folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 9 Aylık Askerlikle İlgili

9 Aylık Askerlikle İlgili

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar,

Şimdi merak ettiğim bir konu var. Son günlerde yine baya bi hız kazandı bu askerliğin 9 aya düşme ihtimali.
    Askerlik düştüğünde, askerde vatani görevini yapanları etkiler mi acaba ?

Eylül'ün ortası itibariyle bende askerim çünkü, askerde iken bu yasanın askerdekileri etkileme durumu varmıdırı diye merak ediyorum.

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

etkiler. zaten şubat ayı gibi düşer. muhtemelen. yani 89/4 tertiplerden sonrası görebilir. ama o dedigin 9 ay degil 12 ay :) malum 3 ay gönüllü askerlik yapıyorsun dogal olarak askerlik 12 ay :)

bağlı olduğum tek örgüt İNSANLIK
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

87/4 lerden beri düşücek :DDDD neden se hiç inanmıyorum

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

Evet etkiler ama boşuna heveslenmeyin 15 aydan aşağı düşmez

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

fifsonic bunu yazdı:
    -----------------------------

Evet etkiler ama boşuna heveslenmeyin 15 aydan aşağı düşmez

banada öle geliyor 18 olursada şaşırmam açıkcası :)

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

sunyy2003 bunu yazdı:

ewet ewet :D acemi birliğine yeni girmiştim o zaman. düştü diye usta askerler seviniyodu :D torunumun torunu bitirecek askerliği hala düşecek :D

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

ajan1111 bunu yazdı:

sunyy2003 bunu yazdı:

ewet ewet :D acemi birliğine yeni girmiştim o zaman. düştü diye usta askerler seviniyodu :D torunumun torunu bitirecek askerliği hala düşecek :D

bende 8/3 yaptım  hoca ya askerler konuşuyorlardı anneler gününde demiş işte askerliği düşürecez annelere hediye millet başladı ona göre şafak saymaya diyorum ya olmaz öle şey kaptırmayın kendinizi anneler günü geldi hiç bir şey yok milletde bir surat ben gülmekten yerlere yatıyorum :D öle bir konuşuyorlardıki sanki bizzat bunlara söyledi düşürüyorum diye

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

3 ay gönüllü dediğii olay neki ?

45 gün silah eğitimi olacak yani o sanırım acemi eğitimi olacak sonrasında usta birliğine katılacaklar deniyor. birde 9 ay diye gazeteler manşet manşet yazıyor haliyle insan ondan merak ediyor :) ama bencede hemen değilde 2011'in ilk tertibinde yürürlülüğe girer gibime geliyor.

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

C_e_Z_a bunu yazdı:

3 ay gönüllü dediğii olay neki ?

45 gün silah eğitimi olacak yani o sanırım acemi eğitimi olacak sonrasında usta birliğine katılacaklar deniyor. birde 9 ay diye gazeteler manşet manşet yazıyor haliyle insan ondan merak ediyor :) ama bencede hemen değilde 2011'in ilk tertibinde yürürlülüğe girer gibime geliyor.

sen zaten şu anda 12 ay askerlik yapıyorsun 3 ayı gönüllü ben gönüllü olmam deme sakın arkadaşlarım gibi bunun farkında bile olmuyorsun girerken acemi birliğini attığın imzaların içerisinde var tabi orada açıp okuma gibi şeylerin yok vs vs karışık işşler boşver şimdi gitmek istiyorsan git şimdi bekleme sakın bir an evvel gitmek en güzeli 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sky
    Sky's avatar
    Erkek

Cok ilginc ya gercekten gerekcesi asker acigini kapatmak ve egitimli kisilerden daha uzun sure faydalanmak. Evet adam genetik muhendsi 6 saat nobet tutturarak faydanaliyo adam makina muhendisi izmarit toplayarak cok etkin bicimde faydalaniyolar. 6 ay askerlik yaptim günde ortalama 15 saat yattim. yazık orda bos gecen zamana

Ona aşık olmak, cehennemde çakmaklara gaz doldurmak gibi bir şeydi...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

3 ay gönüllü 9 ay zaruri toplamda 12 ay oh be ne rahat valla biz 90 şafağı boş yere saydık zamanında zaten :} 5/1 den beridir o muhabbet var hep düştü düşecek diye Yaşar BÜYÜKANIT benim dönemimde askerlik düşmez diye ve düşmedi aynı açıklama benzeri İlker BAŞBUĞ' da yapmıştı onun döneminde de bir atraksiyon olmadı. Umarım düşmez herkesi gider paşa paşa askerlik yapar lisans mezunuda dahil 15 ay yapıp gelir...

Wordpress - SEO & Digital Marketing
Toplam Hit: 7577 Toplam Mesaj: 46