taşımıyor.
kaldı ki süper gizli görevler de yapmıyoruz :D
merak ettiğiniz bir şahıs varsa yazın googleye facebooku ötesi berisi ne varsa çıkar.email adresinden de aratılabiliyor.bence bu olay fazla abartılıyor.
-
C_e_Z_a bunu yazdı:
-----------------------------
Yahu hadi kimlik bilgilerini kaptırdınız, kişilerin adreslerini koruyabilseydiniz bari ayrı ayrı saklansaydı onlar aynı yerde barındırılmasaydı - şimdi adamlar hayali şirketlet açacak kazık bize girecek.
Allah hiçbirimize göstermesin böyle bişeyi ama bu durum başımıza gelse ilk dava edeceğim direkt T.C. Hükümeti olur, o an başta kim olursa olsun , projelerinin arkasında dursunlar bizleri perişan etmesinler...
kaba etinde çiban çıksa hükümetten bilirsin sen :) -
acikistihbarat bunu yazdı:
bu bilgiler zaten sıradan vatandaşların az bir zahmetle elde edebileceği bilgiler.facebookta ne var ne yok yükleyip rahat rahat uyuyabilenler için bu haber hiçbir değer taşımıyor.
merak ettiğiniz bir şahıs varsa yazın googleye facebooku ötesi berisi ne varsa çıkar.email adresinden de aratılabiliyor.bence bu olay fazla abartılıyor.
-----------------------------iyimisin hoca ?
kafadan tc bilgileri çalınmış
ben sana fb profilimin linkini atayım adımı soyadımı söliyim sen benım tc mi bul tamam mı ?
-
anayasa değişiklik paketinde ne diyor 2.madde'de
* Herkes, kendisiyle ilgili kişisel verilerin korunmasını isteyebilir.
evet sadece istemekle yetinir.
@SyspioniC onun görevi hükümeti(akp'yi) korumak.. arkadaşımız akp tarafından maaşa bağlanmış uzun uzun yazacaksın, mantıklı mantıksız bizi koruyacaksın..
-
-
Son_Angut bunu yazdı:
C_e_Z_a bunu yazdı:
Yahu hadi kimlik bilgilerini kaptırdınız, kişilerin adreslerini koruyabilseydiniz bari ayrı ayrı saklansaydı onlar aynı yerde barındırılmasaydı - şimdi adamlar hayali şirketlet açacak kazık bize girecek.
Allah hiçbirimize göstermesin böyle bişeyi ama bu durum başımıza gelse ilk dava edeceğim direkt T.C. Hükümeti olur, o an başta kim olursa olsun , projelerinin arkasında dursunlar bizleri perişan etmesinler...
kaba etinde çiban çıksa hükümetten bilirsin sen :)
İsmine bilmukabele yorumuna kendi yorumumu katmıcam hocam :) -
acikistihbarat bunu yazdı:
Evet heheh başlığa koptum gülmekten , haber başlığı hele bayılttı gül gül öldük - yani hoca işi bu kadar kolaya alıp pişkinlikle " amannn nolcak ki " tavrını geçtim, bişeylerin ardında hala durmaya çalışma azminide tebrik ettim :) merak etme, burada hükümeti hedef almadım, hükümetleri ilgilendiren durum zira!
Senden önce yorumundan alıntı yaptığım angutta burayı okusa iyi olur. -
hıı evet, haberlerde dinlemiştim ben de
-
C_e_Z_a bunu yazdı:
Son_Angut bunu yazdı:
C_e_Z_a bunu yazdı:
kaba etinde çiban çıksa hükümetten bilirsin sen :)
İsmine bilmukabele yorumuna kendi yorumumu katmıcam hocam :)
beyin bedava dimi ? :)