Abi Terk Edipte Ayrıldığın Bir Hatunu Nasıl Kendime Çekerim
-
bence kısacası git ve tekrar çıkmak istediğini söyle.
-
Hoca kız akıllıysa bi daha yanına yaklasmaz ...bi aydır bi kızla urasıyorum ilk defa reddedildim onu terketmiştim ama sonradan yaptıgımın yanlıslıgını annadım.neyse yine gelir bana deyip baskalarıyla gun geciriyorum.Ama pismanım gercektenn
-
FISTIK bunu yazdı:
Bence boşver gitsin çünkü, bir kere bitenden hayır ggelmiyor..
bak güzelim ben bi kızla çıkıyordum ve başka bi kız için terk ettim sonra eski çıkıtğım bu olayı öğrendi benden nefret felan etmiş ama hala seviyormuş sonra ben çok pişman oldum ama o olaylardan sonra 3 4 ay aramadım zamana bıraktım sonra bi yemek ayarladı arkdaşlar orda tekrar teklif ettim ve hala çıkıyoruz 1 sene oldu sunuda unutmayın siz bırakın gidiyorsa gitsin geri gelirse zaten o sizindir :))Sen kız başkasıyla öıkmaz diyorsan zamana bırak sonra bi yemek fealna ayarla gerçekden seni seviyorsa evet der yada gruruna yedirebilirse :))
-
Bu fruma tek bir sözüm var ; '' Kadın Affeder Ama Asla! Unutmaz! ''
-
kardeşler bahın simdik kızdan sööle ayrıldım fazla görüşmüoduk tatilden tatile o gebzede ben izmir öss bokuna nasıl ayrılcamı bilemedim burdakı arkadasına teklif ettim seker bayramı aksamı bitti bidaa aramadım ama özelden cağrı yapıodum alışamadım çağrısız mesajsız günler ölüyodum sanki... anlarsınız hepiniz aşık olmusunuzdur yaaa
allam kiplarına....s.k.m bu nası kaderrrrr yarabbiiii
-
birlikte geçirdiğimiz günleri unutamam ona başkasının bakmadığına da eminim çünkü g.ğüsleri yok çok zayıf napiiim aşk bu akada konar b.kada
-
hee buarada kız çok zeki terkedilme riskim varrrr
-
en iyisi intihar et ben düşünüyorum
-
arkadaşım bu şarkıyı gönder ona bi dinlesin yeter http://72.21.36.42:3131/Downloads/84_-_Hacettepe.mp3 ondan sonra zaten san döner
-
Trojen yedir
Allah yardımcın olsun.
Toplam Hit: 3097 Toplam Mesaj: 21