folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder 7/24 Online Ödeme Instagram&Youtube&Facebook Ve Twitter Hizmetleri(Garantili Seçeneklerimiz Mevcut.)

7/24 Online Ödeme Instagram&Youtube&Facebook Ve Twitter Hizmetleri(Garantili Seçeneklerimiz Mevcut.)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PhYtOn
    PhYtOn's avatar
    Erkek

Satışlar güncel.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    laser69
    laser69's avatar
    Erkek

Hacı facebook sayfa beğenmesi hakkında bilgi verirmisin?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PhYtOn
    PhYtOn's avatar
    Erkek
    laser69 bunu yazdı

Hocam facebook servisleri stabil çalışmıyor pek, şu an stabil çalışan mevcut ama çok pahalı bu nedenle de Facebook servislerinin hepsini 1 ay önce falan pasife almıştım, aktif etmedim hala.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    PhYtOn bunu yazdı
    PcK0 bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı

önceki mesajımdada bana ters cevap vermene rağmen sitene gene üye olup bizden biri faydalansın istedim , emin ol iyi niyetimi buradaki herkes bilir , görüşmenin sonunda'da belirtmişim önemi yok diye değil mi burada 20 liranin lafını etmiyorum ben sadece yaklaşım !..

@DevilKingtr sakin ol eleman hiç ters birşey söylememiş hatta rakibi kötülemeyip kendin karar veriver demiş iyi birşey bu. çok gerginsin sanırım :)

Arkadaş kendine yediremeyecek olmalı ki, "atyarra123" diye bir üyelik oluşturup, iki adet destek talebi oluşturup, içlerine kendince zararlı kod enjekte etmiş. Fake üyelik ve orjınal üyeliği pasife alınmıştır. Bak güzel kardeşim bu sana güzel ve son uyarım, aksi takdirde senle çok güzel uğraşırım.

Ayrıca, madem Kurumedya'dan memnundun, ne oldu da günler sonra gelip üye olup bakiye yükledin? Her şeyi geçtim, sipariş verdikten sonra ben iade istiyorum, fiyatlar çok pahalıymış diye dalga geçercesine bir üslupla. İçeride kalan "12.815" tl olan ücretini de, azıcık yüreğin varsa gelirsin, elden veririm.

12 lira mi :D ON İKİ lira icin saldirmaya usenir insan ya :D dogruysa hayatimda gordugum en buyuk oluculuk ve sacmalik.

sigara değil, balık olan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

ikisinde de suç var 

phyton un suçu kuralları kabul ettin diye baştan söylemesi. tbt içi iş yapıyorsan biraz insiyatifli olman gerekli.

devilking arkadaşımızın suçu da fiyatları araştırmadan bakiye yükleyip diğer firmadan vazgeçip sonra orası daha iyiydi diye üste çıkması.

benim suçum ise panelle manelle iş olmaz arkadaşım :) kasıyorsanız organik kasın hesaplarınızı :)

bağlı olduğum tek örgüt İNSANLIK
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PhYtOn
    PhYtOn's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı
    PhYtOn bunu yazdı
    PcK0 bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı

önceki mesajımdada bana ters cevap vermene rağmen sitene gene üye olup bizden biri faydalansın istedim , emin ol iyi niyetimi buradaki herkes bilir , görüşmenin sonunda'da belirtmişim önemi yok diye değil mi burada 20 liranin lafını etmiyorum ben sadece yaklaşım !..

@DevilKingtr sakin ol eleman hiç ters birşey söylememiş hatta rakibi kötülemeyip kendin karar veriver demiş iyi birşey bu. çok gerginsin sanırım :)

Arkadaş kendine yediremeyecek olmalı ki, "atyarra123" diye bir üyelik oluşturup, iki adet destek talebi oluşturup, içlerine kendince zararlı kod enjekte etmiş. Fake üyelik ve orjınal üyeliği pasife alınmıştır. Bak güzel kardeşim bu sana güzel ve son uyarım, aksi takdirde senle çok güzel uğraşırım.

Ayrıca, madem Kurumedya'dan memnundun, ne oldu da günler sonra gelip üye olup bakiye yükledin? Her şeyi geçtim, sipariş verdikten sonra ben iade istiyorum, fiyatlar çok pahalıymış diye dalga geçercesine bir üslupla. İçeride kalan "12.815" tl olan ücretini de, azıcık yüreğin varsa gelirsin, elden veririm.

