folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder AB"Den Pkk Şoku!

AB"Den Pkk Şoku!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

Avrupa'dan PKK'ya yine destek geldi. Avrupa Adalet Divanı terör örgütü PKK'nın, Avrupa Birliği terör örgütleri listesine alınması için yapılan talebi reddetti.

Terör örgütü PKK ile bu örgütün siyasî kanadı KONGRA - GEL'in Avrupa Birliği terör listesine eklenmesi kararının iptal edildiği bildirildi.

PKK HESAPLARININ DONDURULMASINI DA İPTAL ETTİ

Associated Pres, Lüksemburg merkezli AB mahkemesinin, 2002 yılında PKK'nın terör listesine eklenmesi ve hesaplarının dondurulması kararını iptal ettiğini duyurdu.

AP'ye göre mahkeme, kararın AB yasalarına aykırı olduğuna hükmetti.

AB KONSEYİ: KARAR ETKİSİZ OLUR

AB'nin en yüksek siyasi karar organı olan AB Konseyi, Avrupa Adalet Divanı'nın, terör örgütü PKK'nın AB terör örgütleri listesinden çıkarılmasına ilişkin kararının etkisiz olacağını açıkladı.

AB Konseyi açıklamasında, PKK, Kadek ve Kongra-Gel isimleri altında faaliyet gösteren, AB terör örgütleri listesinde yer alan örgüte ilişkin kararın, söz konusu listede değişiklik gerektirmeyeceği belirtildi.

Açıklamada, AB Konseyi'nin, daha önceki benzer bir Adalet Divanı kararını dikkate alarak, terör örgütleri listesinin oluşturulmasında gereken değişiklikleri yaptığı, "daha anlaşılır ve saydam bir prosedür geliştirdiği" belirtildi.

Açıklamada, son olarak 22 Aralık 2007 tarihinde onaylanan terör örgütleri listesinde PKK'nın 25. sırada yer aldığı, Adalet Divanı kararının bunu değiştirmeyeceği ve listeyi etkisiz kılmayacağı vurgulandı.

not:alıntıdır

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Dis siyasette basari(!) :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    demekki birileri pkk'nın bitmesini istemiyor(!) (:

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

AB'yle imzalar atılırken bi salon war bilmem hiç gördünüz mü :)

bilmem kaçıncı papanın tahtta oturmuş şekli wardır onun önünde imzalar atılır falan :)

biz onlar gibi olmadığımız sürece AB bize iyilik yapmak :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    hiç de şok olmadım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IRF
    IRF's avatar
    Erkek

mataramasuko bunu yazdı:
    -----------------------------
    hiç de şok olmadım
    -----------------------------

ağzımdan aldın bende aynı yorumu yazıcaktım :) 

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi

Artik hiçbirseye şoke olmuyorum :@

Geçen gün bu fotoraftaki manzarayla karsilasinca yeterince oldum :|

http://img84.imageshack.us/my.php?image=22032008995ef1.jpg

--> fransanin bir meydaninda apo bayraklariyla pkklilar konusma yapiyor

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Haci adamlar o konusmalari bizim ulkemizdede yapiyor fransada yapmasi normal :|

adamlar gecmis biz sizin ulkenizi bolecegiz diye basin aciklamasi yapiyor, polisimize de birileri seyrettiriyor bu basin aciklamasini.Dusunsenize avrupada bir ulkede veya amerikada bir teror orgutu yanlilari cikip o ulke sinirlari icerisinde bizi sizi bolecegiz diye aciklama yapacak ,ve o ulkeler demokrasi adina ses cikarmayacak..dunyanin en demokratik ulkesi biziz :S

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Tayyeap Ve Çetesinin İkidarının İlk Döneminde İçişleri Bakanı Olan Zatı Muhterem Abdulkadir Aksu Denen Onun Bunun Çocuğu Olaylarda Polisin Tüm Yetkisini Almadımı

Dtp'li Kansızlar Polisi Karakolu Taşlarken, Polislerimiz Karakoldan Çıkamadı ve Bu Görünteleri Gözlerimiz Yaşararak İzledik.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    ulan varya tak etti artık. o karı kılıklı nonos fransızları eiffel'in tepesine mokoko yapmak lazım. yanındaki adam osursa korkudan kalp krizi gecirecek kadar oglan bir millet olan bu fransızlar boyle konularda Türk ırkının damarına basıyor ama, ne yaptıgının ve karsısındakinin kim oldugunun farkında degil. adamı zıvanadan cıkarmasınlar Türkiye de buldugum fransızı yakalar kursuna dizer sonrada goruntulerini fransız basınına veririm.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi

http://rapidshare.com/files/101525328/Toulouse_pkk.rar.html

biraz video çektim pislikleri :S

adamin konusmasinda paso çeliski var

hem artik bari$ olsun diyor hemde türkiyenin baslattigi saldirirlara karsilik gerillamiz mücadelemizi devam edecek diyor vs vs :@

Toplam Hit: 1770 Toplam Mesaj: 12