folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Abi Terk Edipte Ayrıldığın Bir Hatunu Nasıl Kendime Çekerim

Abi Terk Edipte Ayrıldığın Bir Hatunu Nasıl Kendime Çekerim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oguzhanbaba
    oguzhanbaba's avatar
    Erkek
    bence kısacası git ve tekrar çıkmak istediğini söyle.

Yalnız Bir ordudur Kendi çölünde Sonsuz savaşlarında Hep yener Kendi ordusunu.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek
    Hoca kız akıllıysa bi daha yanına yaklasmaz ...bi aydır bi kızla urasıyorum ilk defa reddedildim  onu terketmiştim ama sonradan yaptıgımın yanlıslıgını annadım.

neyse yine gelir bana deyip baskalarıyla gun geciriyorum.Ama pismanım gercektenn
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

FISTIK bunu yazdı:

Bence boşver gitsin çünkü, bir kere bitenden hayır ggelmiyor..

bak güzelim ben bi kızla çıkıyordum ve başka bi kız için terk ettim sonra eski çıkıtğım bu olayı öğrendi benden nefret felan etmiş ama hala seviyormuş sonra ben çok pişman oldum ama o olaylardan sonra 3 4 ay aramadım zamana bıraktım sonra bi yemek ayarladı arkdaşlar orda tekrar teklif ettim ve hala çıkıyoruz 1 sene oldu sunuda unutmayın siz bırakın gidiyorsa gitsin geri gelirse zaten o sizindir :))

Sen kız başkasıyla öıkmaz diyorsan zamana bırak sonra bi yemek fealna ayarla gerçekden seni seviyorsa evet der yada gruruna yedirebilirse :))

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu fruma tek bir sözüm var ; '' Kadın Affeder Ama Asla! Unutmaz! ''

Ayrılığın rüzgarı zamansız estiği vakit, beni arama buralarda. Ben bilmem hangi meridyenin, bilmem kaçıncı paraleline savrulmuş olacağım. Bilinmez yollarda yürüyeceğim, başı öne eğik. İşte diyecekler, işte o yabancı geçiyor yine yalın ayak, başı dumanlı. Yüreğimin çarpıntısını bilmeden arkamdan ahkam kesecekler. Ellerimde hesap soracak derman yok. Dişlerim kenetlenmiş, dilim lal konuşmuyor benimle. Dermansız dertlerin, onulmaz yangınların, alev alev, har har, kor kor yandığı ve kavuşma ümidinin hızla eridiğini bilerek ve kalbimin bu erimeye inat donduğunu hissederek yürümekteyim. Elimde ne bir pusulam, ne de bir haritam var. Bana klavuzluk eden sadece kargalar. Kargalar kargaşadalar, bense karmaşada. Her şey muamma, her şey bilinmezlerle çevrili. Bende bu bilinmezin, bilinmezliğinde kaybolmak istiyorum Mutlak Sonsuza...! ( Elixir )
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    m-a-n-t-u-s
    m-a-n-t-u-s's avatar
    Erkek

kardeşler bahın simdik kızdan sööle ayrıldım fazla görüşmüoduk tatilden tatile o gebzede ben izmir öss bokuna nasıl ayrılcamı bilemedim burdakı arkadasına teklif ettim seker bayramı aksamı bitti bidaa aramadım ama özelden cağrı yapıodum alışamadım çağrısız mesajsız günler ölüyodum sanki... anlarsınız hepiniz aşık olmusunuzdur yaaa

allam kiplarına....s.k.m bu nası kaderrrrr yarabbiiii

PEOPLE=SHIT
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    m-a-n-t-u-s
    m-a-n-t-u-s's avatar
    Erkek
    birlikte geçirdiğimiz günleri unutamam ona başkasının bakmadığına da eminim çünkü g.ğüsleri yok çok zayıf napiiim aşk bu akada konar b.kada

PEOPLE=SHIT
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    m-a-n-t-u-s
    m-a-n-t-u-s's avatar
    Erkek
    hee buarada kız çok zeki terkedilme riskim varrrr

PEOPLE=SHIT
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    en iyisi intihar et ben düşünüyorum

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    arkadaşım bu şarkıyı gönder ona bi dinlesin yeter http://72.21.36.42:3131/Downloads/84_-_Hacettepe.mp3 ondan sonra zaten san döner
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkteam
    turkteam's avatar
    Erkek

Trojen yedir

Allah yardımcın olsun.

Ev Yapacaksan Betondan, Kız Alacaksan Japondan Al..
Toplam Hit: 3097 Toplam Mesaj: 21