Abi Şu Bizim Tüp Borcunu Da Öde Ya :|
-
Aklıma geldi şimdi msne konuşurken dedim paylaşiyim :F
---
Trabzondaki yörsel kanalları izliyoz. Bitane eğlence programı var, şarkıalr türküler felan. Telefonla katılıyolar, sıradaki parça şuna buna gitsin, selamlar, istek parçalar derken bi adam aradı. Programı sunan kişinin bi arkadaşı. Konuştular işte nasılsın iyi misin felan. Telefondaki adam tam kapatacakken aynen şu lafları dedi :
"ya abi aslında aradım ama bişe diyecektim. Habu bizim tüp borçunu da öde daa patron sıgıştırıyor yaa"
biz arkdaşlarla iptal. Yerdeki halıyı kaldırıyom indiriyom gülmekten aq :D:D:
paylaşiyim dedim la fena mı etitm :FF -
millet aç karnını doyuramıoki:C tv programlarına bile yansımış artık dünyanın hali:D
-
azuahahahahahahaah çok komikmiş lan vidyo varmı vidyo :| bide zamanında yerel bi kanalda akşam açık oturum vardı bizim hocada konşuyor ben gösteriyom evdekilere aha bizim hoca felan diye şişiyom :| sora canlı yayınca çaycı çay servisi yapıyor ve aile yerlerde yuvarlarnırken ben rezil oluyorum :|
-
Bizde yıllardır tüpcüyüz babama abime bi sorayım belkide bzimkiler aramıştır :)
-
muhaha sen ekmek yemekden şişinmeyesin sakın:D anlamıyom ekmekleri neren alıyo la.azda afrikaya gönder senin yedğini ordaki halkın yarısı doyardı kantar manyagı
-
melecesh sen böyle ablacımlı mablacımlı bülent ersoy gibi konuşuyorsun ya.hep aklıma küçükken benden büyük ablaların beni sarıp okşaması geliyor.
-
Allah İyliğini Versin Night :D Sen Aradın Demi Yoksa Kesin Bişeler İçirmişsindir Adama :D
-
evanescence bunu yazdı:
-----------------------------muhaha sen ekmek yemekden şişinmeyesin sakın:D anlamıyom ekmekleri neren alıyo la.azda afrikaya gönder senin yedğini ordaki halkın yarısı doyardı kantar manyagı
-----------------------------:D:D haha. adamın hayat tarzı Ekmek arası :F:F
-
WarninG_ErroR bunu yazdı:
-----------------------------Bizde yıllardır tüpcüyüz babama abime bi sorayım belkide bzimkiler aramıştır :)
-----------------------------
Belki de sizinkilerdendir :F
Dos_Attach bunu yazdı:
-----------------------------Allah İyliğini Versin Night :D Sen Aradın Demi Yoksa Kesin Bişeler İçirmişsindir Adama :D
-----------------------------
:D:D la valla ben değil. -
firiisıtayla işte :F
-
ömür boyu yemekkk kantara:D yemek için var oo demi nightim