96 Kbps İnternet Hızı İle Ne Yapılır ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

3G usb modem ile Facebook, Tahribat, Ekş Sözlük vs takılmayı düşünüyorum.Şimdi bildiğiniz üzere operatörler uploadıda kotadan sayıyor ve 1 gb kota biterse hız ay sonuna kadar 96 kbps oluyor.Bu hız yukarıda dediklerimi yapmaya yeter mi yoksa fıtık mı eder adamı ?

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/Sayfalar/internet/cepteninternet/hazirkart/SINIRSIZ-1GB.aspx

• Turkcell, internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin internet paketleri ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
    • Paket kapsamında verilen kullanım hakları sadece yurt içinde geçerlidir. Kullanılmayan haklar bir sonraki döneme devretmez. Paket, sadece wap ve internet erişim noktası kullanılarak yapılan bağlantılarda geçerlidir. İnternet erişim noktası, Blackberry cihazları tarafından kullanılan Blackberry erişim noktası ve 3G netbook, notebook ve USB modemler tarafından kullanılan Mobil Genişbant (MGB/MGBS) erişim noktaları paketlere dahil değildir. ​

Diye yazmışlar ama anlarlar mı benim 3g modem ile girdiğimi yoksa sadece göz korkutması mı ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

96/8 = 12 kb

eder

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juncteus
    Juncteus's avatar
    Erkek

Hocam benim pc de  96 kbbs ile  google 7-8 sn da açılıyordu,sinir olursun hiç bulaşma derim

Juncteus tarafından 13/Nis/13 15:46 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    snuff13 bunu yazdı

Hocam benim pc de  96 kbbs ile  google 7-8 sn da açılıyordu,sinir olursun hiç bulaşma derim

Sanki ölürler en düşük hızı 128 kbs yapsalar.Kazıkcell nolacak.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
    Citizen bunu yazdı
    snuff13 bunu yazdı

128/8 = 16 kb / sn

ne farketti :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı
    Citizen bunu yazdı
    snuff13 bunu yazdı

128/8 = 16 kb / sn

ne farketti :)

Olsun daha hızlı mı değil mi sen ona bak.Burası Türkiye. :/

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek
    telefondan yapamıyoruz birşey kaldı ki bilgisayarda kullancaz. league of legends en düşük ayarlarda kullanılabiliyo.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

baz istasyonuna en yakın yerlerde bu değeri veriyorsalar

ah bide baz istasyonuna uzaksan vay haline hocam 

feysubuka girdiğinde gugıl krom açacam diye yarım saat hammalık yapar :D

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    mobilde opera kullanıyorum tahribat yağ gibi akıyor ekşi vs de öyle 96kbps hızla Google 1 snde açılıyor sonuçlar en fazla 2 snde dönüyor pcde durum nedir bilmiyorum

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih54
    Fatih54's avatar
    Erkek

Opera turbo kullanırsan çok rahat belirttiğin sitelere girersin.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Hocam çoğu internet sitesinde sıkıntı. Adblock tarzı bir program kullanıyorum. 3g hızından değil! 3g teknolojisiyle bağlanırsa pingin biraz daha düşük oluyor daha hızlı bağlanıyorsun. tahribat ağır bir site olmadığı için çok hızlı açılıyor. Face felan açılmaz heralde zaten bende face yok. donanimhaber'de takılabiliyorum ama bayağı yavaş açılıyor resimlerden dolayı ana sayfa.

Metin ağırlıklı siteler için iyi ama diğer siteler için alacaksan alma.

Oyun olarak DOTA 1 oynanıyor DOTA 2 oynanmıyor. (vodafone cep net 3g 96kbps)

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
Toplam Hit: 7576 Toplam Mesaj: 18