8 İlde YGS İptal Edildi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustaphachan
    mustaphachan's avatar
    Erkek

g2k bunu yazdı:
    -----------------------------
    cezaevlerindeki kitapçıkların fen bilimleri sorularının şıkları yoktu. bu yüzden hiçbir aday fen bilimleri çözemememişti. o yüzden iptal ediliyor. şifre iddialarıyla ilgisi yok yani. bu yüzden kısmi iptal de gayet mümkün. 150 kişinin kitapçığında şıklar yoktu diye bütün sınav iptal edilmez. edilirse kopya ve şifre nedeniyle edilir. edit:başlık da yanıltıcı ayrıca.

derdim şifre meselesi değil hocam bu kurumun işini yerine getiremediğini göstermekti. haberlerde böyle konuşuldu ondan bende birebir duyduklarımı söyledim. başlığı da siteden aldım aynen, hiç değiştirmedim. kaynak filan da belirttim.

# birikimini önyargı ve yalanlara hizmet etmek için kullanan kültürlü bir insan olmaktansa maymundan gelmeyi tercih ederim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

komple iptal edilsin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

mustaphachan bunu yazdı:

g2k bunu yazdı:
    cezaevlerindeki kitapçıkların fen bilimleri sorularının şıkları yoktu. bu yüzden hiçbir aday fen bilimleri çözemememişti. o yüzden iptal ediliyor. şifre iddialarıyla ilgisi yok yani. bu yüzden kısmi iptal de gayet mümkün. 150 kişinin kitapçığında şıklar yoktu diye bütün sınav iptal edilmez. edilirse kopya ve şifre nedeniyle edilir. edit:başlık da yanıltıcı ayrıca.

derdim şifre meselesi değil hocam bu kurumun işini yerine getiremediğini göstermekti. haberlerde böyle konuşuldu ondan bende birebir duyduklarımı söyledim. başlığı da siteden aldım aynen, hiç değiştirmedim. kaynak filan da belirttim.

kısmı iptal mümkün değil iptal edilirse hepsi edilmeli diyenlere söyledim hocam. ösym'nin işini düzgün yapamaması ayrı ygs'nin komple iptal edilmesi ayrı konu.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanc
    kivanc's avatar
    Erkek

beyler yarım saattir ayrıntıları bekliyorum gelmedi.size geldi mi?

dolmuşta para uzatmamak için ölü taklidi yaptım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxx
    xxx's avatar
    Erkek

g2k bunu yazdı:

mustaphachan bunu yazdı:

g2k bunu yazdı:

kısmı iptal mümkün değil iptal edilirse hepsi edilmeli diyenlere söyledim hocam. ösym'nin işini düzgün yapamaması ayrı ygs'nin komple iptal edilmesi ayrı konu.

ösym sınavda işini düzgün yapamamışsa (ki yapamamış) ygs'nin komple iptal edilmesini gerektirir. çünkü sorun sadece cezaevlerinde değl genelde şüpheler var. ve bunun üstüne kısmi iptal yapınca bu kadar insanlarla dalga geçiliyor demektir.

kısmi iptal mümkün değil diyenlerde doğru söylüyor şu ana kadar hiç böyle bir şey olmadı. böyle sorun varken kimse gelip kısmi iptal yapamaz. çünkü eşitlik ilkesine aykırı. şimdi cezaevlerindekilere yenilecek sorular kolay da olsa zor da olsa diğerleriyle,sınavı iptal edilmeyen öğrencilerle, eşitlik sağlanmayacak.. fakat milletin arkasına saklanan hükümetin köpeği olunca her türlü olacak.

Selam ve dua ile(f)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

iptal olmasin amq..

bi daha kim giricek sınava. girdik çıktık işte yeter amk !

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxx
    xxx's avatar
    Erkek

cuneyd bunu yazdı:

iptal olmasin amq..

bi daha kim giricek sınava. girdik çıktık işte yeter amk !

iptal olunca girmezsin olur biter. ne güzel oldu bittiye getiriyorsunuz siz şaka mısınız? sanki bu kadar insan keyfinden iptal olmasını istiyor hey Allahımm..

Selam ve dua ile(f)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek
    olmak zorunda öyle bir zorunluluk var artık
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

saçmalık, zaten adil bir sınav değil neyse....

aöf ne oldu bu arada

yıkılma sakın !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

xxx bunu yazdı:

ösym sınavda işini düzgün yapamamışsa (ki yapamamış) ygs'nin komple iptal edilmesini gerektirir. çünkü sorun sadece cezaevlerinde değl genelde şüpheler var. ve bunun üstüne kısmi iptal yapınca bu kadar insanlarla dalga geçiliyor demektir.

kısmi iptal mümkün değil diyenlerde doğru söylüyor şu ana kadar hiç böyle bir şey olmadı. böyle sorun varken kimse gelip kısmi iptal yapamaz. çünkü eşitlik ilkesine aykırı. şimdi cezaevlerindekilere yenilecek sorular kolay da olsa zor da olsa diğerleriyle,sınavı iptal edilmeyen öğrencilerle, eşitlik sağlanmayacak.. fakat milletin arkasına saklanan hükümetin köpeği olunca her türlü olacak.

sınavın iptal edilmesi savcılığın soruşturmasından ''kopya çekilmiştir.'' sonucunun çıkması bağlı böyle bir sonuç çıkmazsa sınav iptal edilemez. iptal edilmeli böyle bir zorunluluk var diye birşey yok.

ösym'nin işini düzgün yapamaması ise ayrı bir konu. çünkü ösym'nin işini düzgün yapamadığı ortada. yapsaydı bu tip durumlar olmazdı. kopya varsa da yoksa da ösym işini düzgün yapamıyor bu bir gerçek artık.

Toplam Hit: 4400 Toplam Mesaj: 26