Abaza Kandırmaca Sanatı :)
-
4eye bunu yazdı:
-----------------------------
ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------fantaaaziyle pek iç içesin reiis nedense hep seni buluyo:D yok cigolo yok abaza :D
-----------------------------Aynen benimde dikkatimi çekti ne ayaksın dayı :) Olaya gelince harbiden yuh kim bilir daha neler görcez:D:D
-----------------------------bende bişe yok valla beni buluyor hep böyle şeyler ama:D
-
karı kız diil vps bul amk :D
-
Yuh eb abi buna inanan insanların beyinleriyle üreme bölgesi yer değiştirmiş olamaz.
O bölge bile bunun angutça bir yalan olduğunu bilir bence bu adamların beyni yok.Boş içi.
-
bende bigün bundan aççam :D muhahah bölede bi mail yollucam millete ve eminim ki bu ülkede bu maile tav olcak o kadar çok insan var ki :D
"benle arşivini paylaşana bininci üyeye 1 gecelik zevk hediye (kendiside istiyo :|)" aha böle yazcam muhahahha :D öldüm bittim gülmekten.. ama hakkatten denemek istiyorum sadece sayaç koyayım maillistesine yollıyayım bakalım hit ne olcak :D
-
şimdi belki alakasız olacak ama nerdeyse her gördüğüm yerde bunu belirtirim,
şuna "abaza" demeyelim arkadaşlar,
bildiğiniz üzere abaza bir kafkas halkının ismidir;
ve bizim söylemek istediğimiz kro,odun azgın taşkın sapık erkek modelinin asıl adı abazan'dır.. -
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------
şimdi belki alakasız olacak ama nerdeyse her gördüğüm yerde bunu belirtirim,
şuna "abaza" demeyelim arkadaşlar,
bildiğiniz üzere abaza bir kafkas halkının ismidir;
ve bizim söylemek istediğimiz kro,odun azgın taşkın sapık erkek modelinin asıl adı abazan'dır..
-----------------------------Farkındayım hocam bu kelimeyi ilk duyduğum an araştırmış abaza değil abazan olduğunu öğrenmiştim. ) ama halkımız abazaya daha aşina olduğu için öyle yazdım.Burdan tüm abaza halkına selamlar. )
-
girsemi la:D?
Yok lan ne gircem virüs bulaştırcam bi de peder dövcek... Boşwer:D
-
cok iyi ya :) adamı üye olmaya teşvik ediolar mına koyiyim :P
-
bizim sınıfta abazanlıktan kendi donlarını yırtacak bikaç hayvan var onlara bi yapayım :D
-
malum beyin vücudun ençok kan / enerji / oksijen tüketen birimi aynı anda N tane iş yapmaya çalışıyor ve sürekli çalışıyor. Ancak insanın bozulan hormonel dengesi kaynak dağılmını beyinden alıp erojen bölgelere doğru kaydırıyor zorunlu olarak. Basit bir ereksiyon için bile beynin bir süre oksijensiz / fonksiyonsuz kalması gerekiyor örneğin. Bu durumda her insan "abaza" dediğmiz moda geçip kısmi şuur kaybı yaşayabiliyor , tabi beynini daha az kullanan insanlar için bu moda geçmenin eşiği biraz daha düşüktür ve birileride bunu ticari kazanç için kullanacaklar. Düşünemez duruma geldiğin anda birileri senin adına düşünür ve kendi çıkarına kullanır davranışlarını yada davranışlarının kendini değil düşünenlerin yararına olmasını sağlar.