AB Bursu 1040 TL
-
mfatihbodur bunu yazdı
Önceki konuyu okudum ve ben direk anladım zaten o paranın toplu verildiğini ? Acaba kendimi zeki mi zannediyorum ?
biz de anladık fakat kyk yı aradık onlar tam tersini söylediler.
1.2 milyon tl vurgun yaptılar. (20.000 x 60 tl )
-
60 tl ne alaka
-
KaRaKuLe bunu yazdı
60 tl ne alaka
hocam ocakta burs 260 yerine 280 oldu. 20 tl zam geldi.
e bunlar mart ayının parasını da aralıkta ödedik diyor.
ocak+şubat+mart = 20+20+20=60
-
Ben böyle devletin **********ne yapacaz biz şimdi ben mi dedim devlete 4 aylığı toplu yatır benden izin mi aldılar ALLAH bin belanızı versin sizin
Yoruma bakarmısın . Lan sen üniversite oKuyan adamsın . Anlamayacak kadar malmısın 4 aylık param yattı önümüzdei 3 ay yatmayacak diye.
Böylelerine burs veriyor işte. Ben böyle devletin.
-
trabs0n bunu yazdı
Ben böyle devletin **********ne yapacaz biz şimdi ben mi dedim devlete 4 aylığı toplu yatır benden izin mi aldılar ALLAH bin belanızı versin sizin
Yoruma bakarmısın . Lan sen üniversite oKuyan adamsın . Anlamayacak kadar malmısın 4 aylık param yattı önümüzdei 3 ay yatmayacak diye.
Böylelerine burs veriyor işte. Ben böyle devletin.
Hocam keşke konudaki mesajımı okusaydın. Kaç kez KYK yı aradık toplu para yatmış hayırdır dedik. AB bursu o dediler. Ocak tan itibaren zamlı olarak almaya devam edeceksiniz dediler. Okul yönetimi de aynı açıklamayı yaptı. Demekki toplu para değil dedik ve borçlarımızı kapattık. Rahata kavuştuk. Ancak Gel gör ki 3 gün önce bir duyuru ile bu paralar topluydu diyorar.
-
Değerli Öğrenciler,
İlk kredi ödemeniz yapılarak TC Ziraat Bankası Ankara Yenişehir Şubesine gönderilmiştir. Adınıza ne kadar kredi gittiğini http://www.kyk.gov.tr/web/Yurtkur/ogrenimOdemeParametreGiris.do# adresine tıklayarak TC nizi yazarak öğrenebilirsiniz.
Kredinizi nasıl ve ne şekilde alacağınız ile ilgili bilgiyi ise ileti ekinde gönderdiğim pdf li dosyadan dikkatlice okuyarak kredinizi sorunsuz tahsil edebilirsiniz.
Bilgilerinize arz eder, eğitim hayatınızda başarılar dilerim.
280 lira yatırmışlar bana.
-
en azından hala kardasın
-
adamlar burs veriyor birde sövüyorsunuz amk. keşke banada verselerde bir yıllık peşin versinler fark yapmaz
-
ben o boruları anlamadım
-
myblackworldweb bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
60 tl ne alaka
hocam ocakta burs 260 yerine 280 oldu. 20 tl zam geldi.
e bunlar mart ayının parasını da aralıkta ödedik diyor.
ocak+şubat+mart = 20+20+20=60
hocam verilen 280 lirada havadan gelmiyo zaten senet imzalıyoruz ama size verilen 1040 lira kredi değil geri ödemesiz burs vermişler :D millet sevineceğine isyan etmiş :D