Abaza Kandırmaca Sanatı :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

4eye bunu yazdı:
    -----------------------------
    ONEMINUTE bunu yazdı:

fantaaaziyle pek iç içesin reiis  nedense hep seni buluyo:D yok cigolo yok abaza :D

Aynen benimde dikkatimi çekti ne ayaksın dayı :) Olaya gelince harbiden yuh kim bilir daha neler görcez:D:D

bende bişe yok valla beni buluyor hep böyle şeyler ama:D 

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    karı kız diil vps bul amk :D

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek

Yuh eb abi buna inanan insanların beyinleriyle üreme bölgesi yer değiştirmiş olamaz.

O bölge bile bunun angutça bir yalan olduğunu bilir bence bu adamların beyni yok.Boş içi.

Not late for nothing
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

bende bigün bundan aççam :D muhahah bölede bi mail yollucam millete ve eminim ki bu ülkede bu maile tav olcak o kadar çok insan var ki :D

"benle arşivini paylaşana bininci üyeye 1 gecelik zevk hediye (kendiside istiyo :|)" aha böle yazcam muhahahha :D öldüm bittim gülmekten.. ama hakkatten denemek istiyorum sadece sayaç koyayım maillistesine yollıyayım bakalım hit ne olcak :D

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek
    şimdi belki alakasız olacak ama nerdeyse her gördüğüm yerde bunu belirtirim,

şuna "abaza" demeyelim arkadaşlar,

bildiğiniz üzere abaza bir kafkas halkının ismidir;

ve bizim söylemek istediğimiz kro,odun azgın taşkın sapık erkek modelinin asıl adı abazan'dır..

http://kocaer.me
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

o6u2 bunu yazdı:
    şimdi belki alakasız olacak ama nerdeyse her gördüğüm yerde bunu belirtirim,

şuna "abaza" demeyelim arkadaşlar,

bildiğiniz üzere abaza bir kafkas halkının ismidir;

ve bizim söylemek istediğimiz kro,odun azgın taşkın sapık erkek modelinin asıl adı abazan'dır..

Farkındayım hocam bu kelimeyi ilk duyduğum an araştırmış abaza değil abazan olduğunu öğrenmiştim. ) ama halkımız abazaya daha aşina olduğu için öyle yazdım.Burdan tüm abaza halkına selamlar. )

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

girsemi la:D?

Yok lan ne gircem virüs bulaştırcam bi de peder dövcek... Boşwer:D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sosyopat
    Sosyopat's avatar
    Erkek
    cok iyi ya :) adamı üye olmaya teşvik ediolar mına koyiyim :P

Eğer En İyisi Olmak İstiyorsan Sana Saygı Duymalarını Sağla, Saygı Duymalarını İstiyorsan Kimseye Saygı Gösterme, Kimseye Saygı Göstermezsen Saygıyı Sen İcat Ettin Zannederler
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harlemxxx
    harlemxxx's avatar
    Erkek
    bizim sınıfta abazanlıktan kendi donlarını yırtacak bikaç hayvan var onlara bi yapayım :D

ETRAFTA ARTİST ÇOK AMA YÖNETMEN BİZİZ | Bana Ulaşmak İçin F13 e Basın
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek
    malum beyin vücudun ençok kan / enerji / oksijen tüketen birimi aynı anda N tane iş yapmaya çalışıyor ve sürekli çalışıyor. Ancak insanın bozulan hormonel dengesi kaynak dağılmını beyinden alıp erojen bölgelere doğru kaydırıyor zorunlu olarak. Basit bir ereksiyon için bile beynin bir süre oksijensiz / fonksiyonsuz kalması gerekiyor örneğin. Bu durumda her insan "abaza" dediğmiz moda geçip kısmi şuur kaybı yaşayabiliyor , tabi beynini daha az kullanan insanlar için bu moda geçmenin eşiği biraz daha düşüktür ve birileride bunu ticari kazanç için kullanacaklar. Düşünemez duruma geldiğin anda birileri senin adına düşünür ve kendi çıkarına kullanır davranışlarını yada davranışlarının kendini değil düşünenlerin yararına olmasını sağlar.

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 6870 Toplam Mesaj: 41