Absolut

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Hocam yanında mastika'da söyle şanın yürüsün...

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

mutlaka 100 aldır arkadaşta içmiştim %50 alkolü sanırım harbi bombaydı onun dışında türkiyede bulursun pear ı da güzel bence ama sen 100 al ben görmedim hiç raflarda felan içki satan yerlerde süpermarketlerde vardır türkiyede elbet ama ben görmedim zor bulunuyor

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek

absolut gibisi yok.

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lenova
    lenova's avatar
    Erkek

%90 alkol oranı var orjınalında ben çakmasını ıçtım bırkez %55 mı 60 mı ne vardı dedıklerı gıbı :d peri benimdi

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crematory
    crematory's avatar
    Erkek

absolut peppar diorm baska bisi demiorm bloody mary ile ama yannda limonda olcak suan yazakrn bile yuzum ekşidi insanın canı cekio domates corbasi gibi :)

ulkeye giris yaparken yannda kac getirdgni bilmiorm ama duty freelerdn alisveris yaptgnda %22den fazla alkol iceren sise olarak 1 adet limitin bulunmaktadir hocam

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Iruretta
    Iruretta's avatar
    Erkek

Sanırım vir kaç viski getiriyormuş gelirken 3 limiti var die söyledi bana o zmn absolut peppar ve absolut 100 alıcam 1er litre :D hayırlı olsun teşekürler arkadaşlar denedikten sonra yorumumu yaparım artık

http://yanduvar.blogspot.com/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

crematory bunu yazdı:
    -----------------------------

absolut peppar diorm baska bisi demiorm bloody mary ile ama yannda limonda olcak suan yazakrn bile yuzum ekşidi insanın canı cekio domates corbasi gibi :)

ulkeye giris yaparken yannda kac getirdgni bilmiorm ama duty freelerdn alisveris yaptgnda %22den fazla alkol iceren sise olarak 1 adet limitin bulunmaktadir hocam

sınırda duty freelerden  pasaport başına 9 karton sigara + 4 şişe alkollü içki geçirebiliyorsun

otobüs şöförleri manyak para kırıyor bu işten bulgaristan seferlerinde öğrenci sayısı çok oluyor. alkol veya sigara kullanmayanlardan rica ediyorlar onların pasaporta işletiyorlar herşeyi tr de alıcıları çok adam cebinden paraları bi çıkarıyor 1000-2000 euro  Türkiye'de 5 olan şey orda 2 lira adam da getirip trde 3 e 4 e satıyor iyi kar ediyor.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crematory
    crematory's avatar
    Erkek

RaAmLis bunu yazdı:

crematory bunu yazdı:

sınırda duty freelerden  pasaport başına 9 karton sigara + 4 şişe alkollü içki geçirebiliyorsun

otobüs şöförleri manyak para kırıyor bu işten bulgaristan seferlerinde öğrenci sayısı çok oluyor. alkol veya sigara kullanmayanlardan rica ediyorlar onların pasaporta işletiyorlar herşeyi tr de alıcıları çok adam cebinden paraları bi çıkarıyor 1000-2000 euro  Türkiye'de 5 olan şey orda 2 lira adam da getirip trde 3 e 4 e satıyor iyi kar ediyor.

ewt hocam benm abimde limanda calisio y.dısndan gelen geminin calisanlarini almaya gidio bazen havalanına onlarn pasaportna isletio

misal atu duty free kendi sitesnde limitlerini gostermis

http://www.atu.com.tr/kurumsal/tr/customer_rel.html#customer03    gelis 3 litre absolut

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Hortlatmış gibi olucam amaaaa Bir şişe absolut 48 tl yanınada 4 adet limon 2 tl .. alın size 50 tl ' ye dünya nimeti büyük bir zevk :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

ab + teze portakal suyu :|

snnyk.com - code is poetry all that i know...
Toplam Hit: 3231 Toplam Mesaj: 23