94/4 Usta Birliği
-
hocam 1.80 boy a 150 kilo askerlik için uygun olmayan bi oran çıkartmıyor mu ?
-
plA bunu yazdı
hocam 120 kg askeriyeye giremez diyor askeri hastanedeki sağlık heyeti. 180 boy 150 kg arasında 75 KG Fark var ki bu imkansız demektir :D
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdıplA bunu yazdı
hocam 120 kg askeriyeye giremez diyor askeri hastanedeki sağlık heyeti. 180 boy 150 kg arasında 75 KG Fark var ki bu imkansız demektir :D
anlayamadım şimdi usta birliğinin belli olduğunu söyledin ,imkansız dedin, gidiyor musun gitmiyor musun , sonuç ne ? :D
-
plA bunu yazdıTariqat_Sapiii bunu yazdıplA bunu yazdı
anlayamadım şimdi usta birliğinin belli olduğunu söyledin ,imkansız dedin, gidiyor musun gitmiyor musun , sonuç ne ? :D
Acemi birliğindeyken 3 ay hava değişimi aldım. 3 ay hava değişimini kullanalı 7 gün oldu yani daha 2ay 27 günüm var. Komutanım 1 saat önce aradı usta birliğin belli oldu dedi. Bende 3 ay hava değişimi sonrası tekrardan muayene olacağım eğer alırlarsa şanlıurfa / siverek , eğer yok kilon halaa askeri sınırların üzerinde derlerse ki büyük ihtimal öyle olacak 3 yada 6 ay daha hava değişimi alacağım sonrasında çürük verecekler. Yani nasip.
-
Atakan bunu yazdı
Siverek yol üştünde hocam küçük bir yer bölge olarak dağlık genel olarak Arap kökenlidir var. Yol üştünde birşey olmadıkça karışmaz diyarbakır gelirsen bende ilçedeyim gelir bir çiğer yeriz senle hocam :)) çok yaşıtın değilim ama olsun :) bu arada askerlikle ilgili hiçbir belge yanında olmasın yol kontrolü oluyor kaçıyırlar yanlış değilsem 3 gün önce almışlardı uzman çavuşu bugün bıraktılar. Sorun olursa PM at bana
Diyarbakirin hangi ilcesindesin.
-
TorNaVida bunu yazdıAtakan bunu yazdı
Siverek yol üştünde hocam küçük bir yer bölge olarak dağlık genel olarak Arap kökenlidir var. Yol üştünde birşey olmadıkça karışmaz diyarbakır gelirsen bende ilçedeyim gelir bir çiğer yeriz senle hocam :)) çok yaşıtın değilim ama olsun :) bu arada askerlikle ilgili hiçbir belge yanında olmasın yol kontrolü oluyor kaçıyırlar yanlış değilsem 3 gün önce almışlardı uzman çavuşu bugün bıraktılar. Sorun olursa PM at bana
Diyarbakirin hangi ilcesindesin.
Google editlemesin
Atakan tarafından 22/Kas/14 00:09 tarihinde düzenlenmiştir -
Hayırlı teskereler kardeşim,Hayırlısıyla bitirmek nasip olur inşaallah.
Bu arada sana tavsiyem askerde fazla sinirli olmak iyi değildir,sinirle yapacağın en ufak bir hareket ceza almana ve buda ailenden sevdiklerinden ufacık çocuğundan biraz daha fazla ayrı kalmana sebep olur.
Birşeye sinirlendiğin zaman çocuğun aklına gelsin,en kısa sürede kavuşman dileklerimle.
-
hacı anlattıklarına göre senin kafa askerlik için çok sıkıntılı. babana allah rahmet eylesin.
askerde sinir hastalarını pek sevmezler. bilerek sinir ederler ve senin kendinden geçip yanlış birşey yapmanı beklerler.
ondan sonra ayıkla pirincin taşını. asteğmeninden çavuşuna kadar çoğu kahpe çocuğudur. sen yanlış bişiler yapman için sabırla seninle uğraşırlar ona göre.
kısaca senin gibi sinirine hakim olamayan kişilerle eğlenmeyi sikilmeni ceza yemeni filan çok isterler.
bu kalan 3 ay içinde evrak doktor hastane rapor ne varsa koşuştur çürüğünü almaya bak.
1 )evlilik var
2)çocuk var
3) kafa sağlam değil
4) 5 yıllık düzenin var falan filan.
otur bir düşün gitsen sağlam olmayan kafa çocuğu hanımı görmediği zaman daha çok sigortaların atacak vuracan öldürecen birini.
ulan ben yeğenimi 3 gün görmediğim zaman kafayı sıyırıyorum. kaldıki çoluk çocuk var.
hem ailen hem kendin için bir iyilik yap şu siktiğimin yerine gitme.
çoluklu çocuklu adamsın yemişim askerliğini. bizim gibi boş adam değilsin ki gidip sorunsuz gelesin.
ben olsam bütün kalan günlerimi çürük almak için uğraşırım. senin askere gidip görev yapman doğru değil. sen düzeni olan birisin artık.
-
zalimadam bunu yazdı
istanbuldaki çocuğu dövmeden gidiyorsun müdür, umarım içini kemirir de kilo verirsin.
vay amk hepinizi koca koca adamlar sanıyorum hepinizde askere gidiyonuz arkadaş nasıl iştir bu.
hayırlı tezkereler diyelim.
TBT'yle beraber büyük diyelim biz ona :)
-
şimdiden hayırlı tezkereler hocam Allah tez zamanda gelmeyi nasip eylesin