Abi Şu Bizim Tüp Borcunu Da Öde Ya :|

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek

Aklıma geldi şimdi msne konuşurken dedim paylaşiyim :F

---

Trabzondaki yörsel kanalları izliyoz. Bitane eğlence programı var, şarkıalr türküler felan. Telefonla katılıyolar, sıradaki parça şuna buna gitsin, selamlar, istek parçalar derken bi adam aradı. Programı sunan kişinin bi arkadaşı. Konuştular işte nasılsın iyi misin felan. Telefondaki adam tam kapatacakken aynen şu lafları dedi :
    "ya abi aslında aradım ama bişe diyecektim. Habu bizim tüp borçunu da öde daa patron sıgıştırıyor yaa"

biz arkdaşlarla iptal. Yerdeki halıyı kaldırıyom indiriyom gülmekten aq :D:D:
    paylaşiyim dedim la fena mı etitm :FF

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    puskullu
    puskullu's avatar
    Dişi
    millet aç karnını doyuramıoki:C tv programlarına bile yansımış artık dünyanın hali:D

Suskunluğum asaletimdir her lafa verecek bir cevabım var.Ama bir lafa bakarım,lafmı diye.Birde söyleyene adammı diye....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kantar31
    kantar31's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    azuahahahahahahaah çok komikmiş lan vidyo varmı vidyo :| bide zamanında yerel bi kanalda akşam açık oturum vardı bizim hocada konşuyor ben gösteriyom evdekilere aha bizim hoca felan diye şişiyom :| sora canlı yayınca çaycı çay servisi yapıyor ve aile yerlerde yuvarlarnırken ben rezil oluyorum :|

uzun bi süre daha yokum ehtiyarlar... iade-i yorum yapamadıysam kusura bakmayın
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarninG_ErroR
    WarninG_ErroR's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bizde yıllardır tüpcüyüz babama abime bi sorayım belkide bzimkiler aramıştır :)

helikopter kiralayıp norveçli üstsüzleri görsel taciz edesim var.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    puskullu
    puskullu's avatar
    Dişi

muhaha sen ekmek yemekden şişinmeyesin sakın:D   anlamıyom ekmekleri neren alıyo la.azda afrikaya gönder senin yedğini ordaki halkın yarısı doyardı kantar manyagı

Suskunluğum asaletimdir her lafa verecek bir cevabım var.Ama bir lafa bakarım,lafmı diye.Birde söyleyene adammı diye....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    melecesh sen böyle ablacımlı mablacımlı bülent ersoy gibi konuşuyorsun ya.hep aklıma küçükken benden büyük ablaların beni sarıp okşaması geliyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

Allah İyliğini Versin Night :D Sen Aradın Demi Yoksa Kesin Bişeler İçirmişsindir Adama :D

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    evanescence bunu yazdı:
    -----------------------------

muhaha sen ekmek yemekden şişinmeyesin sakın:D anlamıyom ekmekleri neren alıyo la.azda afrikaya gönder senin yedğini ordaki halkın yarısı doyardı kantar manyagı

:D:D haha. adamın hayat tarzı Ekmek arası :F:F

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    WarninG_ErroR bunu yazdı:

Bizde yıllardır tüpcüyüz babama abime bi sorayım belkide bzimkiler aramıştır :)

Belki de sizinkilerdendir :F

Dos_Attach bunu yazdı:

Allah İyliğini Versin Night :D Sen Aradın Demi Yoksa Kesin Bişeler İçirmişsindir Adama :D
    :D:D la valla ben değil.

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tatarramazan
    tatarramazan's avatar
    Erkek
    firiisıtayla işte :F

Bu niymiş la?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    puskullu
    puskullu's avatar
    Dişi
    ömür boyu yemekkk kantara:D   yemek için var oo demi nightim

Toplam Hit: 2116 Toplam Mesaj: 15