88 Askerlik Devrelerini Acıklayan Site Var Mı
-
88 askerlik devrelerini acıklayan site var mı. Arkdaslar arastırdım bulamadım benim gibi arkadaslarda var bilgisi olan varsa lütfen aydınlatsın. Bu konuyu Genel bolumune acıcaktım ama kilitliymiş ozur dilerim.
-
http://www.asal.msb.gov.tr/celp_donemi_2008.xls
burdan bakabilirsin. bende gidiyom. bu kadar merak etmeyede gerek yok. en son evinden alıp götürürler :D
-
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------http://www.asal.msb.gov.tr/celp_donemi_2008.xls
burdan bakabilirsin. bende gidiyom. bu kadar merak etmeyede gerek yok. en son evinden alıp götürürler :D
-----------------------------
taktir ettim :D -
Mayısta askerim sitemizin muriti olarak elime gecen ilk terorıstın kulagını kesip holy armagan edicem tabi olursa :D 88 baska arkadaslar varsa yazsın
-
- ooo wayy tertiplerim benım :D
- walla ağalar 88 liler ne zman askere gidor her kafan ses cıkıyor anasını satim kimi dior subatta belli olcak kimi dio siz mayısta gideceksiniz ooo walla bunlara bakrsam ben kalpten gidrim askere gitmeden :D
- ONur Edirne 88 / ?
- bilgisi ola varsa ya buraya yazsın yada bana bi zamhmet yollayı versin ben aradım amam bulamadım kesin bi sonuc?
- <MSn : Onur@Turkwebmail.com
-
Bende 88 liyim daha muayene bile olmadım. Babam askeriyeyle konuştu öğrenci belgesini göndersin bize dediler ben hala öğrenci belgesi alacam :)))
Ayrıca benim doğum yerime göre Şubat 2008 yazıyo. Ben daha muayenede olmadım şubat ta ne olacak muayene olmak zorunlu mu ?
-
ben 85 liyim ben bile daha muayene olmadım aq :D
muayene olmazsan önce yoklama kaçağı sonra da asker kaçağı oluyosun.
ha tabi öğrenci isen bunlara gerek yok okulun halleder
-
86 lıyım 88 osmaniye 1 gidiyom 21 şubat :)
-
88/3 :D cip tertip'e cıkdık :) agustos'da yolcu :)=
-
88 liyim ..2-3 ay önce tecil ettirdim ilk standart 3 yıl tecil hakkım ile :)
muayene olayıda hikaye ..Garnizon komutanlığına muayene için gittim.
içeri girdim ..soyunayım mı dedim ..bi bakış attı ..turp gibisin belli gerek yok dedi :Dbimiyorum arada hemşire türü beyaz melekler girip çıkıyodu ondan dolayı mı soymadı... o.O