folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder A4tech Bloody V7 Anti Recoil Mause Test

A4tech Bloody V7 Anti Recoil Mause Test

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    Daft bunu yazdı
    detCode bunu yazdı

oyunları hile önlemek için kullandığı yazılımlar sıkıntı çıkartıyormu acep ?

adam demiş ya ayarı kaydedince yazılım kapanıyor ve donanıma kaydoluyor o ayarlar diye

kendi işlemcisi varmış

ben o parayı vermem o mausa

http://www.teknosa.com/urunler/125083973/logitech-g100-gaming-mouse 

akar :D

Varsa şekliniz düzgün bi internetle CS ye bekleriz ama 1.6cıyım :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detCode
    detCode's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı
    detCode bunu yazdı

adam demiş ya ayarı kaydedince yazılım kapanıyor ve donanıma kaydoluyor o ayarlar diye

kendi işlemcisi varmış

tamam işlemcisi olabilir, silahı sıktığın zaman ne kadar ve nereye doğru geri tepme yapıcağını mause nerden bilsin, mause sürücüsü ekrandaki mause konumunu geri besmeme mi yapıyor mause'a yoksa, arkada çalışan program mause'a tıkladığın zaman görüntü işleyip sekme miktarını hesaplayıp ona göremi işlem yapıyor. Standart bir mause'un nasıl çalıştığını bilmek lazım :D

bunları boşverde adamlar harbi yapmış olayı :D

detCode tarafından 28/Oca/14 02:24 tarihinde düzenlenmiştir

Who is detCode?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    detCode bunu yazdı
    Daft bunu yazdı
    detCode bunu yazdı

kendi işlemcisi varmış

tamam işlemcisi olabilir, silahı sıktığın zaman ne kadar ve nereye doğru geri tepme yapıcağını mause nerden bilsin, mause sürücüsü ekrandaki mause konumunu geri besmeme mi yapıyor mause'a yoksa, arkada çalışan program mause'a tıkladığın zaman görüntü işleyip sekme miktarını hesaplayıp ona göremi işlem yapıyor. Standart bir mause'un nasıl çalıştığını bilmek lazım :D

bunları boşverde adamlar harbi yapmış olayı :D

Mause şöyle biliyor , her tık yaptıgında yani tıkladıgında FPS modundaysan ( programı tekrar çalıştırmadan 3 mod arası geçiş yapabiliyorsun ) 

her ateş ettiğinde mause bunu anladığı için atış hızını çok az bi miktar kısarak mausu geri tepme miktarı kadar aşağıya çekiyor. 

Bilindiği gibi 4.5. mermiden sonra silah deli gibi sektiği için öyle keleş gibi silahlarla 30 mermi atarsanız çokta işinize yaramayacaktır fakat ilk kurşunlar için nokta atışı yapmanızı kolaylaştırıyor. + olarak işlemcisi olan mause lar turnuvalarda yasaktır , sadece işlemcisi değil belleği olanlarda öyle. 

@Ka1nsha

Hocam dediğim gibi macro yapan çok mause var eski mause um x7 de buna dahildir fakat fps oyunlarında macrolar sadece silah almaya yarar. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

Logitech g500 kullanıyorum. daha önce kullandıysan karşılaştırabilir misin Panxer? Sıkıldım çünkü artık bundan.

Çok sıkılıyom
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    SweetyVolty bunu yazdı

Logitech g500 kullanıyorum. daha önce kullandıysan karşılaştırabilir misin Panxer? Sıkıldım çünkü artık bundan.

hocam logitechlerin ucuz wifi mauselarını kullandım sadece. ben hep a4tech alırım fiyat performans için. ve oyun odaklı oldukları için. 

fakat mazada logitech almamamın sebebi yazılım değil kablo kalitesiydi , bunun kablosu kumaş diye aldım. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Abi adamlar aktive etmiş o programı crackli olarak:

http://www.mpgh.net/forum/57-general-hacking/585785-a4tech-v3-5-7-bloody-2-ultra-core-3-full-version-9.html#post8744976

Gerçi sen para vermişsin bunun ileriki güncellemelerde çalışıp çalışmayacağı belli değil.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Abi adamlar aktive etmiş o programı crackli olarak:

http://www.mpgh.net/forum/57-general-hacking/585785-a4tech-v3-5-7-bloody-2-ultra-core-3-full-version-9.html#post8744976

Gerçi sen para vermişsin bunun ileriki güncellemelerde çalışıp çalışmayacağı belli değil.

orda çoğu kişide ağlıyor mouse un öldüğünü söylüyorlar.

v3 var bendede alırken denediydim elim en cok v3 te rahat ettiydi fln tipide ne bilem dha güzel gelmişti^^

imza
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Hacı ona alana kadar bunu alın bana aynıymış gibi geldi.

http://www.sirswagger.com/counter-strike/g0p3rf-h4x-csgovac/

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

çekirdek ne arar  la farede...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    GusFring bunu yazdı

Hacı ona alana kadar bunu alın bana aynıymış gibi geldi.

http://www.sirswagger.com/counter-strike/g0p3rf-h4x-csgovac/

wall hack illegaldır hocam , benimki ise sadece mause u aşağı çeken donanımsal bir yardımcı. ha turnuvalarda yasak fakat evde değil

Toplam Hit: 15532 Toplam Mesaj: 49