Abdde Sperm Bankaları Sıkıntıda!! :)
-
ABD’de, Avrupalılardan alınan spermlere 2005 yılında gelen yasaktan sonra, ülkedeki sperm bankaları “kaynak sıkıntısı” çekmeye başladı. Çocuğunun babasının Avrupalı olmasını isteyenlerin taleplerini bugüne dek stoklarından karşılayan banka yıl sonuna kadar stokların tükeneceğini belirtiyor
ABD Gıda ve İlaç Dairesi’nin (FDA) özellikle İngiltere’de ‘deli dana’nın insanlarda görülmesinin ardından Avrupalılardan sperm alınmasını yasaklaması New York’taki bir sperm bankasını sıkıntıya soktu.
2005 yılında kabul edilen kanun, 1986 ila 1996 yılları arasında İngiltere’de 3 aydan fazla kalmış veya 1980’den sonra Avrupa’da 5 yıldan fazla yaşamış kişilerden sperm alınmasını yasaklıyordu.
Özellikle Danimarkalıların donör olduğu New York’daki bir sperm bankası da bugünlerde kaynak sıkıntısı çekmeye başladı.
Sperm Bankası Yöneticisi Claus Rodgaard, “Elimizde 25 Mayıs 2005’den önce aldığımız spermler var. Ancak artık Danimarkalılardan sperm alamıyoruz. Artık sadece ABD’li donörlerden sperm alabiliyoruz” dedi.
Özellikle Kuzey Avrupalı müşterilere hizmet veren banka, bugüne dek stoklarındaki spermleri kullanmış. Ancak stoklar tükenmek üzere...
Sperm Bankası Müşterisi Alexandra Soiseth, “Çocuğum, aynı babadan bir başka kardeşi olmasını isteyebilir. Bu yüzden daha önce aldığım donörün spermlerini satın aldım. Fakat biliyorum ki 3’üncü bir çocuk isteyecek olursam aynı kişinin spermlerinden bulmam mümkün olmayacak” dedi.-------------------------
adamlar bizden talepte bulunsalar walla onları TÜRKİYE olarak sperme boğarız be abi! :D :D :D :D
-
herkesin sperm'İ kendine...
-
koza ile hp açacaktı bi sperm bak :P öle bişeyler hatırlıyom sanırsam :)
-
amerikalıların ne çocuğu oldu belliydi.:) şimdi kanıtlandı
-
harbiden yaw!! bu işin sonunda milyar dolar zengini olabiliriz! GSMHasılayı ikiye veya üçe katlayabiliriz! :D :D
Hem kaynak sıkıntısıda olmaz işte!!! bunu sektörleştirmek lazım! :D
-
atmıkın bile bankası war benim yok ak :|
-
Hemen götürek bizimkileri :D bizim abazaları götür zaten dünyanın sperm kapasitesini geçerler :D
-
herqün seve seve qonderirim :) ßare ßo$a qitmesin dié :P:P
-
H2nds0me bunu yazdı:
-----------------------------
Hemen götürek bizimkileri :D bizim abazaları götür zaten dünyanın sperm kapasitesini geçerler :D
-----------------------------puhahaha
-
Ne çocuğu olduğu belliydi bunların Şimdi elimizde kanıtta oldu
-
tahribat olarak hepimiz toplanıp yardım edelim garibanlara... AB ye biz giremesek bile çocuklarımız girer :))))