Absolut
-
Hocam yanında mastika'da söyle şanın yürüsün...
-
mutlaka 100 aldır arkadaşta içmiştim %50 alkolü sanırım harbi bombaydı onun dışında türkiyede bulursun pear ı da güzel bence ama sen 100 al ben görmedim hiç raflarda felan içki satan yerlerde süpermarketlerde vardır türkiyede elbet ama ben görmedim zor bulunuyor
-
absolut gibisi yok.
-
%90 alkol oranı var orjınalında ben çakmasını ıçtım bırkez %55 mı 60 mı ne vardı dedıklerı gıbı :d peri benimdi
-
absolut peppar diorm baska bisi demiorm bloody mary ile ama yannda limonda olcak suan yazakrn bile yuzum ekşidi insanın canı cekio domates corbasi gibi :)
ulkeye giris yaparken yannda kac getirdgni bilmiorm ama duty freelerdn alisveris yaptgnda %22den fazla alkol iceren sise olarak 1 adet limitin bulunmaktadir hocam
-
Sanırım vir kaç viski getiriyormuş gelirken 3 limiti var die söyledi bana o zmn absolut peppar ve absolut 100 alıcam 1er litre :D hayırlı olsun teşekürler arkadaşlar denedikten sonra yorumumu yaparım artık
-
crematory bunu yazdı:
-----------------------------
absolut peppar diorm baska bisi demiorm bloody mary ile ama yannda limonda olcak suan yazakrn bile yuzum ekşidi insanın canı cekio domates corbasi gibi :)
ulkeye giris yaparken yannda kac getirdgni bilmiorm ama duty freelerdn alisveris yaptgnda %22den fazla alkol iceren sise olarak 1 adet limitin bulunmaktadir hocam
-----------------------------sınırda duty freelerden pasaport başına 9 karton sigara + 4 şişe alkollü içki geçirebiliyorsun
otobüs şöförleri manyak para kırıyor bu işten bulgaristan seferlerinde öğrenci sayısı çok oluyor. alkol veya sigara kullanmayanlardan rica ediyorlar onların pasaporta işletiyorlar herşeyi tr de alıcıları çok adam cebinden paraları bi çıkarıyor 1000-2000 euro Türkiye'de 5 olan şey orda 2 lira adam da getirip trde 3 e 4 e satıyor iyi kar ediyor.
-
RaAmLis bunu yazdı:
crematory bunu yazdı:
-----------------------------sınırda duty freelerden pasaport başına 9 karton sigara + 4 şişe alkollü içki geçirebiliyorsun
otobüs şöförleri manyak para kırıyor bu işten bulgaristan seferlerinde öğrenci sayısı çok oluyor. alkol veya sigara kullanmayanlardan rica ediyorlar onların pasaporta işletiyorlar herşeyi tr de alıcıları çok adam cebinden paraları bi çıkarıyor 1000-2000 euro Türkiye'de 5 olan şey orda 2 lira adam da getirip trde 3 e 4 e satıyor iyi kar ediyor.
-----------------------------ewt hocam benm abimde limanda calisio y.dısndan gelen geminin calisanlarini almaya gidio bazen havalanına onlarn pasaportna isletio
misal atu duty free kendi sitesnde limitlerini gostermis
http://www.atu.com.tr/kurumsal/tr/customer_rel.html#customer03 gelis 3 litre absolut
-
Hortlatmış gibi olucam amaaaa Bir şişe absolut 48 tl yanınada 4 adet limon 2 tl .. alın size 50 tl ' ye dünya nimeti büyük bir zevk :)
-
ab + teze portakal suyu :|