folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Abdnin Şerefsizliği

Abdnin Şerefsizliği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draeex
    Draeex's avatar
    Erkek
    irakta yaşıyan müslüman bir kadını amerikan askerleri zorla tecavüz etmiş.Kadın şu anda o pisliklerin çocugnu taşıyor haberlerde serettim kadın hani nerde muslumanlar diyor.Amerikalı ipneler duydugumda kafayı yedim:@

Tariqat Of Tahribat The Murid Draeex Tariqat Dj"i 2007©
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaKoRa
    SaKoRa's avatar
    Erkek
    keşke bir kadını olsaydı. :( benim bildiğim böyle çok oluyor. ben onlara birşey demiyorum , ilahi adalet elbet yerini bulacak...

Kendinin tutulmuş olduğu aynı hastalığa tutulmuş başka bir hastayı iyileştirmeye uğraşan doktor..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    adamlar bağdata ellerini kollarını sallaya sallaya girdiler kendilerine ödül gibi müslaman kadınları seçiyolar. Allah hepsinin belasını versin

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek
    bu askerleri yaklıycan sonra vur ha vur hep savaşlarda olur bööle ipnelikler

bizim atlarımızın hiçbiri yapmamış kadına çocuğa çok şukur böyle bir milletin evlatlarıyız

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek
    İkinci dünya savaşının sonunda Amerika Japonyayı işgale başladığında bir çok Japon kadını yanlarına kız çocuklarını da alıp kendilerini uçurumlardan aşağı atıyorlardı.Sırf Amerikalıların eline geçip kirlenmemek için.

Amerikalıları neredeyse hiç savaşmadan bayraklarla karşıladılar, ne bekliyorlardı ki?

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviBere
    MaviBere's avatar
    Erkek
    ülke olarak kendini teslim ediorsun,baska milletlerden medet umuyorsun kendi degerlerini yok sayarak,zaten bir millet degilsin,zaten cahilsin ve fakirsin zaten ii bi liderin yok,kacınılmaz son,mutlu etmez ama,onursuz yasadiysan onursuz ölürsün.

hız emniyettir...!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hitbaytar
    hitbaytar's avatar
    Erkek
    abd zaten şerefsiz yani sonradan olma deil!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    alcan m249 u sokçan götlerine şarjör bitene kadar tetiğe basçan ne güzel olur
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    a.q. gelde böylesinin kafasını kesme !!!

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draeex
    Draeex's avatar
    Erkek
    kadınla roportaj yapmıslar kadın diyor nerde müslümanlar nerde deyince a.q kendimden utandım ya a.q Allah rızası için bir tanemi müslüman yok orda bu ipnelere dersini verecek.Müslümanlar birlik olsa ne abd piçi kalır ne fransa nede ingiltere ama işte icraat yokkkk

Tariqat Of Tahribat The Murid Draeex Tariqat Dj"i 2007©
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviBere
    MaviBere's avatar
    Erkek
    ya ne muslumanı ya,onların müslümanlıklarını sorgulamiom zaten a.q. ama her bi boku ye ondan sonra hadi müslümanlar nerdesiniz yardım edin.varmı bole bisi ya.endülüsten ve 2. dunya savasinda yahudileri kurtar,mantikli,bosnada zulum var mantıklı ve kurtardık,kosova mantıklı,zulüm var cunku ama ırak bu saydıklarımızdan hicbiriyle aynı kategoride diilki,a.q. ne yardimi.ırakın ogulları nerde,a.q. heryerde benim göz bebegi mehmetcigim mi olecek,ugruna olecek seyler var kıpırdanmicak seyler var,kendileri ettiler kendileri buldular,ne yazıkki milletleri bir Atatürk cıkaracak kadar millet diil.kendi düsen aglamaması lazım.

hız emniyettir...!
Toplam Hit: 6762 Toplam Mesaj: 28