8Mbıt Ten 1Mbıt E Gecis
-
arkadslar burdan önlineişlemmerkezini tıklayıp tarıfe degısıklıgını kolayca yapabılırsınız uyelıgı olmayanlar baglı bulundugu numarası ıle uyelık alabılırler
ben yaptım yaklasık 1 saat içinde 1mbıte gecıs yaptım
edit :anlaşması olanlar yapmasın arkadaslar
-
bende 8 e geçiş yapıcam 12 ay boyunca 12 tl miymmiş neymiş :S dogrumu acaba
-
bi şanslı ben miyim sitede :F
-
walla hacı benimde geçesim war. 512k yetmiyor 40/kb dosya çekiyor :D dur ayın 1. olsun kota sıfırlansın 8mbit ile abanayım ne varsa hızım düştüğü anda 1mbit :D paylaşımın için saol...
-
Tarife değişikliği ücretlidir.
-
Ev&İş ikiside düşmedi gerçi bana 8 gelmiyordu zaten birine 2 birine 4 geliyor onla alakalı olabilir.. Ne uyuz oluyodum 1mb/sn download yapanlara sürünün şimdi :)
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------
Tarife değişikliği ücretlidir.
-----------------------------1mb den 8mb kadara geçişdemi ücretli
-
beyler tahütü olanlar yapmasın sakın 8 mb e kadar olanların %99 tahütü vardır yoksa 200 liralık faturayı görürseniz şaşırmayın
-
By_AnymosRE bunu yazdı:
-----------------------------
walla hacı benimde geçesim war. 512k yetmiyor 40/kb dosya çekiyor :D dur ayın 1. olsun kota sıfırlansın 8mbit ile abanayım ne varsa hızım düştüğü anda 1mbit :D paylaşımın için saol...
-----------------------------tuh a.q ben nıye öle yapmadım :S
bi arkadas ucretlı demıs ama gecıs yapacak olanlar arstırsın bı eksık bılgı vermıs olabılırım
-
http://www.tk.gov.tr/Basin_Duyurular/Duyurular/kamuoyu/2010/dsltarifeler.pdf
Beyler bence inceleyin az daha sabredin.Sakın tarife değişikliği yapmayın.
Yeni tarifede 15 GB 25 GB ye çıkacak.
Hız 512 ye değilde 1mbit e düşecek.
Bence 4TL ek ücret için gayet mantıklı.
-
Düşüşler yanılmıyorsam 20 sinden önce yapılmıyor. Şu ana kadar kimsenin ayın başında düştüğünü görmedim. Bir arkadaş 15-20 tarihleri arasında genel sayım ve işlemlerin yapıldığını foruma yazmıştı. Bu gerçekse artık güzel bir download listesi hazırlayıp abanacağız. 15-20 sinden sonra da neti nadasa bırakacağız :)