99 Yılındaki Türkcell Hat

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek
    XpertVision bunu yazdı

benim de anneminki öyle 2000 öncesinden de ne bir kampanya var ne birşey, merak ediyorum siz napıyorsunuz da alıyorsunuz kampanyaları?

hocam arıcaksın söylüceksin bi kere bi arkadaşa konuşma falan hediye gelmişti bende aradım ben kaç yıllık müşteriyim dedim adamlar 250dk her yöne verdi bu en basiti

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

aynı şekilde bizim halaoğlunda var bir hat 0532 yxx 0 xxx ne eder la bu hattın fiyatı faturalı 

www.kriptopedi.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

532 2xx xx xx

ilk sahibinden ise para eder her türlü. hatta jenerik ise astronomik rakamlara okutulabilir.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hayır bi kaç ay önce demiş olsan anların sunexpressden bedava bilet felan veriyordu da şimdi niye istiyorsun söylesene ya bizde yararlanalım o ne amk öyle yok özelmiş yok neymiş söyle biz de bilelim ya alla alla

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risk53
    risk53's avatar
    Erkek

Biri bana bedava Türkcell hat verse almam en kralı olsun Bimcell e geçin :D

#....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

hayır bi kaç ay önce demiş olsan anların sunexpressden bedava bilet felan veriyordu da şimdi niye istiyorsun söylesene ya bizde yararlanalım o ne amk öyle yok özelmiş yok neymiş söyle biz de bilelim ya alla alla

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

Edit : Fuck that..

mclaren tarafından 20/Nis/13 21:27 tarihinde düzenlenmiştir

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

pederde turkcell çıktığı zamandan beri var hat. hiç de dakika sms falan hediye eden yok. vay anasını.

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

05yz 5xx 3xx 1 ne kadar eder hocalar

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pillibebek
    pillibebek's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

özellikle söyluyorum sonu 6161 olan dünya para götürür.sadece 6161 olsun oda yeter.var olupta satmak isteyen varsa alıcı çok.

İç güdüyü Tanrı;Aklı ise İnsan Güder.
Toplam Hit: 4105 Toplam Mesaj: 39