81 İldeki Turkcelle Ne Oldu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    ya sinirimden ölüyorum. daha önce bahsetmiştim.. lakayt müşteri temsilcisinden.. bulunduğum yerde turkcell çekmiyor.. varmı böyle saçmalık..  arada çekiyor arada çekmiyor.. aradım bugün yine.. diyorki 2009 bitene kadar sanırım devam edecek problem.. bi baz istasyonuna bakmıyor adiler..  başka hattamı geçicezz... şimdi... ???  giresun dereli ilçesindeyim..  böyle problemi olan başka arkadaşlar varmı?

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek
    ne yapalım hoca baz istasyonu mu takalım şimdi sizin oraya? burda da bazı noktalarda iyi çekmiyo turkcell

All is well
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek
    hocam peki orada diğer hatlar çekiyo mu?

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    evet hocam artık Türkcellde bozutmaya başladı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

cekmeme durumu normal ama müşteri hizmetleri bok gibi afedersiniz 30 defa arıyoruz bi işe abartısız

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek
    2 sene önce okulla çanakkaleye gitmiştik cep tel nolarımızı aldılar kaybolursak ararız ayaana çanakkale 'nin yarısında telefonlar çekmiyodu.

(:
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    hoca Türkcell den daha ii hizmet verenide göremedim ben
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek
    aveaya geç daş gibi daş :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek
    Ben İstanbul Bahçelievlerdeyim camdan kafamı çıkartmadığım sürece Turkcell ile konuşma yapamıyorum.. hatta bazen mesaj bile gitmiyor :) telefondanmıdır evdenmidir hattanmı bilmem ama eve baz istasyonu kurmayı düşünüyorum :D

Altan naptın oğlum :|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    kartalkethuda bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam peki orada diğer hatlar çekiyo mu?
    -----------------------------
    normalde nerede çekmiyorsa oralarda çekmiyor.. ama turkcell kapalı alanlarda çekmiyor.. sinir oldum iyice.. başka hatta geçesimde yok.. ama bu sıkıntıda çekilmez..  bişey sorucam.. turkcell ve avea ikisede turk malı mı? hani şöyle sorayım.. turkiyenin gelirine mi bütün katkıları.. vodafona yabancı kökenli bi marka çünkü.. olmazsa avea ya geçicem?

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    Ne diyor reklamda turkcell'linin gücü turkcell'in çekim gücü. Demekki sen güçlü değilsin :|

Naber la?
Toplam Hit: 3906 Toplam Mesaj: 23