Abd Den Tuhaf Silah

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

http://www.internethaber.com/images/news/27365.jpg

Çin'ın uydu düşüren füze geliştirdiğini açıklamasının ardından ABD ordusu da peşpeşe yüksek teknolojili silahlar geliştirdiğini açıklamaya devam ediyor.

ABD geçtiğimiz günlerde ışın silahı geliştirdiği açıklamış ve bu silahın isabet ettiği kişide yanma hissi uyandırdığı ve hedef alınan şahsı zarar vermeden etkisiz kıldığı belirtilmişti.

ABD ordusu, "polimer buz" adı verilen yeni geliştirilen bir maddeden silah üreteceğini açıkladı. Peki ama bu tuhaf silahın özelliği ne?

DÜŞMANIN AYAĞINI KAYDIRIYOR
    Bu ilginç silahın özelliği, plastik benzeri yapay buzla, düşman güçlerinin hareket kabiliyetini azaltıyor ve böylece "ayağının kaydırılması" amacıyla kullanılacak.

Irak ve Afganistan gibi sıcak ve kurak yerlerde kullanılmak üzere tasarlanan ve bulunduğu yerin rengini alan saydam "polimer buz"a, özel bir kimyasal madde püskürtülerek dost güçlerin kayması engellenecek.

kaynak:internethaber.com

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2FaN
    2FaN's avatar
    Erkek

abdnin dakikada 255.000 tane mermi atan silahını duymuştum hadi buna inanılırda bunlar hiç inanılacak gibi değil :D

doğruda olabilir tabiiki :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

Dost kuvvetlerin ayağını kaydıertmayan özel bi kimyasal madde'miiiiii ? :| : ))))))))))))

dont think twice its all right
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    tufansaba bunu yazdı:
    -----------------------------

abdnin dakikada 255.000 tane mermi atan silahını duymuştum hadi buna inanılırda bunlar hiç inanılacak gibi değil :D

bak soyle bir sey var youtube da bunlar anonim olduguna gore piyasaya cikmamis kim bilir daha neler vardir.

http://www.youtube.com/watch?v=HeXdr-BVPO8

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ombra
    ombra's avatar
    Erkek
    xtlan bunu yazdı:
    tufansaba bunu yazdı:

bak soyle bir sey var youtube da bunlar anonim olduguna gore piyasaya cikmamis kim bilir daha neler vardir.

http://www.youtube.com/watch?v=HeXdr-BVPO8

bu 255.0000 mermi atan silah türk ordusunda gemilerde var (tabiki amerikanın bağışladığı gemilerde)  amerika bunu sadece biraz daha küçülttü bi yerde onunla ilgili yazı okumuştum videolarda vardı bulursam paylaşırım

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    psikolojik savaş güzeldir : )
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    isterlerse osuruktan atom bombası yapsınlar.durumları ortada,bu zamandan sonra amerikanın şişme teknolojileri ile kimsenin gözünü boyicanı sanmıyorum.Afganistan ırak fazla söz sölemeye gerek yok.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2FaN
    2FaN's avatar
    Erkek
    bu mermi atan türü aktifliği olmadığı için askıya almışlardı sanırım çünkü çok çok vede çok gelişmiş bir radar sistemi olması lazım ki ona yetişecek birde silah ama bunun lazerli olanı yapılıyordu fakat aşırı güç tüketimi olduğu için onun üzerinde çalışmaları devm ediyordu sanırım :) belkide hayata geçirmiş olabilirler
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    hiç bi ülke kendi silahlarını apaçık sergilemez,bunlar dikkati dağıtan fasafisolar...Abd nin elinde hidrojen bombalarının olduğunu ve atom bmbasının 600 kat daha etkilisi olduğunu içimizde bilmeyen yoktur :)

Ayak kaydıran buzmuş,bi s.ktirsin gitsinler :)

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    meta
    meta's avatar
    Erkek
    ooo amerika geri kalmış bizden bizde çoktandır var ayak kaydırma sadece gereken "dayı"n olcak :)

ben......sen...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

a.k abd si nie buzu maydonoz ediyor olaya anlamadımki :D ibneler

bok yaparsınız yok ayağını kaydıracakmış alnmış filanmış hadi uçan helikopterin ayağınıda kaydır tankında ayağını kaydırda göreyim seni :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 2389 Toplam Mesaj: 12