A101'den Saat Alınır Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Khan23
    Khan23's avatar
    Erkek

Bi tane Seiko saat var kafamda a101'de 20.000tl saat ve saat'de 24.500tl. arada hatırı sayılır bir fark var. Şamilsaat'de de 22.000 civarında ama oranın da yorumları çok iç açıcı değil sıkıntı yaşarsan uğraştırır diyor yorumlar. Garanti,iade koşulları vs gibi durumlarda a101 nasıldır bilemiyorum. tekstil ürünlerinde bilinen marka sattıklarında a101 ve bim pek beğenilmiyor orjinal ama düşük kalite malzeme kullanılmış diyor insanlar ama saatde böyle bir mezvu olacağını sanmıyorum. 

We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Link, model vs varmi

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Khan23
    Khan23's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı

Link, model vs varmi

unutmuşum abi eklemeyi pardon

https://www.a101.com.tr/giyim-aksesuar/seiko-srpk91k1-erkek-kol-saati_p-26074353 

https://www.aydinsaatstore.com/urun/seiko-5-sports-srpk91k burası resmi satıcısı 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Dedigin gibi saatte az kaliteli malzeme kullanacaklarini sanmiyorum.

Saati alirken sor bu saatin garantisi icin hangi firmaya götürmem gerekiyor diye veya saatin icinde ki garantide hangi firmanin saati olduguna bak

Belki de Aydin saatin saatidir :)

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vegapc
    vegapc's avatar
    Erkek
    Khan23 bunu yazdı

Bi tane Seiko saat var kafamda a101'de 20.000tl saat ve saat'de 24.500tl. arada hatırı sayılır bir fark var. Şamilsaat'de de 22.000 civarında ama oranın da yorumları çok iç açıcı değil sıkıntı yaşarsan uğraştırır diyor yorumlar. Garanti,iade koşulları vs gibi durumlarda a101 nasıldır bilemiyorum. tekstil ürünlerinde bilinen marka sattıklarında a101 ve bim pek beğenilmiyor orjinal ama düşük kalite malzeme kullanılmış diyor insanlar ama saatde böyle bir mezvu olacağını sanmıyorum. 

Hocam meraktan soruyorum. Bu saatin 20K değerinde olma sebebi nedir?

Selam ve dua ile...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    vegapc bunu yazdı
    Khan23 bunu yazdı

zaman daha yavaş akıyo :)=

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Alınır tabi hocam.

Saat&saat dışında farklı saatçilerden almaktansa a101'den almayı tercih ederdim şahsen.

Malum böyle büyük firmalar sahte saat vs. satma gibi bir duruma kalkışamaz.

Bim'den elektrikli süpürge almıştım, 1500 TL olan süpürge 850 TL'ydi.

Hala da kullanıyorum 3 senedir, hiçbir sorun yaşamadım.

Kaldı ki saati nereden aldığın şu konuda önemli, adam orjinal mi satıyor yoksa imitasyon mu.

Eğer orjinal mal satıyorsa, ürünü nereden aldığın çok önemli değil.

Resmi distribütör'üne götürür yaptırırsın zaten faturan olduğu müddetçe.

A101'e özel dandik malzemeden saat yapma gibi bir durumun olacağını sanmıyorum.

Koskoca SEİKO niye kendi adını kirletsin 200-300 tane satacağı saat için.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Aynısından bende var abd den almıştım. çapı küçük benim gibi kolun kalınsa cücük gibi kalır. öyle dikkat çekici bi şey de değil. 

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Khan23
    Khan23's avatar
    Erkek
    vegapc bunu yazdı
    Khan23 bunu yazdı

Hocam ben de saat işinden çok anlamam uzun süredir merakım var yeni yeni öğreniyorum. Öncelikle saatin değerini belirleyen şey markası oluyor seiko,casio,citizen bunlar kaliteli ama nispeten ucuz markalar.Ayrıca kullanılan mekanizma,cam tipi,su geçirmezlik seviyesi,kordon kalitesi vs.vs. Mesela bunun içinde otomatik 4-r36 mekanizma var giriş seviyesinde bir şey zaman sapması 30 saniye/gün reservinede 41 saat yazıyor. fiyat arttıkça sapma düşüyor rezerv artıyor.Ama uzun ömürlü mekanizma.  Bu modelde kristal cam var mesela aynı paraya citizenin safir camlı modelleri de bulunur ama burada devreye tasarım işi giriyor bu model bence citizen tasarımlarından güzel o yüzden bu özelliği göz ardı edebiliyorum. Kordon kalitesi de önemli. 4-5bin bandına moda markalarının saatleri de var 1 yıl içinde çelik kordon yamuluyor rengi soluyor vs. vs. Kısacası saat işi garip kabul ediyorum. Değeri belirleyen tam bir ölçüt yok gözüne hoş gelen tasarım güvendiğin bir marka ile birleşince o saat alınabilir oluyor. Kullandığım tek aksesuar da saat olduğu için ayrıca bu da bana hediye olacağı için uzun ömürlü , kaliteli olsun hem gündelik kullanayım hem özel günlerde diyince bu modelde karar kıldım. 

CEO bunu yazdı

Alınır tabi hocam.

Saat&saat dışında farklı saatçilerden almaktansa a101'den almayı tercih ederdim şahsen.

Malum böyle büyük firmalar sahte saat vs. satma gibi bir duruma kalkışamaz.

Bim'den elektrikli süpürge almıştım, 1500 TL olan süpürge 850 TL'ydi.

Hala da kullanıyorum 3 senedir, hiçbir sorun yaşamadım.

Kaldı ki saati nereden aldığın şu konuda önemli, adam orjinal mi satıyor yoksa imitasyon mu.

Eğer orjinal mal satıyorsa, ürünü nereden aldığın çok önemli değil.

Resmi distribütör'üne götürür yaptırırsın zaten faturan olduğu müddetçe.

A101'e özel dandik malzemeden saat yapma gibi bir durumun olacağını sanmıyorum.

Koskoca SEİKO niye kendi adını kirletsin 200-300 tane satacağı saat için.

Katılıyorum ama bu ürünler paralel ihracat ürünü muhtemelen. Ülkeden ülkeye kalite değişir mi asıl merakım bu. 

ben de s&s'yi seviyorum hocam ama 5bin lira fark var arada :D ayrıca taksit sayısı a101'de daha fazla

zeybekustasi bunu yazdı

Aynısından bende var abd den almıştım. çapı küçük benim gibi kolun kalınsa cücük gibi kalır. öyle dikkat çekici bi şey de değil. 

Kolum kalın ama benzer çapta farklı saatler denedim hoşuma gitti görüntüleri . Dikkat çekici olmasına gerek yok şık duruyor bence. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fie
    Fie's avatar
    Erkek

Tecrübe mı paylasayim. 5sene oluyordur belki Casio almıştım bu üç harflilerden. Sanki orijinal saat değilde orjinalin defolusunu yada kalite kontrolden gecemeyeni ucuza toptan kapatmışlar gibi bir durum var. Haftası gelmeden Çelik Kordon lokma lokma dağıldı. Hala saklıyorum atamama huyu var. 

Toplam Hit: 576 Toplam Mesaj: 18
saat