8 Adet Kırma Beagle" A Yuva Aranıyor..
-
Merhaba arkadaşlar.. Şu anda tam 8 adet kırma (Mix) Beagle bulanmakta.. Çiftleştiği cins bir köpek değil.. Ancak yavrular genlerini anneden almış bulunmakta.. Anne köpek Bana ait ve tüm sağlık kontrolleri periyodik olarak yapılmakta.. Yani herhangi bir sağlık sorunu bulunmamakta.. Yavrular henüz bir haftalık bu sebepten dolayı fotoğraflarını çekip buraya koyamadım.. Bir süre sonra resimleride size tanıtıcam.. İsteyen yada yuva bulmam konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..
Selametle..
-
Ayrıca şunuda belirtmek istiyorum.. Köpekler satılık DEĞİLDİR. Yani ticaret konusu değil buradaki amaç.. Sadece yavrulara iyi bir yuva bulabilmek..
-
bayılıyorum bu cinse... hoca yeni yavruda olsa yine çekip koysana bir kaç foto sonra tekrar güncellersin ilerde.
-
resimleride bi koyarsan bizimkiler istiyodu bi aralar.
editcan : evt istiyolar talibim.
-
resimlerini ve yaruların ne kadarlık olduklarını söylersen belki yardımcı olabilirim
-
Yavrular henüz 6 günlük resimleride en kısa zamanda yüklicem arkadaşlar ilginiz için sağolun =))
-
hocam istanbuldaysan erkek varsa 1 tanesini almak isterim :)
düzenlemek: hocam resimlerini bekliyoruz =) -
sahiplendirmek için en azından 5 hafta daha beklemelisin 45 gün anne sütü almalı yavrular
-
erkek vrsa beni listeye yazabilirsin...
-
Evde çok ses çıkarırlar mı? Durup dururken havlarlar mı ya da :)
-
Resim Koy Bir Erkege Talip Olabilirim Pitbuldan Sonra Nasıl Olur Acaba XD