folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Abd De Yasayan Muritler Bi Yardim Edin.

Abd De Yasayan Muritler Bi Yardim Edin.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Abd de yasayan muritlerden asagidaki zimbirtiyi istiyorum.

Internetten almaya ugrasiyorum ama amazon ve urunun resmi sitesi sadece abd ye postaliyorlarmis.

Bunu alip bana gonderebilecek murit varmi paypal ile pesin odeme yapabilirim. Yaklasik fiyati 35 dolar falan.

Edit: Aletin adi Universal Pistol LULA Loader

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

http://www.borderlinx.com/

He is finding himself.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    husnuweb bunu yazdı

http://www.borderlinx.com/

Bu ne hocam?

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı

Bu ne hocam?

Baktım da ben, aracı oluyorlarmış. Ürünü amerika ve avrupadaki siteden alıyorsun. Bunlara ufak bir komisyon veriyorsun ürünü teslim alıp sana yolluyorlar.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    NigraSilva bunu yazdı
    sniperscope bunu yazdı

Bu ne hocam?

Baktım da ben, aracı oluyorlarmış. Ürünü amerika ve avrupadaki siteden alıyorsun. Bunlara ufak bir komisyon veriyorsun ürünü teslim alıp sana yolluyorlar.

Abi oylede pahali olur ya. Gerci 3-5 dolar sorun degilde, hic tanimadigim biri ile is yapacagima, en azindan tanidik bir olsa, hem isimizi gorurdu hemde yapacagi iyilige karsilik bir kahve ismarlardik.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

Evde bundan olması lazımdı..babama hediye geldi fakat kullanmadığı için attı bi köşeye,bi bakınayım bulursam aynı fiyata ben sana istanbul'da elden vereyim.

dont think twice its all right
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı
    NigraSilva bunu yazdı
    sniperscope bunu yazdı

Bu ne hocam?

Abi oylede pahali olur ya. Gerci 3-5 dolar sorun degilde, hic tanimadigim biri ile is yapacagima, en azindan tanidik bir olsa, hem isimizi gorurdu hemde yapacagi iyilige karsilik bir kahve ismarlardik.

dhl'nin hizmeti hocam, normal kargoya ekstradan 5 dolar veriyosun.

tabi aldığın ürünün gümrük şartlarını kontrol et, sıkıntı çıkmasın.

kimseyi bulamazsan alternatif olsun.

He is finding himself.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Lemuria bunu yazdı

Evde bundan olması lazımdı..babama hediye geldi fakat kullanmadığı için attı bi köşeye,bi bakınayım bulursam aynı fiyata ben sana istanbul'da elden vereyim.

Valla eger bulursan ve halen saglam ise vede senin peder kabul ederse bana ver.

Bu sefer ki gelisimde birader bayagi saglam mermi yiginagi yapmis, tatilimin yarisini sarjore mermi koyarak gecirmeyeyim.

@Husnuweb, hocam link ve bilgi icin tesekkur ederim. yukaridaki murit birseyler yapamazsan verdigin linkten siparis edecegim mecbur.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeg392
    zeg392's avatar
    Erkek

Vay amk ne güzel bir aletmiş :D 

http://www.youtube.com/watch?v=Zos_7e-c4t0

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zeg392 bunu yazdı

Vay amk ne güzel bir aletmiş :D 

http://www.youtube.com/watch?v=Zos_7e-c4t0

Haci harbiden manyak birsey, saniyeler icerisinde 15 lik sarjoru doldurabiliyorsun.

Bu zimbirtidan kesinlikle almam lazim... :)

Bunun birde tufek versiyonu var, o daha manyak birsey.

sniperscope tarafından 07/Şub/13 05:44 tarihinde düzenlenmiştir

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

http://www.elmadan.com/amerikadan-alisveris-nasil-calisir/

bide bu var

http://www.nybox.com/

ürün adresini bunlara veriyorsun türkiyeye gönderiyorlar 

güzel yanı atıyorum 5 ayrı yerden alışveriş yapıyorsun bunlar hepsini birleştirip öyle gönderiyor bu sayede ucuza geliyor.

tavsiyem böyle birşey yapcak olursan ABD de ucuz tr de pahalı 1-2 bişi alman :)

Toplam Hit: 2837 Toplam Mesaj: 26