folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder ABD’Li Meluncan Turkler

ABD’Li Meluncan Turkler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek

West Virginia Eyaleti ve cevresinde ya$ayan Meluncanlar, Amerika istanbul Universitesi Mezunlar Dernegi’nin panelinde, Turkluklerinin duyurulmasI icin destek istediler. ABD’de ya$ayan ve sayIlarInIn yakla$Ik 1 milyon oldugu sanIlan Meluncanlar arasInda, Elvis Presley ve ABD eski ba$kanlarIndan Abraham Lincoln’un da oldugu iddia ediliyor. ispanyollar tarafIndan ABD’ye getirilen leventlere Meluncan deniyor.

Razi CANiKLiGiL / NEW YORK

West Virginia Eyaleti ve cevresinde ya$ayan Meluncanlar, Amerika istanbul Universitesi Mezunlar Dernegi’nin panelinde, Turkluklerinin duyurulmasI icin destek istediler. ABD’de ya$ayan ve sayIlarInIn yakla$Ik 1 milyon oldugu sanIlan Meluncanlar arasInda, Elvis Presley ve ABD eski ba$kanlarIndan Abraham Lincoln’un da oldugu iddia ediliyor. Meluncanlar, 16. yuzyIlda ABD’ye getirilen 400 kadar OsmanlI leventinin atalarI oldugunu iddia ediyor ve koklerinin 1500’lu yIllarda OsmanlI donanmasInIn Portekizle yaptIgI bir sava$ta esir du$tugunu iddia ediyor.

ispanyollar tarafIndan ABD’ye getirilen leventlere Meluncan deniyor ve Turkce kar$IlIgI ‘lanetlenmi$ can’ anlamIna geliyor. DNA testi yaptIrdI West Virginia’nIn Wise KasabasI’nda ya$ayan ve universite ogretim gorevlisi olan Brent Kennedy, Akdeniz Anemisi’ne yakalanIr. IrkIndan $uphelenerek, DNA testi yaptIrIr ve testlerden sonra yuzde 50 Turk kanI ta$IdIgInI ogrenir. Daha onceleri Meluncan olduklarInI bildikleri halde gercekte hangi Irka ait olduklarInI bilmeyen Kennedy, bunu ara$tIrmaya karar verir. Ve OsmanlI leventlerinin ABD’de biten akIbetini ogrenir. Son 20 yIlInI Meluncanlar ile ilgili ara$tIrmalara veren Brent Kennedy, ya$adIgI kasaba Wise’In izmir’in Çe$me ilcesi ile karde$ $ehir olmasInI da saglar.

ABD’nin 1996 - 2005 yIllarI arasInda gorev yapan istanbul Ba$konsolosu David Arnett de
    yaptIgI konu$mada MeluncanlarI ogrendikten sonra DNA testi yaptIrdIgInI ve yuzde 25 Turk kanI ta$IdIgInI ogrendiginde cok mutlu oldugunu belirtti. Arnett ayrIca, “ABD’de ya$ayan Turklerin sayIsInIn 75 ile 400 bin arasInda oldugu soyleniyor. Buna 1 milyon Meluncan’I da eklemeliyiz”
    dedi.

Sizde kendimi goruyorum

Gecirdigi kalp krizi sonrasInda felc olan ve konu$ma kalibiyetini yitiren Brent Kennedy adIna kursuye cIkan karde$i Richard Kennedy, “Biz hepimiz Turkuz, size baktIgImda da kendimizi goruyorum, bizi Turk olarak kabul ettiginiz icin cok mutluyuz. Daha fazla Meluncan’a ula$mak ve Meluncan halkInI Turk Irkda$larImIza tanItmak icin birlikte el ele vermeliyiz” diye konu$tu.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Lycra Hocam öncelikle hoş geldin : ) , ve konu harika çok ilgi çekici saol....

dont think twice its all right
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    2003den beri burdayım ben. Eskiler beni tanır ;) Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    Lycra geri döndü :|
    hoşgeldin hocam :|

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    eywallah :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    haber manyak amk :) Hepimiz Cengizhanın torunlaryız :P  iyi iyi neslimiz git gide coğalıyo aslında tüm dünyada böle bişey olsa galiba en cok türk ırkı cıkar :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    (: lyra abü bitenedir.
    efsane geri döndfü

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    puzul :D öptüm anam
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Beni de öp nan :P
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    öpeim :D sen mi kıracam
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    LYCRa abi hg :) Bu arada bu meluncan nerden geliyoki :D çok komik geliyo kulağa :P

:)
Toplam Hit: 3046 Toplam Mesaj: 16