89/2 TBT Mayıs Askerleri ?
-
S.a Müridler Mayısta Gidecek olan müridler var mı acaba ? belki aynı yere düşmüş olan çıkar , bide bnm deniz er çıktı , deniz er yapan müridler varsa beni bilgilendirse iyi olur :)
Bnm Gideğim Yer : Acemi Birliği Deniz Er İskenderun - Hatay , bide iskenderunlu olan müridler var mı ?
-
Desene nem den bogulucaksın =)
-
89/2 tertiplermi gidiyor şimdi :D vay be ne kadar zaman geçmiş
-
bebelerle askere gidecem 90 larla a.q :D
-
oo by_Gizemli hocam daha ne istersin ne güzel denizci olmuşsun herkesin isteyip de başaramadığı şey bu :D valla ne yalan söyleyeyim çok rahat askerlik yapacaksın deniz kenarında. Benim gibi karacı olsaydın işin daha zordu :S şimdiden askere gidecek herkese hayırlı tezkereler. Biz yaptık geldik sancağı size emanet ediyoruz. Vatan sancağına iyi bakın Allah yardımcınız olsun...
-
oo by_Gizemli hocam daha ne istersin ne güzel denizci olmuşsun herkesin isteyip de başaramadığı şey bu :D valla ne yalan söyleyeyim çok rahat askerlik yapacaksın deniz kenarında. Benim gibi karacı olsaydın işin daha zordu :S şimdiden askere gidecek herkese hayırlı tezkereler. Biz yaptık geldik sancağı size emanet ediyoruz. Vatan sancağına iyi bakın Allah yardımcınız olsun...
----------------------
eyw hocam , valla hiç beklemiyordum deniz er yapacağımı , şans diyelim buna :) -
ben üniversitede okuyorum şimdi tecil ettirmek istiyorum 11 mayıs doğum günüm 20 sine basacam.. sadece öğrenci belgesini götürsem tecil ettirmiş olurmuyum askerlik şubesine ? ve bulunduğum ildeki askerlik şubesine götürmem yeterlimi yoksa nüfusa bağlı olduğum yerdeki askerlik şubesine mi gitmem gerekiyor ?
-
Lathedarkman bunu yazdı:
-----------------------------
ben üniversitede okuyorum şimdi tecil ettirmek istiyorum 11 mayıs doğum günüm 20 sine basacam.. sadece öğrenci belgesini götürsem tecil ettirmiş olurmuyum askerlik şubesine ? ve bulunduğum ildeki askerlik şubesine götürmem yeterlimi yoksa nüfusa bağlı olduğum yerdeki askerlik şubesine mi gitmem gerekiyor ?
-----------------------------Belgen yeterli huviyet vb diger evrakları tamamla ayrıca bulundugun il in dış şube bölümleri var o yüzden sorun olmaz türkiyenin herhangi bir yerinden askerlik işlemlerini yaparsın
Sorularınızı yazabilirsiniz buraya elimden geldigi kadar cevaplarım
-
tam kek yere düşmüssün gerçekten güzel bir yer ve güzel bir askeriye ...
-
La benim haziranda okul bitiyor bu sene en erken ne zaman gidebilirim?
-
Tiesto bunu yazdı:
-----------------------------
La benim haziranda okul bitiyor bu sene en erken ne zaman gidebilirim?
-----------------------------Kasım gibi gidersin