99 Yılındaki Türkcell Hat
-
XpertVision bunu yazdı
benim de anneminki öyle 2000 öncesinden de ne bir kampanya var ne birşey, merak ediyorum siz napıyorsunuz da alıyorsunuz kampanyaları?
hocam arıcaksın söylüceksin bi kere bi arkadaşa konuşma falan hediye gelmişti bende aradım ben kaç yıllık müşteriyim dedim adamlar 250dk her yöne verdi bu en basiti
-
aynı şekilde bizim halaoğlunda var bir hat 0532 yxx 0 xxx ne eder la bu hattın fiyatı faturalı
-
532 2xx xx xx
ilk sahibinden ise para eder her türlü. hatta jenerik ise astronomik rakamlara okutulabilir.
-
hayır bi kaç ay önce demiş olsan anların sunexpressden bedava bilet felan veriyordu da şimdi niye istiyorsun söylesene ya bizde yararlanalım o ne amk öyle yok özelmiş yok neymiş söyle biz de bilelim ya alla alla
-
Biri bana bedava Türkcell hat verse almam en kralı olsun Bimcell e geçin :D
-
KaRaKuLe bunu yazdı
hayır bi kaç ay önce demiş olsan anların sunexpressden bedava bilet felan veriyordu da şimdi niye istiyorsun söylesene ya bizde yararlanalım o ne amk öyle yok özelmiş yok neymiş söyle biz de bilelim ya alla alla
-
Edit : Fuck that..
mclaren tarafından 20/Nis/13 21:27 tarihinde düzenlenmiştir -
pederde turkcell çıktığı zamandan beri var hat. hiç de dakika sms falan hediye eden yok. vay anasını.
-
05yz 5xx 3xx 1 ne kadar eder hocalar
-
özellikle söyluyorum sonu 6161 olan dünya para götürür.sadece 6161 olsun oda yeter.var olupta satmak isteyen varsa alıcı çok.