800Mhz Ram'i Olan PC'ye Daha Farklı Mhz'de Ram Taksak Ne Olur ?
-
joe_black bunu yazdıDeadLyShadoW bunu yazdıJubei bunu yazdı
anakart marka modeli nedir merak ettim ?
Baba model Gigabyte GA-M61PME-S2P bu 2 socket DDR2 ram desteği gözüküyor maalesef DDR2 4gb tek modül bulmak samalıkta iğne
usta 4gb 1066 + 2 gb 1066 yapabilirsin.
800leri de bana satabilirsin =)
Emin misin baba 4gb 1066 takabileceğime eminsen satarım :) ha bide 2sinden biri bozuk ama hangisi bilmiyorum zira pc oyun oynarken 1 saat falan sonra lak diye görüntüyü kesiyor meselenin ekran kartıyla alakalı olmadığını da 1günlüğne farklı ram takarak çözdüm :))
-
DeadLyShadoW bunu yazdı
Emin misin baba 4gb 1066 takabileceğime eminsen satarım :) ha bide 2sinden biri bozuk ama hangisi bilmiyorum zira pc oyun oynarken 1 saat falan sonra lak diye görüntüyü kesiyor meselenin ekran kartıyla alakalı olmadığını da 1günlüğne farklı ram takarak çözdüm :))
memleketteki emektara takcam hacı. 512 mb rami var :D
verdiğin anakart modeli bu
http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-m61pme-s2p_10/specs/
- DDR2 1066/800/667MHz 8 gbye kadar da destekliyomuş
-
joe_black bunu yazdıDeadLyShadoW bunu yazdı
memleketteki emektara takcam hacı. 512 mb rami var :D
verdiğin anakart modeli bu
http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-m61pme-s2p_10/specs/
- DDR2 1066/800/667MHz 8 gbye kadar da destekliyomuş
Google kullanmak sanattır diyosun adamsın :) 1066 gözüme çarpmamıştı :) fiyat konuşalım madem :))
Edit: Zaten bi tek bunu bulabildim 4gb tek modül: http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/hynix-4gb-ddr2-800mhz-pc2-6400u-tek-modul-ram-136024040
DeadLyShadoW tarafından 03/Ara/14 12:05 tarihinde düzenlenmiştir -
DeadLyShadoW bunu yazdı
Google kullanmak sanattır diyosun adamsın :) 1066 gözüme çarpmamıştı :) fiyat konuşalım madem :))
fiyatı konuşcz mı hocam de bişey yolla hemen :D
-
joe_black bunu yazdıDeadLyShadoW bunu yazdı
Ovv sen ciddisin :) 2sine 40 diyeyim desem ne dersin hocam :)
-
DeadLyShadoW bunu yazdıjoe_black bunu yazdıDeadLyShadoW bunu yazdı
ciddi düşünüyorum evlenicez:|
biri bozuk diyodun hacı? sağlam olanı ver yeter bi tane yeter bana. 64 mb ekran kartına 4gb ram çok :D
-
anakartın çalışma frekansına uyumlu olması gerek onu öğrenirsen pek sıkıntı olacağını sanmıyorum.
-
pizot bunu yazdı
anakartın çalışma frekansına uyumlu olması gerek onu öğrenirsen pek sıkıntı olacağını sanmıyorum.
buldum onu da kardeş rahat ol :)
-
joe_black bunu yazdıDeadLyShadoW bunu yazdıjoe_black bunu yazdıDeadLyShadoW bunu yazdı
ciddi düşünüyorum evlenicez:|
biri bozuk diyodun hacı? sağlam olanı ver yeter bi tane yeter bana. 64 mb ekran kartına 4gb ram çok :D
o kadar uzun boylu ciddi düşünme :) bozuk olanı bilmiyorum ikisinide vereyim keşfedecen artık :) sen söyle fiyatı kardeşim ne dersen :)
-
DeadLyShadoW bunu yazdı
o kadar uzun boylu ciddi düşünme :) bozuk olanı bilmiyorum ikisinide vereyim keşfedecen artık :) sen söyle fiyatı kardeşim ne dersen :)
hacı ne diyim sıfırları 50 55 lira. 20 lira atayım kargosuyla birlikte bana 30a yaklaşır işte :D bozuk olanı kargo karşılarsan geri yollarım :P