706 Mb Büyüklüğündeki Fotoğraf
-

Hubble Teleskopu'nun çektiği bir fotoğraf. Boyutu 22620×15200 piksel. 11.6 milyon ışık yılı uzaklıktaki bir galaksinin görüntüsü.
İndirmesi birşey değil de fotoğrafı açmak için sağlam ram e ihtiyaç var. Sistemi eski olanlar hiç denemesin (: Fotoğraf açıldığında detaylar keskinleşiyor. Net bir şekilde yıldızları, toz bulutlarını görebiliyoruz, çok fazla yaklaşınca netlik bozuluyor tabi (:
İndirmek isteyen için adres: http://www.spacetelescope.org/images/original/heic0710a.tif ( 22620×15200 piksel - 706mb)
-
Sağlam ram derken ? Kaç mb mesela. Yada gb mi?
Direk sorayım 768 mb ram açarmı bunu
-
bir an resim dosyası yüklemeye çalışınca direk foruma koydun sandım :W neyse onu indirmeye ömür etmez:W
-
Hubble bu aleti cok uzun zamandir kullaniyorlar 2013 de yeni birtane gonderilecegi soyleniyor national geographic de seyretmistim :D 8 gb ram var sorun olmaz:D suan sayfada resimin yarisinda aciliyore
-
Kotaya yazık :D
-
@HolygaN
hocam en az 2 gb olmalı tahminim. o ramle bayağı bi beklersin. sanal bellek düşük uyarısı verebilir.
@SLeymN
706 mb foruma upload edecek değiliz (: ekran görüntüsü koyduk ne olduğu belli olsun diye ((:
-
kotaya yazık ya :D yine kota engeli lanet olsun ey ttnet :D sınırsız bilgi paylaşımına sınır getirenler utansın ne diyim
-
Way ak sayın seyirciler :|
-
Rami az olanlar yada çok olanlar değil,Mac kullanmayan kim olursa olsun asla denemsin açmayı,açamaN..
-
şu beyaz şeyin içine balıklama atlayasım geldi :F
-
4 mb resimde bile kasılıyo makina bi süre daha kullanmayı düşünüyorum :D