80048820 Live Messenger Hata Kodu..
-
Merhaba Arkadaslar..
Forumda Aradım. 2006'da acılmıs bi konu war.. acıklıga kavusmamıs bi konu.. dün makinama format attım bu sabah msn'i kurdum.. ve kurunca söle bi hata werdi.. " Anahtar Bağlantı Noktaları " die..
googlede aradım. bir çok forumda war bu hata..
kimi demiş tarih ve saati kontrol edip internet saatini güncelle dedi.. [ internet saati Güncelleştirilmiyor.. " windows time.windows.com ile eşitleme yaparken bir hata olustu " hatasını alıyorum ] . [ diğer bi secenek war aynen oda bu hatayı weriyor ] + kafedeki tüm pc'lerde acılıyor anamakina denen veledde acılmıyor ..
kimisi al su dll dosyalarını calıstıra yaz regedit'e kayıt edilsin..
kimiside güncellemeleri ve güvenlik duvarında sorun olabilir dediler..
7,0 kur dediler olur dediler oda olmadı.. + dmsn'de kurdum olmadı ..
sabahın 5'inden beri ugrasıp duruyorum.. ve inanın kafayı yemek üzereyim.. denemediğim yol kalmadı.. sizlere sormakta fayda war die düşündüm.. olmazsa formatlicaz mecburen :)
-
Sağ alt köşedeki tarihi düzelt sorun çözülecektir ;)
-
hoca saati düzel yok saaat zaten doğruysa az oyna yanlış yap sonra bidaha düzelt bide çalışdıra şu kodu yaz bide msn neyi kapat sakın açık olmasın çıkışdan kapat
kod: regsvr32 Softpub.dll
hadee göreyim seni :D
-
arkadaslar yok saat doru.. dediğiniz gibide yaptım bozdum.. dll dosyalarınn hepsini calıstırdım.. olmuyor. olmuor olmuor :) internet saati neden calısmıyor anlamadım.. çok güzel baglantı war ama aynı :S
-
hoca msn neyi kapattığından emin misin
-
evet agam.. olmuyacak gibi.. ben yine formatliyim..makinayıı :) yardımlarından dolayı arkadaslara tsk ettim ..
-
hacı hemen ne formatı yaa
-
Dostum aynı sorun bendede var idsi aklimda kaldııgı kadari ile sana ayrdımcı olamaya caşlisacagim
Simdi tarihini 2007 saatini ve ayhnı doru gir
daha sonra İE sag tıkla Seçenekler >> Gelişmiş >>> aşagı doru in
Güvenlik menusu altinda bunları yap
1 - Geçersiz site sertifikalarını uyar ın işaretini kaldır
2- İndirilen programalrın imzalarını gözden geçir i işaretle
3- Profil yardımcısını etkinleştiri işaretle
4- SSL 2.0 Kullanı işaretle
5- SSL 3.0 Kullanı işaretle
DAHA SONRA
MSN yi aç kullanıcı adı şifre girmeden orada
Araçlardan >>> Seçeneklere >>> Bağlantı >>> Gelişmiş ayarlar >>> SOCKS un sagındaki 8010 yada buna benzer bir rakam var ise 0 yap ve tamam a bas.
Daha sonra msn ni kaldır yeniden kur sorun kalkıcaktır kolay gelsin
-
Bu adımalrı deneyip msn yi kaldırıp yeniden kurudgunda ilk etapta calişmas ise
Proxy ayarlaının otomatik olup olmadııgna bak
otomatik deilse öyle kalsın otomatikse otomatikden cıakr ve su komutları çalıştıra yaz
regsvr32 Softpub.dll
regsvr32 Wintrust.dll
regsvr32 Initpki.dll
regsvr32 Rsaenh.dll
regsvr32 Mssip32.dll
regsvr32 Cryptdlg.dll
regsvr32 Msxml3.dll -
agamm.. dediğin tüm yolların hepsini teker teker denedim ama olmadı :S bu internet saat neden calısmıyor hala anlamıs deilim.. kafam orada takılı kaldı .. :S şimdi güncelleştir dediğimde
" windows time.windows.com ile eşitleme yaparken bir hata oluştu . " burada bi sorun olabilir die düşünüyorum ama düzelmiyor :S
-
hacı biraz zorbi ihtimal ama pil bitmesin pil bitince çalışmıyoo