80048820 Msn Hatası
-
Arada bi böyle çılgınlıklar oluyor bendede aynı problem var.
-
Alllahtan sabah 2 msn imi birden açmışım :D sorun düzelene kadar kapatmam artık :D
-
Ben de 7.0 kurdum belki açılır die ama oturum açarken yeni sürümünü yükleyin diyo bunu nasıl deaktif hale getircez :S
-
Aynı sorun bende de var...
-
iyi iyi
o zaman LİVE MSN YE KAFAMIZ GİRSİN :p
-
Stigma bunu yazdı:
-----------------------------
Ben de 7.0 kurdum belki açılır die ama oturum açarken yeni sürümünü yükleyin diyo bunu nasıl deaktif hale getircez :S
-----------------------------
mesenger kurmana gerek yok xp nin zaten kendi windows mesengeri var onu kullan sürüm yükseltme gibi bir derdide yok -
bende de aynı hatayı veriyor ama pardusta amsn den giriyor...anlayamadım...
xp ye indirmeyi deneyeyim amsn i şimdi bakalım olacak mı =)
-
oufff 1 haftadır cekiorm bu derdi girmio modemi resliorm fln girio
PLUS ı kaldırın giriyo söliyim ben öle yaptım girdi
simdi bnde bu hata geçti baska hata cıktı hiç giremiorm 3 saatir fln :D ayar oldum bea
-
Hocam şuraya bi göz geçir;
Hata 80048820'yı nasıl düzeltebilirim?
Msn Messengeri Kapatın
Monitörün sağ alt köşesindeki saate iki kere tıklıyoruz, gün ay ve saat ayarlarının doğru olup olmadığını kontrol edin.
Eğer bu şekilde de olmadıysa;
önce webmesengere giriyoruz baktık ki sorun yok bağlanabiliyoruz :
- Tarih ayarlarımızı kontrol ediyoruz
-Belki şifremizin uzunluğundan sorun olabilir dolayısıyla şifremizi 8 10 haneli yapıyoruz
-Eğer firewall programı kullanıyorsak Msn mesenger için izin veriyoruz
-internet explorer la ilgili bi kaç işlem var sırasıyla ;
Araçlar> internet seçenekleri > Genel > Temporary internet files > Dosya sil > tüm çevrim dışı içeriği sil seçeneği işaretli > Tamam
-daha sonra yine internet explorerda
Araçlar> internet seçenekleri > bağlantılar > yerel ağ ayarları (lan) > Proxy sunucusu > yerel ağınız için bir proxy sunucusu kullanın seçeneğinin işaretli olmamasına dikkat ediyoruz ....
- yine explorerda
Araçlar> internet seçenekleri > gelişmiş > SSL 2.0 ve SSL 3.0 kullan seçeneklerinin işaretliolduğundan emin oluyoruz
-daha sonra
başlat> çalıştır > regsvr32 softpub.dll yazıp tamam diyoruz
- sırasıyla bi üstteki işlemi
regsvr32 wintrust.dll
regsvr32 initpki.dll
regsvr32 MSXML3.dll için uyguluyoruz.. -
windows messenger dada calısmıo bende :S nası olcak ? eve gıdem bıde wıstada denıyem bakalım olcak mı :S