Abdnin Şerefsizliği
-
irakta yaşıyan müslüman bir kadını amerikan askerleri zorla tecavüz etmiş.Kadın şu anda o pisliklerin çocugnu taşıyor haberlerde serettim kadın hani nerde muslumanlar diyor.Amerikalı ipneler duydugumda kafayı yedim:@
-
keşke bir kadını olsaydı. :( benim bildiğim böyle çok oluyor. ben onlara birşey demiyorum , ilahi adalet elbet yerini bulacak...
-
adamlar bağdata ellerini kollarını sallaya sallaya girdiler kendilerine ödül gibi müslaman kadınları seçiyolar. Allah hepsinin belasını versin
-
bu askerleri yaklıycan sonra vur ha vur hep savaşlarda olur bööle ipnelikler
bizim atlarımızın hiçbiri yapmamış kadına çocuğa çok şukur böyle bir milletin evlatlarıyız -
İkinci dünya savaşının sonunda Amerika Japonyayı işgale başladığında bir çok Japon kadını yanlarına kız çocuklarını da alıp kendilerini uçurumlardan aşağı atıyorlardı.Sırf Amerikalıların eline geçip kirlenmemek için.
Amerikalıları neredeyse hiç savaşmadan bayraklarla karşıladılar, ne bekliyorlardı ki?
-
ülke olarak kendini teslim ediorsun,baska milletlerden medet umuyorsun kendi degerlerini yok sayarak,zaten bir millet degilsin,zaten cahilsin ve fakirsin zaten ii bi liderin yok,kacınılmaz son,mutlu etmez ama,onursuz yasadiysan onursuz ölürsün.
-
abd zaten şerefsiz yani sonradan olma deil!
-
alcan m249 u sokçan götlerine şarjör bitene kadar tetiğe basçan ne güzel olur
-
a.q. gelde böylesinin kafasını kesme !!!
-
kadınla roportaj yapmıslar kadın diyor nerde müslümanlar nerde deyince a.q kendimden utandım ya a.q Allah rızası için bir tanemi müslüman yok orda bu ipnelere dersini verecek.Müslümanlar birlik olsa ne abd piçi kalır ne fransa nede ingiltere ama işte icraat yokkkk
-
ya ne muslumanı ya,onların müslümanlıklarını sorgulamiom zaten a.q. ama her bi boku ye ondan sonra hadi müslümanlar nerdesiniz yardım edin.varmı bole bisi ya.endülüsten ve 2. dunya savasinda yahudileri kurtar,mantikli,bosnada zulum var mantıklı ve kurtardık,kosova mantıklı,zulüm var cunku ama ırak bu saydıklarımızdan hicbiriyle aynı kategoride diilki,a.q. ne yardimi.ırakın ogulları nerde,a.q. heryerde benim göz bebegi mehmetcigim mi olecek,ugruna olecek seyler var kıpırdanmicak seyler var,kendileri ettiler kendileri buldular,ne yazıkki milletleri bir Atatürk cıkaracak kadar millet diil.kendi düsen aglamaması lazım.
Toplam Hit: 6762 Toplam Mesaj: 28