81 İldeki Turkcelle Ne Oldu?
-
ya sinirimden ölüyorum. daha önce bahsetmiştim.. lakayt müşteri temsilcisinden.. bulunduğum yerde turkcell çekmiyor.. varmı böyle saçmalık.. arada çekiyor arada çekmiyor.. aradım bugün yine.. diyorki 2009 bitene kadar sanırım devam edecek problem.. bi baz istasyonuna bakmıyor adiler.. başka hattamı geçicezz... şimdi... ??? giresun dereli ilçesindeyim.. böyle problemi olan başka arkadaşlar varmı?
-
ne yapalım hoca baz istasyonu mu takalım şimdi sizin oraya? burda da bazı noktalarda iyi çekmiyo turkcell
-
hocam peki orada diğer hatlar çekiyo mu?
-
evet hocam artık Türkcellde bozutmaya başladı.
-
cekmeme durumu normal ama müşteri hizmetleri bok gibi afedersiniz 30 defa arıyoruz bi işe abartısız
-
2 sene önce okulla çanakkaleye gitmiştik cep tel nolarımızı aldılar kaybolursak ararız ayaana çanakkale 'nin yarısında telefonlar çekmiyodu.
-
hoca Türkcell den daha ii hizmet verenide göremedim ben
-
aveaya geç daş gibi daş :)
-
Ben İstanbul Bahçelievlerdeyim camdan kafamı çıkartmadığım sürece Turkcell ile konuşma yapamıyorum.. hatta bazen mesaj bile gitmiyor :) telefondanmıdır evdenmidir hattanmı bilmem ama eve baz istasyonu kurmayı düşünüyorum :D
-
kartalkethuda bunu yazdı:
-----------------------------
hocam peki orada diğer hatlar çekiyo mu?
-----------------------------
normalde nerede çekmiyorsa oralarda çekmiyor.. ama turkcell kapalı alanlarda çekmiyor.. sinir oldum iyice.. başka hatta geçesimde yok.. ama bu sıkıntıda çekilmez.. bişey sorucam.. turkcell ve avea ikisede turk malı mı? hani şöyle sorayım.. turkiyenin gelirine mi bütün katkıları.. vodafona yabancı kökenli bi marka çünkü.. olmazsa avea ya geçicem? -
Ne diyor reklamda turkcell'linin gücü turkcell'in çekim gücü. Demekki sen güçlü değilsin :|
Toplam Hit: 3908 Toplam Mesaj: 23