Abdullahazad An İtibarı İle Nezarethanede...
-
saka misiniz lan siz.millet seni kekler mi bilemiyecegim ama nezarethaneye girerken uzerindeki her boku alirlar. nezarethanenin icine telefon sokamazsin. bu forumda bir polis var mi varsa ona sorabilirsin yada yarin karakla git oradaki bir polise sor nezarethaneye atilan birisinin cep telefonu uzerinde durabiliyor mu duramiyor mu diye :) zaten polislede konusmussun polisle kanka olmuslar iste ifade verip salinir.
-
@blackhammer aponun bana sölediğini söylüyorum diğer arkadaşı ile de konuştum bu arada arkadan da polis telsiz sesleri fln da geliyo... hepsinin parmak izi zaten alınmış durumda... ayrıca polis ikisinden şüpheleniyor yani sucu işlemiş olabilecek kişiler gözüyle bakıyo...
@necroshine hocam apoyu iyi tanırım acından ölecek olsa dönüp başkasının malına yan gözle bakmaz bundan emin ol ben her türlü kefilim ona...
@ibrahimeren şu iş bitsin o cocuğu her türlü öpecem zaten...
@holly eğer öle bir durum olsa ciddi bişi olmasa emin ol böle bir konu acmam...
-
geçmiş olsun umarım suçsuzluğu en kısa sürede ortaya çıkar. Adanadayım ben de yardımcı olacak bir şey olursa elimden geleni yaparım...
-
beyler benim gibi apo 'nun feys duvarına makara yapmayın ailesi haberi yokmuş sildim :|
-
blackhammer bunu yazdı:
-----------------------------
saka misiniz lan siz.millet seni kekler mi bilemiyecegim ama nezarethaneye girerken uzerindeki her boku alirlar. nezarethanenin icine telefon sokamazsin. bu forumda bir polis var mi varsa ona sorabilirsin yada yarin karakla git oradaki bir polise sor nezarethaneye atilan birisinin cep telefonu uzerinde durabiliyor mu duramiyor mu diye :) zaten polislede konusmussun polisle kanka olmuslar iste ifade verip salinir.
-----------------------------Sakatmısın olm sen nerenle okuyon yazıyı
2 saattir nezarethanede değil nezarethanenin önünde ifade veriyor diyoz
kendi bildiğini okuyon ifade alınırken telefon alınmaz bilmezmisin
Edit:
Apo Avukat Lazım Diyor.
Bi Avukat bulunda Gelsin azcık Yardım Etsin LAn :S
-
hangi şubedeler?
-
honk!
nezarethanenin onunde ifade verildiginide ilk defa duyuyorum. ifadeni bir odada verirsin polisde soylediklerini yazar basarsin altina imzani kafan rahat takilirsin. heyecan yapmayin, iadesini versin salarlar diyecegim ama dizustu bilgisayarin sahibi sikayetci olmus. hemen salmazlarda yarin sabah salarlar. eninde sonunda oradan cikar ama cikinca arkadasinin agzina sicip tekrar ifade vermeye karakola gidebilir. -
blackhammer bunu yazdı:
honk!
nezarethanenin onunde ifade verildiginide ilk defa duyuyorum. ifadeni bir odada verirsin polisde soylediklerini yazar basarsin altina imzani kafan rahat takilirsin. heyecan yapmayin, iadesini versin salarlar diyecegim ama dizustu bilgisayarin sahibi sikayetci olmus. hemen salmazlarda yarin sabah salarlar. eninde sonunda oradan cikar ama cikinca arkadasinin agzina sicip tekrar ifade vermeye karakola gidebilir.
-----------------------------Ayrıntılarını bilmeyorum.
ilk aradığımda nezarethin önünde bekliyom birazdan ifade vercem dedi15 dakika sonra aradım ifade veriyom dedi.
-
myblackworldweb bunu yazdı:
hangi şubedeler?
bağlar karakolu hocam...@blackhammer apo hayatında daha önce hiç karakola girmediği için gittiği yerleri nezarethane olarak nitelendirmiş olabilir ben bana sölediğini aktardım sadece o kadar aş artık şu nezarethane olayını... şikayet durumunda öle bas imzanı hadi güle güle demezler önce bir savcılığa gider ondan sonra oranın kararına bağlı olarak ne olacaksa olur
aponun ifadesini almışlar şuanda ama birçok ekleme yapmışlar fazladan onları cıkarttırmış şimdi...
-
sabaha karsi cikar :) bisi olmaz. rahat olun.