9.000 TL‘Lik TV Aldım 300 TL‘Lik 3D Gözlüğü Çalışmıyor Ya!
-
bensiz_aglama bunu yazdı:
-----------------------------sRcN bunu yazdı:
-----------------------------hanımla kavga ediyorum demiş, sonra 20 yaşındayım babamın ağzından yazıyorum demiş yetmemiş kayserili 20 yasında evli bi ton adam var demiş sorarım sana neyin kafasını yaşıosun amq bende istiyorum o kafayı yaşamak sırrını anlatsana :D
-----------------------------sRcN valla helal olsun sende insana az saygılı ol uçuyor o uçuyor sen daha paraşütünü takamadın bırak aç gençlerin önünü karışma hocam 9000 tl iyimiş de ne aldınız anlamadım ki herhalde o tv görevini yapmıyo yıldızları izliyorsunuz uzayı izliyorsunuz yada uyduya bağlanıp diğer şehirleri canlı izliyorsunuzdur 9000 tl ye öle televizyonmu olur
-----------------------------saygıdan kusur ne var sorması ayıp ? bu günlerde moda oldu sanırım sağa sola çamur atmak :} Merak ettim saygı kusuru olacak ne var ki orada aynı konuyu babam açsın onada neyin kafasını yaşıosun amq bende yaşamak istiyorum derdim... Ayırca aldığı fiyatla ilgili bir yorum yaptığımı ben göremedim nedense sen nerdenden çıkardın fiyat ile ilgili yorumu mu :}
-
6sayfayı okurken çok büyük haz aldım :F
herkes birbirine kayıyor alıntı üstüne alıntı :D
özlemişim bunları :D :D
-
inception bunu yazdı:
-----------------------------TV'nin fiyatının sorunun cevabıyla ne ilgisi var ?
-----------------------------:) görmemişin...
-
Adam 5000 TL lik TV yi 9000 TL ye alıyor , kendisinde sorun yok ancak babası gözlüklerden rahatsız oluyor ve yetkili servise soruyor ve yardımcı olmuyorlar. Çözüm TBT de aranıyor. Bu arada aile içi şiddet de var.
Bence gözlük falan bahane reklamlar şahane !
-
öküz alırız o paraya..
neyse duruma gelelim.. hocam şimdi 3d formatı olan dvd lerde çalışıyor diyorsun. fakat tv nin kendisi formatını değiştirdiği görüntülerde çalışmıyor diyorsun.. 3d formatı farklı olabilir. yani dvdlerin 3d versiyonlarına tv müdahele etmiyor fakat normal 3d kanallarda tv 3dformatı falan değiştiriyor olabilir. alternatif gözlükler deneyin. -
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------6sayfayı okurken çok büyük haz aldım :F
herkes birbirine kayıyor alıntı üstüne alıntı :D
özlemişim bunları :D :D
-----------------------------kopardin beni hocam :D senin mesaja gelene kadar bende buyuk bi hazla okudum mesajlari tek tek senin mesaji gorunce mahfoldum.
:D
deli kuyuya tas atmis hesabi :D
-
Burda dolu donanımhaber tayfası var sanki, hep atışma hep tartışma. Aynı pattern devam ediyor hemde eksiksiz.
-
SoloTurk bunu yazdı:
-----------------------------Espri konusu olsun diye sormuyorum evde hanımla birbirimizi yiyeceğiz gittin 9.000 tl verdin gözlüğü bile çalışmıyor falan filan birbirimize giriyoruz.
Anlayacağınız espri kaldırmaz bir psikolojideyim.
-----------------------------
profili karıştırınca roman felan yazıyom diyon :D harbi yazdıkların roman olur la :Dayrıca git iade et hocam .bi araba bi de lcd alırsın paraya -
Noyan bunu yazdı:
-----------------------------Burda dolu donanımhaber tayfası var sanki, hep atışma hep tartışma. Aynı pattern devam ediyor hemde eksiksiz.
-----------------------------
vayy noyan.cigicigi zamanlarından hatırladığım noyansın dimi,? -
Hocam gitdicen aldığın yere begenmedim diycen tüketici hakkın senin vericen geriye..
ben 9 binliralık tv alıcam bide begenmicem öttürüm la adamı. pancardalımı la para veriyoruz. :D