8 Mart Dünya Kadınlar Günü
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
Flower bunu yazdı:
NovalgiN bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
olay çıkmıo genelde ,)) normal gün gibi geçio ,)) ama sen amma dertli yazdın yaa
40 bin dokuma işçisi daha iyi şartlarda çalışsın diye fabrikada yapılan grevde çoğu kadın 129 kişi öldü.Roza Luxenburg'ların Clara Zetkin'lerin kendi elleriyle ve alınterleriyle kazandığı tarihi bir gündür. bu yüzden imanı para olan embesillerin çıkarlarına hizmet etmez. bu yüzden emekçidir.
Haklıyız! Haklıyız! Söke söke alırız. Susma sustukça sıra sana gelecek! Yallah bismillah Allahü ekber Yallah bismillah Allahü ekber Emekçinin hakkını söke söke alırız lülülülülü
ya ben senden cidden şüphe ediorum buraya gelme amacın ne ??? daha bi konuya düzgün bişi ddiğini görmedim ama bol bol saygısızlığını gördüm :S bri sormuştu şimdi ben soriim sen kimin fake isin hoca!!!!
-----------------------------flower hakkatten kimin fake isin hoca + novalgin'in dediği gibi 5 dakikan var editlemek için yoksa abye girene kadar ne olur artık bilemiyorum... birde konuyu baltamazsan çok süper olacak...
-
Flower bunu yazdı:
NovalgiN bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
olay çıkmıo genelde ,)) normal gün gibi geçio ,)) ama sen amma dertli yazdın yaa
40 bin dokuma işçisi daha iyi şartlarda çalışsın diye fabrikada yapılan grevde çoğu kadın 129 kişi öldü.Roza Luxenburg'ların Clara Zetkin'lerin kendi elleriyle ve alınterleriyle kazandığı tarihi bir gündür. bu yüzden imanı para olan embesillerin çıkarlarına hizmet etmez. bu yüzden emekçidir.
Haklıyız! Haklıyız! Söke söke alırız. Susma sustukça sıra sana gelecek! Yallah bismillah Allahü ekber Yallah bismillah Allahü ekber Emekçinin hakkını söke söke alırız lülülülülü
-----------------------------Olm sen kimsin ?
Sana mesaj attım cevap vermiyorsun.Düzgün mesajlar at.
-
avatardan ve saçmasapanlıkta aşkın bir varlık olması nedeniyle anlasıldığı üzere eski FıstıkçıŞahap.
-
Bu site Flower gibi çok konu simsarı gördü ama hepsi tarihin kara çukurlarına yine bu ellerle gömüldü. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncelikle tüm Müridelerimize, Annelerimize, Kardeşlerimize, Sevgililerimize kutlu olsun...
-
VBDream bunu yazdı:
avatardan ve saçmasapanlıkta aşkın bir varlık olması nedeniyle anlasıldığı üzere eski FıstıkçıŞahap.
-----------------------------hacı banada öyle geliyor ama bakalım kim çıkıcak sonunda
-
bayzin bunu yazdı:
Flower bunu yazdı:
NovalgiN bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
-----------------------------Olm sen kimsin ?
Sana mesaj attım cevap vermiyorsun.Düzgün mesajlar at.
Konumuz sapmasın... Bayzin adama kefil olmuşsun... Kim olduğunu bilmiyorsun... -
Gadın Gadın Gadın... Tüm bayan müritlerimizin "Bayanlar Gününü" bu çok mu saçma oldu :d o zaman "Kadınlar Günü"nü gutlarız. (Bunlarıda işte böyle günlerde eğlendiriceksin yok kadınlar günü yok sevgililer günü...)
-
Flower bunu yazdı:
Noluyo yahu. Ne yazdım. Ne kadar agresif site bura herkes durduk yere bana saldırıyo.
,
Sen kendin kaşınıyorsun... -
Nowalgin hacım sence bu "emekçi"liği kadın erkek diye ayrımcılık yapmak sence ne kadar "emekçi" raconunda vardır ? Yani emekçinin kadını erkeği mi var ? Yahu kuzum hiç mi saçma gelmiyor bu size ? Dünya emekçi kadınlar dünya emekçi erkekler dünya emekçi toplar/gayler/lezbiyenler öyle yani modern dünya yani kadın erkek diyorsan homo ve heterolara da gün yapmaları lazım
-
Flower bunu yazdı:
Haklıyız! Haklıyız! Söke söke alırız. Susma sustukça sıra sana gelecek! Yallah bismillah Allahü ekber Yallah bismillah Allahü ekber Emekçinin hakkını söke söke alırız lülülülülüAbi sen ne salak adamsın ya