Aaaa.Biz.Tr Domain Aldım Bağlanamıyorum
-
Arkadaşlar bir çare sizlere danışıyorum. geçenlerde bir domain aldım adı aaaa.biz.tr olsun. ben şimdiye kadar tasarladığım sitelere filezilla ile bağlanıyordum fakat aldığım bu yeni domaine bir türlü bağlanamıyorum. herşey normal görünüyor fakat şöyle bir ileti geliyor.
Durum:yalova.biz.tr için adres çözümleniyor
Durum:95.173.167.194:21 bağlantısı kuruluyor...
Durum:Bağlandı, hoşgeldin iletisi bekleniyor...
Yanıt:220 Microsoft FTP Service
Komut:USER yalovabi
Yanıt:331 Password required for yalovabi.
Komut:PASS **********
Yanıt:530 User yalovabi cannot log in.
Hata:Kritik hata
Hata:Sunucuyla bağlantı kurulamıyor
bir fikri olan var mı acaba biz.tr alan adları hizmete açılmadı falan mı bilemiyorum. Domain hizmetini aldığım firmayla bir kaç kez iletişime geçtim ama hala birşey çıkmadı. yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.
-
domaini nerden aldın hosting nerden hocam,
ne zaman aktif ettin domaini. ns ayarları ne zaman güncelledin ? -
domaini buradan aldım yaklaşık bir hafta oldu
aldıktan bir kaç gün sonra aktif oldu ben aktif etmedim aktif edin dedim sadece
ns ayarları nedir bilmiyorum maalesef :S
-
ayrıca plesk panel diye bir sistem var oraya giriş yapabiliyorum. fakat filezilla ile bağlanamıyorum.
-
tutum bunu yazdı
ayrıca plesk panel diye bir sistem var oraya giriş yapabiliyorum. fakat filezilla ile bağlanamıyorum.
plesk panelinden ftp account diye bir bölüm olması lazım oraya bi gir, orda varmı hesap bak, yoksa oluştur hocam.
-
tutum bunu yazdı
Selamlar :)
Bu sorunla geçen hafta karşılaştım, yeni aldığım bir domaini yönlendirdiğimde problem olmuştu, ne yaptım ne ettim olmadı şu an da denemedim ama
serverın ip adresini yaz filezilla da daha sonra k.adını parolanı gir yüksek ihtimalle giriş yapabileceksin. ftp. koyma ip nin başına ama.
-
evet hocam bir adet var görünüyor fakat yanında bulunan kutucuk aktif değil aktif olması gerekiyor mu acaba?bir de home dediği sekmede sadece bir adet "/" böyle bir işaret var acaba orada mı sorun var yardımların için teşekkürler hocam
-
MiLK bunu yazdıtutum bunu yazdı
Selamlar :)
Bu sorunla geçen hafta karşılaştım, yeni aldığım bir domaini yönlendirdiğimde problem olmuştu, ne yaptım ne ettim olmadı şu an da denemedim ama
serverın ip adresini yaz filezilla da daha sonra k.adını parolanı gir yüksek ihtimalle giriş yapabileceksin. ftp. koyma ip nin başına ama.
olmuyor ya anlamadım gitti, bağlanmasa bağlanamadı desin kritik hata ne demek a.q.
-
bilgileri pmle deneyeyim hocam?
-
Teşekkürler arkadaşlar, yardımlarınız için.
Yeni bir ftp hesabı açın diye bir seçenek vardı orada, açtım o hesaptan girdim gayet oldu. Demekki asıl hesabın da biryerlerden aktif edilmesi gerekiyor ama onu yapamadım. Şimdilik bu da idare ediyor. Teşekkürler
-
tutum bunu yazdı
Arkadaşlar bir çare sizlere danışıyorum. geçenlerde bir domain aldım adı aaaa.biz.tr olsun. ben şimdiye kadar tasarladığım sitelere filezilla ile bağlanıyordum fakat aldığım bu yeni domaine bir türlü bağlanamıyorum. herşey normal görünüyor fakat şöyle bir ileti geliyor.
Durum:yalova.biz.tr için adres çözümleniyor
Durum:95.173.167.194:21 bağlantısı kuruluyor...
Durum:Bağlandı, hoşgeldin iletisi bekleniyor...
Yanıt:220 Microsoft FTP Service
Komut:USER yalovabi
Yanıt:331 Password required for yalovabi.
Komut:PASS **********
Yanıt:530 User yalovabi cannot log in.
Hata:Kritik hata
Hata:Sunucuyla bağlantı kurulamıyor
bir fikri olan var mı acaba biz.tr alan adları hizmete açılmadı falan mı bilemiyorum. Domain hizmetini aldığım firmayla bir kaç kez iletişime geçtim ama hala birşey çıkmadı. yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.
çözdüğüne sevindim yalnız ironiye bak. yukarda mesaja başlarken "geçenlerde bir domain aldım adı aaaa.biz.tr olsun." diyosun, aşağıda ftp bilgilerini küllüyen veriyorsun. hayır filezilla passı asterixlemese şifreni bile vercen. ama hocam dikkat et gözünü seveyim bu tip şeylere.