8 Mb İnternet
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
madrew bunu yazdı:
-----------------------------bu paket hakkında bilgi verebilr misiniz ??
fiyatı farkı ne kadar, sözleşme koşulları var mı? avantajları ? dezavantajları ??
1mbps sınırsıza 2 tl felan bir fark ödüyorsun. 8mbps sınırsız internetin oluyor. ama 15 gb kota kullanırsan hızın 512 kbps ye düşüyor. gelecek ay tekrar 8 mbps ye bağlanıyorsun. ama 8mbps ile bağlananı hiç görmedim hep 5-6-7.
-----------------------------abi o ne saçmalık, 512 ye mi düşüyor ciddi, 1 bile değil amk, peki bunun düşmeyeni yokmu :D malum torrente abanmak için alacam bunu sonra 512 ye düşecek? saçmalık ...
4 mbps sınrsız (tamamen) 80 küsür. torrent e abanılacaksa 8 lik tarifeler hiç uygu değil. -
ohoo 1mbit ile ben ayda ortalama 150gb indiriorm. gerek yok zaten. sürekli yada kotasız olsa bir şeyleride şaşardım
-
yook yaw ben 2 aydır kullanıyorum hala 900 le dosya çekiyorum (bkz. kota 100gb+)
-
abi 512'e düşüyor ama otomatik bi sistem deil görevlilerin fark etmesiyle oluyor
ee görevlilerde zaten düzgün işini yapmıyor bide herkesin netinimi kontrol edecek
8 olarak kalıyor öyle fark ederse artık o sansınıza bu akşam bende 8e geçirecem
4mbite bosuna 80 veriyoz
-
kim demiş 15gb dan sonra 512 kpss düşüyo diye :D

düşüyorda az düşüyo :D ilk aylarda 9 mbit i geçmişti aq
-
benim 2 ci adsl hattim 8 mbps 940 kb ile download ediyor.) ama telekom kullanmiyorum..))
-
ttnette kafam girsin
alt yapısı dandik diye böyle bi çözüm yoluna gitmiş ibneler, amaçları trafiği azaltmak işte
-
bende artık yarın 8mbit hızdaki fotoları koyarım :E
edit: telefonla değişim yapıyorlar demi
-
speedtest.biri.com.tr
internet sayfalarında hız 1 mbit ile aynıdır indirme hızında farklılık gösterir
-
türktelekomun testi yaklasık 7 dakıkadır suruyor sonuc verırse paylasırım 8mb e gectım bende yalnız 15 gb kotası var sanırsam sınırsızınLast Result:
Download Speed: 1259 kbps (157.4 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 344 kbps (43 KB/sec transfer rate)
Latency: 150 msböyle bir sonuc verdi bir site