12 lira mi :D ON İKİ lira icin saldirmaya usenir insan ya :D dogruysa hayatimda gordugum en buyuk oluculuk ve sacmalik.

Saldırmak denmez ona da, lamerlik.

Freak bunu yazdı

ikisinde de suç var 

phyton un suçu kuralları kabul ettin diye baştan söylemesi. tbt içi iş yapıyorsan biraz insiyatifli olman gerekli.

devilking arkadaşımızın suçu da fiyatları araştırmadan bakiye yükleyip diğer firmadan vazgeçip sonra orası daha iyiydi diye üste çıkması.

benim suçum ise panelle manelle iş olmaz arkadaşım :) kasıyorsanız organik kasın hesaplarınızı :)

Hocam normalde iade yapılmaz, her şeyi geçtim, ödemeden hemen sonra sipariş vermeden önce iade isteseydi yine neyse, adam sipariş veriyor ondan sonra aaa pahalıymış bu deyip iade istiyorum diyor?

Kaldı ki belirtmişim zaten hiçbir şekilde iade yok ancak havale/eft yapmış olsaydın yine iadeyi gerçekleştirirdim.

Eyw yorumlar için.

Tahribat içi, benden alışveriş yapan arkadaşlarımız oldu, konuyu görüyorlarsa objektif yorumlarını bekliyorum.

PhYtOn tarafından 01/Şub/19 11:39 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

O da ayri bir konu :D bilgi iste, sana guzel bir dille kosullar fiyatlar bunlar kendin incele kararini ver densin, hmm tamam deyip bakiyeyi yukle yarisi kadarini kullan sonra aaaaaaaaaa pahaliymis parami iade et :D ne aaa :D insanlar cok acayip insanli is yapmak cok zor ya 

sigara değil, balık olan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    laser69
    laser69's avatar
    Erkek
    PhYtOn bunu yazdı
    laser69 bunu yazdı

Hocam facebook servisleri stabil çalışmıyor pek, şu an stabil çalışan mevcut ama çok pahalı bu nedenle de Facebook servislerinin hepsini 1 ay önce falan pasife almıştım, aktif etmedim hala.

Hacı bu facebook reklamları var kendi bünyesinde onunla aranızda ne gibi farklar var maddi olarak kusura bakma acemiyim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

hakkımda gram bilgisi olmayan insanların yorum yapmasıda ayrı bir olay , 12 lira için yok sisteme virüs attı yok trojen'li dosya gönderdi bu kadar komik olma lütfen , bu adama güvenip ticaret yapmayın eğer benle sorunu olan yada ticaret yapıp mağdur olan varsa lütfen yazsın , 

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PhYtOn
    PhYtOn's avatar
    Erkek
    laser69 bunu yazdı
    PhYtOn bunu yazdı
    laser69 bunu yazdı

Hacı bu facebook reklamları var kendi bünyesinde onunla aranızda ne gibi farklar var maddi olarak kusura bakma acemiyim.

Hocam, kişisel bir sayfadan mı bahsediyoruz? Kurumsal bir sayfa ise, gerekli reklam kitlesini belirleyip, oluşturup, reklam vermen daha mantıklı. Beğeni almayla uğraşma derim.

DevilKingtr bunu yazdı

hakkımda gram bilgisi olmayan insanların yorum yapmasıda ayrı bir olay , 12 lira için yok sisteme virüs attı yok trojen'li dosya gönderdi bu kadar komik olma lütfen , bu adama güvenip ticaret yapmayın eğer benle sorunu olan yada ticaret yapıp mağdur olan varsa lütfen yazsın , 

Dinime küfreden müslüman olsa bari, sen şimdi bunu da anlamazsın o yüzden açayım.

Hakkımda gram bilgisi olmayan insanların yorum yapması da ayrı olay demişsin, hemen ardından beni gram tanımayan biri olarak "bu adama güvenip ticaret yapmayın." yazmışsın. Biraz daha zorlasam ağlayacaksın.

Bu arada o "da" ayrı yazılır. Önce ayrımını yapmayı öğren sonra derdini anlatırsın.

Arkadaşlar sizlerden özür dileyerek mevcut konuyu kilitliyorum. Böyle çoluk çocukla klavyede enerjimi harcayamam.

PhYtOn tarafından 01/Şub/19 21:09 tarihinde düzenlenmiştir