Abi Bi Bakın Be . Üniversiteyle İlgili
-
naaaptın hoca hemen kavgaya soktun, yaww bırak guzell guzell universite okusun arkadaşımız. Korkma hocam sen bisey olmaz. Bu devirde kimsenin kimseyle uğraşcak hali kalmıyo zaten..
-
Abi kötü yanı da o ben olduğumdan da küçük gösteriyodum :):) şaka şaka yaw sadece topsakal çıkıyo esmerim yani uzaktan urfalıya benziyorum ama işte tek sorun sakal o da olsa sorun yok boy da kısa sayılır 170 civarı kilo da zayıf 60 ama küçük olmam sizi yanıltmasıs adam wurabilirim hem de bayağı iyi yani
-
hajı sarımsak formülünden yap sakallara 2 aya çıkıyo diyolar :)
-
Birader kerhaneye gitmiyon okumaya gidiyon,kim neyapsın senin yaşını yada tipini,küçük göstersen neolur büyük göstersen ne olur,ortada çıkar yoksa üniversitede kimse kimsenin sikinde olmaz,paşa paşa gir dersine,adam gibi çalış,üç beş dingile uyup her akşam içip okulun yolunu untma.
-
hacı sakal yapmazsan taşak oğlanı olursun söleim:) Büyük gösteriorm diosan sorun yok.
-
Kardeş korkma sen kimse kimseyi ezemez! Ne güzel 16 yaşında kazanmışsın üniversiteyi hayata erken atılacaksın, hayırlı olsun.
-
SAcla sakalla olmuyor hacim bu isler...Sen korkma sen egitim gormeye gidiyorsun...kimsey tinlama...Kendini ezdirme yeter...zaten ezmezler merak etme..ezme girisiminde olanlar tikky olur zaten onlarida bir yolla hallederiz :)
-
iş sende bitıo kardeşim senin hal ve hareketlerinle ilgili biras çok ta kendine kasma savaşın ortasına değil okumaya gidiyorsun...
-
sakal bırak.. bide 14 lüyle gez bişe yapamazlar :P
-
ComputerWolf menemen olayı süper :))di. Bu berbat günümde yüzümü gülümsettin.Allah razı olsun senden.
Toplam Hit: 3672 Toplam Mesaj: 24